تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836807214




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشگیری از دعوای اطفال هنگام بازی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
istock_000021291296_small
چگونه می توانیم از دعواکردن خردسالان در حین بازی و دورهمی های خانوادگی پیشگیری کنیم راه حل های تربیتی موثر در این باره چیست؟روانشناسان و مشاورین کودک چه پیشنهاداتی در این زمینه دارند پیشگیری از بچه‌ها جهت زدن دیگران نیازمند آموزش چه نکاتی به آن ها است .وظیفه والدین دراین باره چیست؟ ضربه زدن به وسایل می‌تواند بخشی از بازی و تأثیر متقابل او روی اشیاء و یا برعکس باشد. اما وقتی پای ضربه زدن به میان می‌آید، یا سیلی و ضربات محکم به سایر بچه‌ها باید او را آگاه کرد که اصلا کار خوشایندی نکرده است.   هیچ‌کس تا به حال نگفته که بزرگ کردن بچه کار ساده‌ای است. بخشی از تجربه‌های یادگیری آنها توأم با علت و معلولی (اگر این کار را بکنم چه می‌شود؟) و تکرار است (گذاشتن لوگوهای اسباب‌بازی روی هم فقط به خاطر خراب کردن آنها در انتها). ضربه زدن به وسایل می‌تواند بخشی از بازی و تأثیر متقابل او روی اشیاء و یا برعکس باشد. اما وقتی پای ضربه زدن به میان می‌آید، یا سیلی و ضربات محکم به سایر بچه‌ها باید او را آگاه کرد که اصلا کار خوشایندی نکرده است.
کودکان به طور خودکار این مسئله را نمی‌دانند که ضربه زدن به بقیه ممکن است به آنها صدمه بزند. سوای این‌ها، شما نوزاد خود را تشویق می‌کنید تا توپ را پرتاب کند، با راکت ضربه بزند و یا دستش را بزند به دست شما. و هر بچه‌ای دوست دارد تا دو دستش را محکم به هم بزند، برقصد یا با شعر آواز بخواند. بنابراین یک کودک نمی‌تواند این مسئله را به خوبی درک کند و تشخیص دهد که زدن چنین ضرباتی به کودکان هم‌سن خود کار درستی نیست.
اغلب والدین وقتی می‌بینند که کودکشان مثلا هم‌بازی یا هم‌کلاسی خود را می‌زند، بی‌درنگ مبهوت و متحیر می‌شوند. شاید هیچ علتی هم نداشته باشد و یا این خود بچه است که زیادی تحریک شده یا هیجان زیادی برای انجام چنین کارهایی دارد. در هر شرایطی، این وظیفه پدر و مادر است که جلوی چنین رفتارهایی را بگیرند و برای کاهش بروز آن، اصول مناسبی را اعمال کنند.
نکات اصولی برای پیشگیری از بچه‌ها جهت زدن دیگران:
-سعی کنید پیش از آنکه برای بازی به سایر بچه‌ها ملحق شود، با او درباره‌ روش‌های مناسب بازی و فعالیت بین آنها صحبت کنید. خیلی ساده به فرزندتان بگویید که انتظاراتتان چیست. زمانی که فرزندتان آنقدر بزرگ شده که بتواند واقعا درک کند که چه می‌گویید، در واقع زمانی است که می‌تواند بد و خوب را از هم تشخیص دهد.
-ناظر اخلاق و رفتار و عملکرد او بوده و آمادگی آن را داشته باشید که سریعا واکنش نشان دهید. اغلب مواقع والدین زیاد حواسشان به بچه‌ها حین بازی نیست چرا که آنقدر گرم صحبت کردن با سایر والدین یا دوستان هستند که متوجه نمی‌شوند ممکن است رفتار آسیب‌زننده‌ای از آنها سر بزند. اصلا به کس دیگری اعتماد نکنید که حواسش به بچه‌تان باشد. فرزند شما و رفتار او، جزو مسئولیت‌های شماست.
-سعی کنید هر رفتاری را که ممکن است منجر به ضربه زدن فرزندتان به بقیه شود، در مسیر و جهت دیگری هدایت کنید. در بسیاری از موارد، چیزی که در قالب بازی و تفنن آغاز می‌شود ممکن است با صدمه دیدن یکی از طرفین به پایان برسد. اصلا از این مسئله نترسید که بخواهید چیزی را که مسبب بروز آسیب می‌شود از رابطه خارج سازید. این چیز می‌تواند وسیله‌ای قابل باد کردن باشد که هیچ صدمه‌ای به بچه نمی‌زند اما می‌تواند منجر به تقویت رفتارهای منفی در جهت زدنِ کس دیگری شود و نباید بچه را به بازی با چنین ابزارهایی تشویق کرد.
-هر وقت دیدید فرزند‌تان در موقعیتی قرار گرفته که سایر بچه‌ها را عامدانه می‌زند، او را از بازی خارج کنید. باید سعی کنید به او یاد بدهید آسیب یا ضربه زدن به سایر بچه‌ها، امکان فعالیت را برایش از بین می‌برد. البته موقعیت‌هایی هم هست که در آن صادقانه نمی‌توانید پای خود را کنار بکشید. در این موارد باید بچه‌تان را از دیگران جدا کنید و نگذارید با بقیه بازی کند. بعد از گذشت یک زمان مناسب و معقول که همه آرام گرفتند، می‌توانید درباره اتفاقی که افتاده با او صحبت کنید و بار دیگر او را به فضای معاشرتی بازی هدایت کنید. اما سعی کنید حواستان خیلی زیاد به کارهایش باشد. هیچ‌کس دوست ندارد که به فرزندش آسیب و صدمه‌ای وارد شود، و در شرایطی که برخی از این رفتارها طبیعی است، باید تحت نظارت زیادی باشد و مانع از وقوع آن شد. از طرفی بهتر است نگذارید که فرزندتان را به نام بچه قلدر بشناسند یا بچه‌ای که شاید هیچ‌کس دوست ندارد با او بازی کند.
-آرامش خود را حفظ کنید و نگذارید کودک‌تان ببیند ناامید شده‌اید. باید سعی کنید در چهره‌تان آرامش داشته باشید تا او متوجه شود با اینکه دوستش دارید، کارهای بدش قابل چشم‌پوشی نیست و زدن دیگران تحت هیچ شرایطی درست نیست. از واکنش بیش از حد هم نسبت به کارهای او خودداری کنید. زمانی که دارید فرد خطاکار را از بازی خارج می‌کنید، از کلاماتی مانند «زدن نداریم!» استفاده کنید و رفتار و حرکاتش را به مسیر و انجام کار دیگری هدایت کنید.
منبع: الودکتر
31 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن