تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813118725




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیام آیت‌الله هاشمی به کنگره روز شعر و ادب فارسی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پیام آیت‌الله هاشمی به کنگره روز شعر و ادب فارسی
آیت الله هاشمی رفسنجانی در پیامی به کنگره روز شعر و ادب فارسی، تلالوی جاودانی زبان فارسی را که در بستر معارف اسلام و اهل بیت(ع) شیرینی مضاعف یافته، به گونه‌ای دانست که همه جنبه‌های هنری و ادبی چون حماسه، عرفان، غنا، مدح و مرثیه را شامل می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : متن کامل پیام رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، كه ساعاتي پيش قرائت گرديد، به شرح ذیل است:
پیام آیت‌الله هاشمی به کنگره روز شعر و ادب فارسی

 
بسم الله الرحمن الرحيم
 
بنام خدایی که جان آفرید    سخن گفتن اندر زبان آفرید
 
شعر و ادب فارسی در آسمان اندیشه‌های بشری، مرز جغرافیایی ایران و کشورهای فارسی زبان را در نوردید و چون ماه و خورشید برای همگان می‌تابد و آثار بزرگانش به زبانهای اکثر مردم دنیا ترجمه شده که اگر چه حلاوت زبان فارسی را ندارد، اما نشان از ارادت همه ملتها به این زبان انگبینی است که می‌گویند:
آب دریا را اگر نتوان کشید     هم به قدر تشنگی باید چشید
 
تلالوی جاودانی این زبان که در بستر معارف اسلام و اهل بیت(ع) شیرینی مضاعف یافته، به گونه‌ای است که همه جنبه‌های هنری و ادبی چون حماسه، عرفان، غنا، مدح و مرثیه را شامل می‌شود و در همه قرون و اعصار راه خویش را در قلم و زبان بزرگانی چون رودکی، فردوسی، سنایی، عطار، مولوی، سعدی، حافظ، جامی، ملک الشعرای بهار، پروین اعتصامی، نیما، اخوان ثالث، سهراب سپهری، شهریار و ان‌شاءالله شعرای جوان امروز و آینده می‌پیماید و نمی‌گذارد شعله‌های این عشق مقدس، از باد و باران و اتفاقات سیاسی و اجتماعی به خاموشی گراید.
محوریت استاد شهریار برای برگزاری کنگره روز شعر و ادب فارسی، حسن سلیقه‌ای است که باید آن را ستود، چرا که:
 
دوام عمر و مُلک او بخواه از لطف حق حافظ     که چرخ این سکّه دولت به نام شهریاران زد
 
جامعیت شعر شهریار که ملیّت و مذهب، جوانی و پیری، غم و شادی، رثا و غنا و مرگ و زندگی را با همه مضامین در دو زبان فارسی و ترکی، در بردارد و اشعار دلنشین ایشان در مدح مولی الموحدین(ع) و سروده‌های نابشان در وصف دلاوران جنگ تحمیلی، به ویژه توصیفات ارزنده از صداقت و اخلاص بسیجیان سنگرنشین، از او مردی ادیب بر تارک 8 سال دفاع مقدس ساخته که می‌تواند آیینه‌ای تمام نما برای همه فصول تاریخ ایران در آینده‌های دور باشد.


اینجانب به همه برگزارکنندگان این کنگره «دست مریزاد» می‌گویم و امیدوارم در فضایی که برخاسته از آزاداندیشی باشد، شعرای جوان این مرزوبوم با تأسی به بزرگان خویش، تمام آنچه را که در اندیشه و احساس خویش دارند، با خون قلم جاودان کنند که این شیوه میراثی گرانبها از پشینیان است.
 
اكبر هاشمي رفسنجاني
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام




۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن