واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: با توجه به نامگذاری سال با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، پروژههای اولویتدار در حوزههای ساخت و توسعه راهها، مسکن و ساختمان و بهسازی و بازآفرینی بافتهای ناکارآمد شهری به ارزشی بالغبر 5 هزار میلیارد ریال در دستور کار راه و شهرسازی استان قرارگرفته که قابلیت ایجاد سه هزار فرصت شغلی را در خود خواهد داشت. به گزارش ایسنا، حامد مانیفر در جلسهای که با حضور داود رحمانی، مسئول پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی اداره کل راه و شهرسازی استان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی الگویی الهامبخش و فرصتی مناسب است که حول پنج محور اساسی ازجمله توجه و استفاده از منابع داخلی، توسعه ظرفیت داخلی، برونگرایی و درونزا بودن، تکیهبر توسعه روابط منطقهای و توجه به اولویت طرحها قرارگرفته است.
وی با اشاره به تعیین پروژههای اولویتدار جهت تحقق این امر در دولت تدبیر و امید افزود: مقام عالی وزارت راه و شهرسازی نیز در همین راستا با مشخص کردن مجری ویژه پیگیری و اجرای طرحهای اولویتدار اقتصاد مقاومتی در حوزههای راه، مسکن و شهرسازی، از ابتدای سال فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده است.
مانیفر تصریح کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین نیز در همین راستا با انتصاب مسئول پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی، پس از تعریف طرحهای اولویتدار و مستعد موجود در استان، فعالیت خود را بهطورجدی در این زمینه آغاز کرده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اضافه کرد: در همین زمینه چهار طرح عمرانی در حوزه راهسازی، سه طرح در حوزه مسکن و سه طرح نیز در حوزه احیای بافتهای فرسوده بهعنوان طرحهای اولویتدار اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین شناسایی و تعریفشده است.
وی معیار و ملاک این انتخابها را احداث و تکمیل کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق کشور، رونقبخشی به بازار مسکن و بازآفرینی و بهسازی بافتهای ناکارآمد شهری با توجه به سیاستهای کلان وزارت راه و شهرسازی دانست.
مانیفر، بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی در پیشبرد و اجرای این طرحها را از مهمترین ویژگی پیشبینیشده در پروژههای اقتصاد مقاومتی برشمرد.
داود رحمانی، مسئول پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی اداره کل راه و شهرسازی استان در ادامه این جلسه گفت: چهار خطه کردن محورهای "آوج - رزن"، "شامی شاپ - اسفرورین" و جاده قدیم "قزوین - آبیک" به طول 50 کیلومتر هر سه با مشخصات راه اصلی و نیز بهسازی و نوسازی راههای روستایی با دو هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار با مشارکت بخش خصوصی ازجمله طرحهای تعریفشده در بخش ساخت و توسعه راهها است.
وی به طرحهای اولویتدار حوزه مسکن اشاره کرد و یادآور شد: بهمنظور رونقبخش مسکن سه طرح ازجمله ایجاد صندوق زمین و مسکن بهمنظور جمعآوری سرمایههای خرد، مجتمع تجاری - مسکونی مهرگان و احداث بازارچه تجاری مهرگان در حال پیگیری است.
رحمانی با اشاره به ویژگیهای بارز ایجاد صندوق زمین و مسکن، افزود: این مهم بهعنوان یکی از ابزارهای محرک مشارکت آحاد مختلف جامعه در رونقبخش مسکن خواهد بود.
مسئول پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی اداره کل راه و شهرسازی قزوین اضافه کرد: مجتمع تجاری - مسکونی مهرگان نیز با زیربنایی در حدود 10 هزار مترمربع از طریق انعقاد قرارداد مشارکت و سرمایهگذاری بخش خصوصی در دستور کار قرارگرفته و فراخوان مشارکت آن اعلام عمومی شده است.
وی حجم سرمایهگذاری این طرح را حدود 200 میلیارد ریال و توسط بخش خصوصی اعلام و خاطرنشان کرد: احداث بازارچه تجاری با سرمایهگذاری حدود 50 میلیارد ریال در ناحیه شهری مهرگان در دستور کار قرار دارد که مراحل تهیه نقشه و اطلاعات اولیه آن رو به پایان است و بهزودی آگهی فراخوان آن نیز منتشر میشود.
رحمانی اظهار کرد: در بخش رونق مسکن، حمایت از طریق مقررات ملی ساختمان بهخصوص مبحث 19 که موضوع صرفهجویی انرژی در ساختمانهای احداثی خواهد بود در دستور کار قرار دارد.
مسئول پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی اداره کل راه و شهرسازی استان با اشاره به طرحهای اولویتدار در حوزه احیای بافتهای فرسوده، یادآور شد: پرداخت یک هزار و 100 فقره تسهیلات جهت احداث واحدهای مسکونی در دستور کار قرار دارد که در مرکز استان تا سقف 400 میلیون ریال و در سایر شهرها نیز تا 300 میلیون ریال تسهیلات بانکی در اختیار سازندگان قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: همچنین طرح کاربریهای مختلط در پنبه ریسه قزوین با زیربنایی حدود 57 هزار مترمربع در دستور کار سازمان است که به شکل مشارکتی و سرمایهگذاری بخش خصوصی تعریف و مقررشده ظرف پنج سال آینده با توجه به زیربنای احداثی و کاربریهای تعریفشده به پایان برسد.
رحمانی تصریح کرد: طرح مرکز بهداشتی، درمانی باغ نشاط با 21 هزار مترمربع زیربنا و مشارکت بخش خصوصی بهمنظور توانمندسازی بافتهای ناکارآمد شهری در دستور کار قرارگرفته و بهصورت جدی نیز پیگیری و اجرا خواهد شد.
مسئول پروژههای اولویتدار اقتصاد مقاومتی اداره کل راه و شهرسازی قزوین افزود: تمامی طرحهای یادشده با سرمایهگذاری بخش خصوصی و با حجم سرمایهگذاری 5 هزار میلیارد ریال تا دو سال آینده به بهرهبرداری میرسند.
وی ادامه داد: سایر طرحهای در دست اجرا نیز بهمنظور ورود بخش خصوصی و استفاده از توان آنها در دستور کار است که میتوان به واگذاری زمین جهت احداث کاربریهای خدماتی نظیر آموزشی، فرهنگی، ورزشی و درمانی در قالب ماده 100 قانون نحوه تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت اشاره کرد.
رحمانی خاطرنشان کرد: طرحهای یادشده علاوه بر سرمایهگذاری بخش خصوصی، ایجاد اشتغال قابلتوجهی داشته که میتوان به سه هزار فرصت شغلی در آنها اشاره کرد. انتهاي پیام
یکشنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]