تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805630901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قربانیان آلودگی هوا در جنوب شرق آسیا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایرنا: بیش از 91 هزار و 600 اندونزیایی و بیش از 8 هزار و 700 نفر دیگر در مالزی و سنگاپور (شامل دو هزار و 200 نفر در سنگاپور و 6 هزار و 500 نفر در مالزی) به دلیل غبار ایجاد شده از آتش سوزی در اندونزی دچار مرگ زودهنگام شده اند.

نتیجه مطالعه ای که محققان دانشگاه هاروارد و کلمبیا منتشر کردند، نشان می دهد آلودگی هوا ناشی از آتش سوزی سال گذشته در جنگل ها و مزارع پالم اندونزی باعث مرگ زودهنگام بیش از 100 هزار نفر در کشورهای جنوب شرق آسیا شده است.

نتیجه مطالعات محققان دانشگاه هاروارد و کلمبیا در آمریکا که روز سه شنبه در رسانه های جنوب شرق آسیا منتشر شد، در تضاد با آماری است که نشان می دهد تنها 19 مرگ ناشی از آلودگی هوا در اندونزی اتفاق افتاده است.
 
آمار این تحقیق مدعی است بیش از 91 هزار و 600 اندونزیایی و بیش از 8 هزار و 700 نفر دیگر در مالزی و سنگاپور (شامل دو هزار و 200 نفر در سنگاپور و 6 هزار و 500 نفر در مالزی) به دلیل غبار ایجاد شده از آتش سوزی در اندونزی دچار مرگ زودهنگام شده اند.
 
به نوشته روز سه شنبه تارنمای شبکه خبر آسیا، "یایان ایندرادی" مسئول جنبش صلح سبز اندونزی پس از انتشار نتیجه مطالعات انجام شده، گفت : اگر هیچ چیز تغییر نکند "غبار قاتل" هر سال قربانیان بیشتری خواهد گرفت و قصور در انجام سریع هر عمل پیشگیرانه ای می تواند یک جرم محسوب شود.
 
سخنگوی وزارت محیط زیست اندونزی تاکنون هیچ اظهار نظری در مورد آمار منتشر شده ارائه نکرده است.
 
اما مالزی نتیجه مطالعه دانشگاه هاروارد و کلمبیا را که ادعا شده بر اثر آلودگی ناشی از آتش سوزی اندونزی 6 هزار و 500 نفر در این کشور دچار مرگ زودهنگام شده اند، رد کرد.
"اس. جیایندران" از مقام های وزارت بهداشت مالزی به نوشته تارنمای "استار" در این آمار اظهار شک و تردید کرد.
 
وی گفت: ما هیچ مرگ ومیر در سال گذشته نداشتیم که به طور مستقیم به آلودگی ارتباط داشته باشد.
 
مقامات اندونزی پیش از این بارها اعلام کرده اند اقداماتی برای جلوگیری از آتش سوزی جنگل ها و از جمله ممنوعیت ایجاد زمین های جدید برای کشت پالم توسط کشاورزان اندونزیایی انجام داده اند.
 
کشاورزان اندونزیایی برای احیای زمین های بیشتر به منظور کشت پالم اقدام به آتش زدن جنگل ها می کنند و غبار ناشی از این آتش سوزی ها تبدیل به یک مشکل سالیانه در منطقه جنوب شرق آسیا شده است.
 
از سال 1997 تاکنون این آتش سوزی ها همه ساله آلودگی شدید در جنوب اندونزی ایجاد می کند و بادهای موسمی نیز باعث آلودگی هوا در کشورهای مالزی و سنگاپور می شود.
 
مطالعه منتشر شده نشان می دهد حدود 100 هزار و 300 نفر بر اثر آلودگی هوا در کشورهای جنوب شرق آسیا دچار مرگ زودهنگام شده اند که از این تعداد 91 هزار و 600 نفر در اندونزی، 6 هزار و 500 نفر در مالزی و 2 هزار و 200 نفر در سنگاپور بوده است.
 
مسئول جنبش صلح سبز اندونزی در مورد آمار منتشر شده، گفت: اگر چه برای نخستین بار چنین مطالعه ای در مورد جزئیات مرگ ناشی از آلودگی هوا در سال گذشته انجام گرفته است، اما هشدار داد که این آمار ممکن است محافظه کارانه باشد.
 
وی افزود که این آمار تنها عامل زودرس مرگ بزرگسالان در سال گذشته را نشان می دهد در صورتی که عوارض ناشی از غبار هوا بر روی جوانان هنوز بررسی نشده است.
 
"نورسیام ابراهیم" از انجمن پزشکی استان "کلیمانتان" در برونئو ضمن نام بردن از نوزادان به عنوان مهمترین قربانیان آلودگی هوا در منطقه، گفت که جامعه پزشکی می داند که آلودگی هوا چه عوارضی در نوزادان خواهد داشت.
 
آلودگی هوای منطقه جنوب شرق آسیا طی سال گذشته بدنبال آتش سوزی در بیش از یکهزار و 700 نقطه در برخی استان های اندونزی گسترش یافت و این آلودگی کشورهای منطقه از جمله فیلیپین، سنگاپور، برونئی، مالزی و بخش هایی از فیلیپین و تایلند را دربرگرفت.
 
برآوردهای اولیه نشان داد آتش سوزی های اندونزی نزدیک به دو برابر انتشار سالانه گازهای گلخانه ای در استرالیا این نوع گازها را منتشر کرد.
 

از اندونزی تا سال گذشته به عنوان دهمین کشوری نام برده می شد که بالاترین آلودگی کربنی را داشت، اما فصل خشکسالی و آتش سوزی های سال 2015 میلادی جایگاه این کشور را در این بخش افزایش داد و پس از چین و آمریکا قرار گرفت.





۳۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن