تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817709633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی هم نیاید، هیچ کدام از جریان مقابل شانس پیروزی ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


مرتضی مبلغ :
روحانی هم نیاید، هیچ کدام از جریان مقابل شانس پیروزی ندارند
دولت باید تلاش کند ارتباط دوسویه با مردم داشته باشد، اما در این زمینه غفلت کرده است جریان اصلاح‌طلبی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بنا را بر این گذاشت تا با واقع‌بینی و رویکردی منطقی "حسن روحانی" را به عنوان گزینه اصلی مورد حمایت قرار بدهیم که همه نتیجه‌­اش را هم دیدند.
روز نو :  
دولت باید تلاش کند ارتباط دوسویه با مردم داشته باشد، اما در این زمینه غفلت کرده است
جریان اصلاح‌طلبی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بنا را بر این گذاشت تا با واقع‌بینی و رویکردی منطقی "حسن روحانی" را به عنوان گزینه اصلی مورد حمایت قرار بدهیم که همه نتیجه‌­اش را هم دیدند.

به گزارش روز نو؛ برای اردیبهشت 96 هم دلیلی ندارد که به رویکردی غیر از این فکر کنیم. روحانی و دولتش کارنامه ای قابل قبولی از خود برجای گذاشته‌اند و به همین دلیل، هم اصلاح‌طلبان به فکر تلاش برای تمدید دولت هستند.
3 سال و چند ماه از همنشینی اصلاح‌طلبان با روحانی می‌گذرد و شواهد نشان می‌دهد که اتفاق 92 در 96 هم تکرار خواهد شد. به همین دلیل گروهی که در این چند سال در فضای سیاسی مهر منتقد به پیشانی شان خورده است، در تلاش‌اند تا فضای انتخابات را به نفع خود تغییر دهند.
مرتضی مبلغ در گفتگو با تابناک با اشاره به این که جریان مقابل در تلاش است تا این نظر را به مردم القا کند که روحانی و همکارانش توانایی لازم را ندارند تا از این طریق دولت روحانی دولتی یک دوره ای شود.
ظاهرا اصلاح‌طلبان در فکر تکرار اتفاق سال 92 در سال 96 هستند؟
جریان اصلاح‌طلبی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بنا را بر این گذاشت تا با واقع‌بینی و رویکردی منطقی "حسن روحانی" را به عنوان گزینه اصلی مورد حمایت قرار دهد که همه نتیجه‌‌اش را هم دیدند. برای اردیبهشت 96 هم دلیلی ندارد که به رویکردی غیر از این فکر کنیم. روحانی و دولتش کارنامه ای قابل قبولی از خود برجای گذاشته اند و به همین دلیل، هم اصلاح‌طلبان به فکر تلاش برای تمدید دولت هستند و هم اینکه مردم مانند 24 خرداد 92 رای بالایی را به رئیس جمهوری خواهند داد.
اما شائبه‌ها یا بهتر است بگوییم، اظهارنظرهایی در خصوص جدا شدن مسیر روحانی از اصلاح‌طلبان مطرح می‌شود.
ببینید! از صبح 25 خرداد سه سال پیش، جریانی به شدت دنبال این بود که تا مشی دولت‌های نهم و دهم تداوم پیدا کند و همچنان هست که شکست شان را جبران کنند. دقیقا به همین دلیل خودشان را به آب و آتش می‌زنند تا کارآمدی‌های دولت جاری را کتمان کنند و با عملیات روانی و تلاش‌های میدانی همه هم و غمش را به کار گرفته تا دولت را زمینگیر کند و این نظر را به مردم القا کند که روحانی و همکارانش توانایی لازم را ندارند تا از این طریق دولت روحانی دولتی یک دوره ای شود.
آنها با این استراتژی تلاش‌های زیادی در حوزه‌های اقتصادی، سیاست خارجی و... انجام دادند. یکی از نقاط عطف تشدید این نوع کارها در انتخابات مجلس دهم بود که البته با وجود انواع تهمت‌ها، مردم به جریان مقابل"نه" گفتند. آنها در حالی این نوع رفتار را از خودشان بروز می‌دهند که منطق حکم می‌کند که به جای اصرار به تخریب، فضای درون جریانی خود را مطالعه کنند تا دلیل ناکامی‌های پی در پی و بی‌توجهی مردم را متوجه شوند. اینکه شما در بخشی از سوال‌تان به " احتمال جدا شدن مسیر روحانی از اصلاح‌طلبان" اختصاص می‌دهید، ریشه در تلاش بی فایده افرادی دارد که همراهی اصلاح‌طلبان با روحانی را عامل قطعی شکست مجدد خود در انتخابات ریاست جمهوری می‌دانند که اتفاقا این تحلیل‌شان، تحلیلی صحیح است.
گروهی هم نظرشان این است که تندروها دنبال این هستند تا روحانی را از حضور در انتخابات دلسرد و منصرف کنند.
قطعا چنین هدفی را به طور جدی دنبال می‌کنند که اینجا دو مسئله را باید مورد توجه قرار داد. اول اینکه حسن روحانی رسالتش را تا لحظه آخر ادامه می‌دهد. حتی اگر به هر دلیلی که احتمالش کم است، روحانی نیاید، بازهم جریان مقابل هیچ شانسی برای برنده شدن در انتخابات 96 ندارد.
حتی اگر مردم مشارکت نکنند؟!
این تنها موقعیتی است که می‌تواند افراطیون را از حاشیه نشینی نجات بدهد. اصولا در هر انتخاباتی که مردم به هر دلیلی تصمیم به رای ندادن گرفته‌اند، چهره‌های تند و ضعیف توانسته اند خودشان را در دستگاه‌های مختلف ببینند.
یعنی شما فکر می‌کنید تندروها برای حضور کمتر مردم در عرصه انتخابات تلاش خواهند کرد؟
بله، دقیقا به همین دلیل کارهایشان را شروع کرده‌اند. مثلا این شایعه را ایجاد کرده اند که اصلاح‌طلبان از روحانی ناامید شده اند یا با تهمت و افترا و.... سیاه نمایی کنند. البته این قبیل رفتارها به هر حال آثار سوئی در راستای خدمت رسانی به وجود می‌آورد.
تکلیفِ دولت در قبال این رفتارها چیست؟
دولت باید در درجه اول مراقب باشد که در زمین بازی این افراد قرار نگیرد و بنای چالش با آنها را نداشته باشد. نکته بعدی هم این است که اقدام به افشاگری علیه رفتارهای هزینه ساز کند تا مردم سره را از ناسره تشخیص بدهند، چون این احتمال وجود دارد که در جاهایی مردم تحت‌تاثیر تبلیغات آنچنانی ابهاماتی در ذهن شان به وجود بیاید.
دولت همچنین باید تلاش کند تا "ارتباط دوسویه" با مردم داشته باشد که متاسفانه در این موضوع کمی‌غفلت شده است که خب! این امر ضررهایی دارد. نکته مهم هم این است که دولت با بسیج تمام قدرت خود و البته جا به جایی برخی از مدیرانش، فعالیت مناسب تری در مسیر خدمت رسانی داشته باشد تا از این طریق در ماه‌های منتهی به انتخابات "بهبودی شرایط" برای مردم ملموس شود.
اما به نظر می‌رسد اینکه اصلاح‌طلبان از روحانی حمایت کرده اند تا حدود زیادی باعث شده که هیچ نقدی را به دولت نداشته باشند؟
اصلا. اصلاح‌طلبان در دولت‌های هفتم و هشتم هم که رئیس جمهور چهره خاصِ اصلاح‌طلبی بود هم ایرادات را مطرح می‌کردند. نقد، جزئی لاینفک از ذات سیاست است که البته گروهی نقد را با تخریب اشتباه می‌گیرند. اصلاح‌طلبان البته به خوبی اشراف داشتند که دولت آقای روحانی میراث‌دار چه شرایط مخاطره آمیزی بود و به همین دلیل حتی با وجود اینکه در رای بالای 18 میلیونی‌اش نقش مهمی‌داشتند، سهم خواهی نکردند تا رئیس‌جمهور و دولتمردانش بتوانند در فضایی امن به ترمیم جراحت‌های کشور بپردازند.

*افتاب يزد




تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن