تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829201068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا کارها را پشت گوش می اندازیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت همشهری شش و هفت: می‌دانید باید به دوست‌تان تلفن كنید و از محبتی كه در حق‌ شما كرده،‌تشكر كنید. می‌دانید باید به دوست دیگرتان تلفن كرده و قرار كاری‌ را هماهنگ كنید. بازهم می‌دانید چند كار عقب افتاده دارید، اما به هزار و یك دلیلی كه در ذهن‌تان پشت سر هم قطار می‌كنید از زیر بار انجام همه این كارها در می‌روید!
 
گاهی حتی می‌دانید انجام ندادن فلان كار به ضرر شماست،‌ اما ضرر را به جان می‌خرید و كاری را كه باید،‌ انجام نمی‌دهید. سوال اینجاست؛ چرا گاهی كارها را به تعویق یا به‌اصطلاح؛ پشت گوش می‌اندازیم؟‌ در حالی كه انجام آنها گاهی بیش از چند دقیقه از ما وقت نمی‌گیرد؟ پاسخ  این سوال را در ادامه بخوانید.


چرا پشت گوش؟!



1:  استرس دارید

بدون این كه خودتان بدانید ذهن ناخودآگاه شما از ارتباط با بعضی افراد دچار استرس و اضطراب می‌شود. بنابراین ناخودآگاه شما،‌ارتباط به شخص مورد نظر یا كار موردنظر را پس می‌زند. به همین دلیل وقتی عزم‌تان را هم جزم می‌كنید،‌گاهی باز هم نمی‌توانید كار مورد نظر را به ویژه اگر مرتبط با شخص دیگری باشد انجام دهید.

2:  احساس منفی دارید

شیوه حرف زدن،‌ نوع كلمه‌ها،‌ لحن كلام و ... بعضی افراد به شكلی است كه با حرف زدن با آنها دچار احساس منفی می‌شویم. بنابراین بازهم ذهن به شكل ناخودآگاه،‌ارتباط با آن شخص را پس زده و شما كاری كه باید انجام دهید،‌ به تعویق می‌اندازید.

 3: می‌ترسید

‌ گاهی هراس از نتیجه كار،‌ شما را از ورود به انجام كاری بازمی‌دارد. برای مثال می‌‎‌خواهید كار تازه‌ای انجام دهید، اما چون نتیجه آن را نمی‌دانید،‌ باز هم آن را به تعویق می‌اندازید. این كار می‌تواند از یك خرید ساده تا كارهای جدی‌ را شامل شود.

 4: قطع ارتباط با دیگران

گاهی احساس می‌كنید اگر با فلانی تماس بگیرید، ممكن است مشكل پیش بیاید و ارتباط ما برای همیشه قطع شود. بنابراین بازهم برقراری ارتباط را به بعد موكول می‌كنید. در ارتباط با شروع كار هم ممكن است همین حس را داشته باشید و نگران باشید كه با شروع كار یا فعالیت جدید و عدم موفقیت،‌ ارتباط‌ خود را با بعضی افراد از دست بدهید.


چرا کارها را پشت گوش می اندازیم؟

 



5:  آمادگی ذهنی ندارید

از نظر روانی،‌ آمادگی ما برای انجام یا پذیرش بعضی كارها مهم است. در این شرایط اگر هرچه قدر هم كه بخواهید،‌ تلاش‌تان بی‌فایده است. به این دلیل كه ذهن شما برای انجام كار مورد نظر با شما همراهی نمی‌كند. بنابراین در این شرایط طبیعی است كه ذهن‌تان كار را به تعویق بیندازد. شاید این مورد سخت‌ترین مورد از موارد پس زدن كار یا ارتباط گرفتن با دیگران باشد. به این دلیل كه ذهن باید آمادگی لازم را پیدا كند كه معمولا این مساله زمان‌بر است.

چه كنیم؟

گاهی ناگزیر از انجام بعضی كارها یا برقراری ارتباط با بعضی  افراد هستیم. علاوه براین كه نمی‌توانیم مانند افراد تارك دنیا،‌ از همه كس فاصله بگیریم. بنابراین باید مشكل‌را اول با ذهن‌مان حل كنیم. یكی از راهكارها ،‌شناسایی شخصی است. به این ترتیب كه  موارد مشكل‌ساز، ‌برای مثال دلیل ایجاد استرس در زمان برقراری تماس تلفنی یا دیداری با دیگران  را روی كاغذ بنویسید.
 
اگر توانستید راه حل آن را هم پیدا كنید، چه بهتر. راهكار دوم رجوع كردن به سابقه ذهنی- ارتباطی ما با فرد یا كار مورد نظر است. برای مثال اگر قبلا صحبت كردن با شخصی اثر اضطرابی برای شما به جا گذاشته،‌ این اثر تا زمان حل نشدن این عارضه در ذهن شما،‌ ادامه خواهد داشت. بنابراین مساله بعدی یافتن گره ارتباطی و باز كردن آن به روش درست است. راهكار سوم، كمك گرفتن از مشاور است. باید با روانشناس مشورت كنید. او با یافتن گره‌های رفتاری- ذهنی شما یا طرف مقابل می‌تواند در رفع این مشكل شما را درمان كند.




۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن