تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802731681




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید پوشاک خارجی در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه آرمان امروز- حجت صالحی: در حالی که بازار پوشاک ایران در قبضه اجناس خارجی است که عمدتا به صورت قاچاق به ایران وارد می‌شوند به نظر می‌رسد بالاخره مسئولان به فکر سر و سامان دادن این بازار ۵/۱۱ میلیارد دلاری افتاده‌اند.

آن‌طور که روز گذشته منابع خبری اعلام کردند دستورالعمل نحوه صدور گواهی فعالیت نمایندگان و شعب شرکت‌های خارجی عرضه‌کننده پوشاک در ایران به سازمان صنعت، معدن وتجارت استان‌ها ابلاغ شده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که سالانه حدود دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار پوشاک به سمت ایران هدایت می‌شود، درحالی‌که ۲۰ هزار واحد صنفی دوزندگی در ایران فعالیت دارند و این واحدها برای ۳۰۰هزار نفر شغل ایجاد کرده است که مجبورند در شرایط نابرابر با برندهای خارجی رقابت کنند. از طرف دیگر ورود کالاهای قاچاق در کشور موجب آن شده تا یک رقابت یک طرفه با برندهای خارجی ایجاد شود.

از سربازکردن مشکلات درونی با عنوان کردن قاچاق

به طور کلی اگر بگوییم قاچاق باعث شده تا پوشاک خارجی بازار ما را قبضه کنند، این موضوع مهم را از سر باز کرده‌ایم. چراکه پوشاک تولیدی ایران با برند‌های ترکیه و کشورهای عربی در حال توزیع است، اما ما در درون کشور مشکل داریم. ﻧﮕﺎﻫﻲ ﺑﻪ ﻛﺎرﻧﺎﻣﻪ ﺑﺰرﮔﺎن ﺻﻨﻌﺖ ﻧﺴﺎﺟﻲ و ﭘﻮﺷﺎک ﺟﻬﺎن ﻧﺸﺎن ﻣﻲدﻫﺪ، درﺳﺖ در ﻫﻤﺎن دوره‌ای که آنها سعی داشتند ﺑﻪ ﻫﺮ ﺷﻜﻞ ﻣﻤﻜﻦ ﺻﻨﻌﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﺎرﭼﻪ را ﺑﺎ ﺻﻨﻌﺖ ﭘﻮﺷﺎک ﺧﻮد ﻫﻤﻨﻮا ﻛﻨﻨﺪ، ما دیوار بلندی میان این دو صنعت اﻳﺠﺎد ﻛﺮدﻳﻢ و ﺑﺎ ﺗﻮجیه ﻓﺮﺳﻮدﮔﻲ ﻣﺎﺷﻴﻦ‌آﻻت ﻧﺴﺎﺟﻲ، ﭘﺎرﭼﻪ ﻧﺎﻣﺮﻏﻮب ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﺪه در اﻳﺮان را دﻟﻴﻞ رواج ﭘﺎرﭼﻪ‌ﻫﺎی ﺧﺎرﺟﻲ در ﺻﻨﻌﺖ ﭘﻮﺷﺎک ﻛﺸﻮر داﻧﺴﺘﻴﻢ.

در زمانی که ترکیه، چین و ایتالیا در حال کاهش هزینه‌های تولید صنعتی خود بودند، ما به وسیله ارز دو نرخی هزینه تولید خود را روز به روز بیشتر می‌کردیم. طبیعی است در چنین شرایط اقتصادی که نه ارتباطی بین صنعت پارچه و پوشاک و نه ثباتی در نرخ ارز و هزینه‌های تولید وجود دارد، بازار به دست خارجی‌ها می‌افتد. در حال حاضر درصد بالایی از پوشاک کشورمان در دست برندهای خارجی است؛ علیرضا حائری، دبیر سابق انجمن تولیدکنندگان صنایع نساجی ارزش بازار پوشاک ایران را ۵/۱۱ ‌میلیارد دلار عنوان می‌کند و اینکه ۵/۲ تا سه ‌میلیارد دلار از این بازار در اختیار رقبای خارجی است.

 البته همه این مقدار پوشاک خارجی از مبادی رسمی وارد کشور نمی‌شود. از طرف دیگر در این‌باره صادقی، رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان نیز اعلام کرده که ۲۴۰ برند تقلبی پوشاک خارجی در ایران تا به امروز شناسایی شده است، اما حدود ۲۵ برند خارجی در بخش پوشاک در ایران ثبت شد و مدارک ۳۴ برند دیگر در دست بررسی است. این کارشناس صنعتی خاطرنشان کرد: در برنامه راهبردی وزارت صنعت، هزینه ایجاد یک شغل در صنعت نساجی و پوشاک معادل یک‌چهارم متوسط صنعت و در حدود ۹۰۰‌میلیون ریال برآورد شده است.

این درحالی است که هزینه ایجاد یک شغل در صنعت پوشاک، حتی پایین‌تر از متوسط سرمایه‌گذاری لازم در کل صنعت نساجی و پوشاک است که این مزیت بسیار مهمی برای این صنعت با نیاز به سرمایه‌گذاری کمتر و ارزش افزوده بیشتر به حساب می‌آید. یدا... صادقی، رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان اظهار داشت: در کشور ٣۰۰ شرکت شناسایی شده است که هرکدام برای خود نمایندگی‌های فروش صادر و از اسم برندها استفاده کرده بودند، اما از این تعداد تنها ۶۰ شرکت واقعا نمایندگی شرکت اصلی بودند. به عبارت دیگر ۲۴۰ شرکت تقلبی است. به همین منظور برای کنترل و ساماندهی این برند ها در ایران دستورالعملی ابلاغ شده تا مشکلات مربوط به صنعت پوشاک در کشور برطرف شود.

دستورالعملی جدید برای فعالیت خارجی‌ها

این دستورالعمل با رویکرد حمایت از تولید داخل، تقویت صادرات و جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق به کشور با تاکید وزیر صنعت، معدن وتجارت تهیه و صادر شده است و بر اساس آن همه نمایندگی‌ها یا شعب شرکت‌های خارجی برای فعالیت مجاز در ایران باید گواهی فعالیت دریافت کنند. به گزارش ایلنا، یدا... صادقی، سرپرست امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه شرکت خارجی یا نماینده آن موظف است در دو سال اول فعالیت خود در ایران حداقل ۲۰ درصد ارزش واردات خود را در داخل تولید و حداقل معادل ۵۰ درصد ارزش تولید خود را صادر کند افزود: مدت اعتبار گواهی فعالیت نمایندگی حداکثر دو سال مشروط بر اعتبار مدت قرارداد یا مجوز است.

 او گفت: دارندگان گواهی فعالیت مکلف به دریافت پروانه کسب مطابق مقررات قانون نظام صنفی هستند و با عرضه‌کنندگان کالای قاچاق برابر قانون برخورد می‌شود. سرپرست معاونت امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه فروش پوشاک باید در فروشگاه‌های خرده فروش مجهز به صندوق مکانیزه فروش متصل به درگاه سازمان امور مالیاتی کشور و زیرمجموعه دارنده گواهی فعالیت باشد گفت: در این صورت مسئولیت عملکرد این فروشگاه‌ها با دارنده گواهی فعالیت است. صادقی در ادامه تاکید کرد: دارنده گواهی فعالیت باید نسبت به ایجاد سامانه پوشاک، به نحوی که کل زنجیره از بدو ورود تا فروش نهایی برای واردکننده، گمرک و سایر دستگاه‌های متولی مانند سازمان امور مالیاتی و مرکز اصناف و بازرگانان ایران قابل رصد و رهگیری باشد، اقدام کند.

او همچنین از الزام دارندگان گواهی فعالیت به الصاق شناسه کالا به صورت دوختی روی کلیه اقلام و پوشاک و درج کشور محل تولید به صورت تایپی در کنار شناسه کالا خبر داد و خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات داخی، سرمایه‌گذاری مستقیم و مشترک از مهم‌ترین وظایف این شرکت‌های مجاز است. مشاور معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت تصریح کرد: با صدور دستورالعمل جدید برای فعالیت نمایندگان و شعب شرکت‌های خارجی عرضه پوشاک در ایران، از این پس دو نوع پوشاکی که یا نام و نشان ایرانی یا نام و نشان خارجی ثبت شده دارند به مردم ارائه می‌شوند.





۱۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن