واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
همه ی ما برای زندگی خود سبکی داریم و ترجیح میدهیم به اصول و قوانین سبک زندگی خودمان پایبند باشیم؛ ولی بعد از گذشت مدتی، متوجه میشویم که این روش زندگی غلط بوده و نیاز به اصلاح یا تغییر دارد. در واقع باید اعتراف کنم که، اگر جهان خود، شیوه تفکر، احساسات و اعمال تان را تغییر دهید با فکر و احساسات تازهای به دنیای اطراف مینگرید و دست به کارهایی میزنید که قبلا فکرش را نمیکردید. هشت اصل برای تغییر زندگی وجود دارد؛ که در ادامه با آن ها روبرو خواهید شد. با ما همراه باشید.
خودتان را تغییر دهید
اگر شیوه تفکر، احساسات واعمال تان را تغییر دهید، جهان اطراف شما نیز تغییر میکند. وقتی شما تغییرکنید بافکر واحساسات تازهای به دنیای اطراف مینگرید ودست به کارهایی میزنید که قبلا فکرش را نمیکردید. اگر با تغییر جهان بیرونی، خودتان را تغییر ندهید همچنان کاستیها، خشم، منفی بافی، گرایش به تخریب خود و… را با خود به همراه دارید، بنابراین در موقعیت جدید آنچه را در آرزویش بودید نخواهید یافت، زیرا ذهنتان هنوز انباشته از چیزهای منفی است.
خودتان را کنترل کنید
«هیچ کس بدون اجازه من نمیتواند مرا آزرده کند» احساس وواکنش شمادر هر شرایطی به خود شما بستگی دارد. شما میتوانید اندیشهها، واکنشها یا احساسات تان را درباره هر چیزی انتخاب کنید ونشان دهید، اما نباید هیجان زده شوید یا رفتار اغراقآمیز یا منفی نشان دهید. وقتی بفهمید هیچ چیز بیرونی نمیتواند احساس شمارا کنترل کند، میتوانید به تدریج این اندیشه را به زندگی روزانه خود وارد وآن را تبدیل به یک عادت کنید. عادتی که میتواند به مرور زمان قویتر وقویتر شود. با این کار زندگی تان بسیار آسانتر ودلپذیرتر میشود.
ببخشید
«شخص ضعیف هرگز نمیبخشد. عفو وبخشش نشانه قدرت است»یادتان باشد بخشش ورها کردن گذشته باعث آرامش شما وکمک به مردم جهان تان میشود وصرف وقت برای مرور خاطرات منفی (بعد از اینکه از آن تجربه ودرس گرفتید) دیگر کمکی به شما نخواهد کرد. تفکر در گذشته فقط باعث میشود شما بیشتر رنج ببرید ونتوانید در حال حاضر کار مفیدی انجام دهید. اگر «نبخشید» به گذشته ویک شخص دیگر اجازه میدهید احساسات تان را در دست گیرد، اما با عفو وبخشش خود را از این بند رها میکنید ومی توانید روی مرحله بعدی تمرکز کنید.
عمل کنید
«یک مثقال عمل بهتر از یک خروار حرف است» اهل عمل بودن سخت ودشوار است، اما برای رسیدن به اهدافتان باید دست به کار شوید وبا موانع بجنگید.
به لحظه توجه کنید
بهترین راه برای غلبه بر این مقاومت درونی که معمولا باعث میشود کاری انجام ندهید، این است که در زمان حال باقی بمانید وتا حد امکان شرایط را بپذیرید، زیرا زمانی که شما در زمان حال بسر میبرید درباره لحظههای بعدی که تحت کنترل شما نیستند نگرانی ندارید، بنابراین راحتتر میتوانید وارد عمل شوید وبر زمان حاضر تمرکز وبهتر عمل کنید.
انسان باشید
به یاد داشته باشید همه ما گذشته از اینکه چه کسی هستسم، انسانیم ومستعد اشتباه. تعریف یک استاندارد غیرمنطقی برای افراد فقط باعث ایجاد در گیریهای غیر ضروری ومنفی بافی در وجود شما میشود. باید به یاد داشته باشید دوری از عادت بد خودتخریبی در اشتباهات تان باعث موفقیتهای بعدی میشود وبه جای آن میتوانید، ببینید کجا اشتباه کردید وچه چیزی میتوانید از این اشتباه بیاموزید وسپس دوباره تلاش کنید.
خوبی مردم را ببینید
«انسان دقیقا به اندازهای بزرگ میشود که برای کمک به اطرافیانش تلاش میکند»
اگر به دنبال پیشرفت هستید روی خوبی افراد تمرکز کنید. این کار باعث میشود زندگی برای شما آسانتر وهمزمان دنیا وروابط تان مثبتتر ودلپذیرتر شود. زمانی که شما خوبی افراد را میبینید، کمک کردن به آنها برایتان راحتتر میشود. با کمک به دیگران و با ارزش دادن به آنها در طی زمان آنچه را دادهاید دوباره به دست میآورید وافرادی که به آنها کمک کردهاید ممکن است به دیگران کمک کنند ودر نتیجه شما با هم چرخهای از تغییرات مثبت ایجاد میکنید که رشد میکند وقویتر میشود. با تقویت مهارتهای اجتماعی تان میتوانید شخص با نفوذی شوید واین چرخه رو به جلو را تقویت کنید.
تظاهر نکنید
«شادمانی زمانی حاصل میشودکه تفکر، گفتاروکردار شما هماهنگ باشد» یکی از بهترین نکات برای بهبود مهارتهای اجتماعی رفتار یکسان وارتباط براساس اعتماد است. افراد واقعا به ارتباط درست واطمینان بخش علاقه دارند وزمانی که اندیشه، گفتار وکردار شما یکی باشد به لذت درونی بالایی میرسید. وقتی افکار وگفتار شما هماهنگ است و وقتی این هماهنگی بروز پیدا کند، افراد علاقه مند می شوند واقعا به آنچه میگویید گوش کنند وشما بدون هیچ گونه ناهماهنگی با دیگران ارتباط برقرار میکنید. اگر اعمال شما با آنچه فکر میکنید و بر زبان میآورید یکسان نباشد، کمکم باور خودتان وکسانی که به شما ایمان دارند (درباره آنچه میتوانید انجام دهید) خدشهدار میشود. منبع: آرمان دیلی
23 شهریور 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]