تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بدانيد كه هر كس در راه حق از دنيا برود، به بهشت و هر كس در راه باطل از دنيا برود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868828884




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زائران اربعین امسال باید ویزا داشته باشند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
زائران اربعین امسال باید ویزا داشته باشند
زائران اربعین امسال باید ویزا داشته باشند رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تاکید بر اینکه زائران اربعین حسینی امسال باید حتماً ویزا داشته باشند، گفت:‌ لغو روادید اربعین منوط به اراده مسئولان دو کشور است و ما به‌طور حتم برای لغو روادید تمایل خواهیم داشت.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ حسین ذوالفقاری درباره چرایی عدم لغو روادید برای زائران اربعین حسینی امسال با وجود قول مساعد مقامات عراقی و تاکید مسئولان کشورمان اظهار کرد: بنابر مذاکرات انجام شده با طرف عراقی قطعاً روادید(ویزا) برای زائران عتبات عالیات در مراسم اربعین حسینی امسال لغو نخواهد شد.

وی درباره با لغو روادید(ویزا) برای سالهای آینده تصریح کرد: هنوز برنامه‌ای برای لغو روادید اربعین حسینی در سالهای آینده اعلام نشده و این موضوع بستگی به اراده مسئولان دو کشور دارد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه کشورمان درخواست خود را برای لغو روادید اعلام کرده است، گفت: ما به طور حتم برای لغو روادید تمایل خواهیم داشت.

ذوالفقاری لغو روادید را به منزله عدم کنترل زائران اربعین حسینی ندانست و خاطرنشان کرد: لغو روادید به منزله این نخواهد بود که هر شخصی بتواند از کشور خارج شود و داشتن گذرنامه و مهر خروج  به طور حتم الزامی است.

وی اضافه کرد: لغو روادید به معنی حذف کنترل خروج و ورود زائران نیست و کنترل عبور و مرور در زمان لغو روادید هم وجود دارد اما فقط اخذ ویزا از میان برداشته خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: بنابر مذاکرات انجام شده میان دو کشور، لغو روادید(ویزا) به هیچ وجه در اربعین امسال انجام نمی‌گیرد و قیمت آن نیز 40 دلار در نظر گرفته شده است.

ذوالفقاری به کسانی که قصد خروج بدون روادید(ویزا) از کشور را در ایام اربعین حسینی دارند، توصیه کرد تمامی موانع و کمبود زمان برای دریافت روادی(ویزا) را از میان برداشته‌ایم؛ امسال 16 مرکز در کشور از مهر ماه به صدور روادید اقدام می‌کنند و اتباع خارجی دارای مجوز نیز می‌توانند با ساز و کار اندیشیده شده ویزای سفر اربعین را  دریافت کنند؛ بنابراین هیچ بهانه‌ای نخواهد بود که متقاضیان سفر اربعین کارهای خود همچون اخذ مدارک و روادید را به دقایق آخر موکول کنند.

وی درباره وضعیت مشمولانی که علاقمند به سفر  عتبات عالیات و شرکت در  مراسم اربعین حسینی هستند، گفت: به غیر از سربازان غایب که نمی‌توانند به این سفر عزیمت کنند سایر افرادی که دانشجو یا مشمول هستند، می‌توانند با بهره‌گیری از قوانین و اجرای تعهدات درنظر گرفته شده به این سفر عازم شوند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در رابطه با اعلام آمادگی ایران برای ارسال تجهیزاتی همچون بالگرد و سایر امکانات تامین امنیت زائران اربعین حسینی گفت: سفیر ما در عراق آمادگی ستاد برای تامین تجهیزات را اعلام کرده و کشور عراق نیز در حال بررسی این موضوع است و ما نیز منتظر نظر نهایی آنها در این باره هستیم.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز کمکهای هوایی از سوی ما انجام نگرفت بلکه بیشتر کمکهای زمینی در قالب امداد و نجات انجام گرفت‌.

منبع: تسنیم


95/6/31 - 14:23 - 2016-9-21 14:23:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن