تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852740012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهار سندروم مرگبار نوزادان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: مجله سیب سبز: هیچ پدر و مادری هرگز تصورش را هم نمی‌کند که بعد از این همه سختی برای به دنیا آمدن فرزندش، به یکباره  او را از دست بدهد؛ آن‌هم به دلیلی نامعلوم. اما متاسفانه این اتفاق هرساله رخ می‌دهد و تعدادی از والدین، نوزاد خود را از دست می‌دهند. گاهی این واقعه آن‌قدر عجیب و باورنکردنی است که شوک حاصل از آن تا مدت‌ها در ذهن و روان والدین باقی خواهد ماند.
 
تصور کنید در حال ساختن رویا با فرزندتان و آینده او هستید که یکباره این سندروم مرگبار ظاهر می شود و سلامت دلبندتان را به خطر می اندازد. شاید برای‌تان بسیار هولناک باشد اما به‌هرحال باید راجع به این موضوع چیزهایی بدانید. باید بدانید که اصلا سندروم مرگ ناگهانی نوزاد چیست؟ و بدانید که شما به‌عنوان والدین چه کاری برای پیشگیری از این فاجعه می‌تواند انجام دهد. بله، شما می‌توانید تا‌حدی از این موضوع پیشگیری کنید. پس عجله کنید و این مطلب را بخوانید. ما به شما می‌گوییم که چه کارهایی لازم است انجام دهید.

 
 
مهار سندروم مرگبار نوزادان



1. مرگ ناگهانی نوزادان به چه دلیل اتفاق می‌افتد؟

SIDS مرگ ناگهانی و بی‌دلیل نوزادان زیر یک سال است که حتی بعد از تشخیص کامل آن نمی‌توان دلیل بارزی برایش یافت. هر ساله در ایالات‌متحده هزاران نوزاد به‌طور ناگهانی و غیرمنتظره می‌میرند. این مرگ‌ها را مرگ ناگهانی و غیرمنتظره نوزاد می‌نامند که شامل تمام مرگ‌های غیرمنتظره می‌شود. ازجمله نوزادانی که بدون دلیل مشخصی می‌میرند، مانند SIDS و آن دسته از نوزادانی که به‌دلیل مشخصی مانند خفگی می‌میرند.
 
بسیاری از مرگ‌های غیرمنتظره نوزادان به‌خاطر حوادث است، اما بیماری یا چیزی مانند آن هم می‌تواند باعث شود که نوزاد به‌طور ناگهانی و غیرمنتظره بمیرد. مرگ نوزاد در خواب به چگونه و کجا خوابیدن او بستگی دارد که دلایل بروز آن تصادفی است. مانند خفگی یا گیر افتادن در جایی (زمانی که بچه‌ها بین دو چیز مثل تشک و دیوار گیر می‌کنند و نمی‌توانند نفس بکشند یا زمانی که چیزی به آنها فشار آورده یا دور گردن‌شان پیچیده شده و منجر به مسدود شدن مسیر تنفسی نوزاد می‌شود). این نوع مرگ‌ها از نوع SIDS نیستند.

2. چطور این سندروم را مهار کنید

نوزادانی که بر پشت خود می‌خوابند، احتمال مرگ آنها به‌خاطر SIDS کمتر از بچه‌هایی است که روی شکم یا به پهلو می خوابند. نوزاد باید در کل زمان خواب خود یعنی هم برای چرت‌زدن و هم خواب شبانه به پشت بخوابد. خطر بروز SIDS در آنهایی که عادت دارند به پشت بخوابند اما بعد در طول خواب برمی‌گردند و مثلا برای چرت‌زدن دمر می‌خوابند، خیلی بیشتر است.

3. اگر بچه‌ام را به پشت بخوابانم دچار خفگی نمی‌شود؟

خیر، بچه‌های سالم به‌طور طبیعی مواد مایع را بلعیده یا آن را با سرفه به بیرون می‌ریزند. این واکنشی است که همه افراد به‌طور طبیعی انجام می‌دهند. وقتی نوزادان به پشت می‌خوابند مایعات را بهتر قورت می‌دهند یا راحت‌تر بیرون می‌ریزند.

4. اگر نوزادم حین خواب روی شکم برگردد چه کنم؟

غلت زدن یک بخش طبیعی و مهم از رشد نوزاد شما محسوب می‌شود. اکثر نوزادان در سنین ۴ تا ۶ماهگی خودشان غلت زده و برمی‌گردند. اگر نوزاد شما حین خواب این کار را انجام می‌دهد، نیازی نیست که بروید او را به پشت برگردانید. نکته مهم این است که او خواب خود را در حالتی که به پشت خوابیده، شروع می‌کند که این باعث کاهش خطر SIDS می‌شود و نکته دیگر اینکه تشک و ملحفه نرم و شل در اطراف منطقه خواب نوزاد قرار ندهید.
 

نکته: حواس‌تان به این مسئله باشد کسی از نوزادتان مراقبت می‌کند روش‌های کاهش خطر SIDS و سایر خطرات مرتبط با آن را می‌داند. این نکته را به خاطر داشته باشید؛ خوابیدن نوزادان به پشت، امن‌ترین حالت خواب برای آنهاست.

 
 
مهار سندروم مرگبار نوزادان


5. سطحی که نوزاد روی آن می‌خوابد مهم است

نوزادانی که روی سطح نرمی مانند تخت پدر و مادر می‌خوابند یا پتوی نرمی روی خود می‌اندازند، خطر مرگ آنها به‌دلیل SIDS یا خفگی بیشتر است.
 
6. برای کاهش خطر چه کار می‌توانم انجام دهم؟

راهکار دقیق و مشخصی برای پیشگیری از SIDS وجود ندارد اما پدر و مادر یا پرستاران نوزاد می‌توانند از این روش‌ها برای کاهش خطر SIDS و سایر علل خواب مربوط به مرگ نوزاد استفاده کنند:
همیشه سعی کنید بچه را به پشت بخوابانید. حالت خوابیدن به پشت، مطمئن‌ترین حالت برای تمام نوزادان است، حتی نوزادانی که زودتر از موعد به دنیا می‌آیند. حواس‌تان باشد که این مورد برای تمام مواقعی که نوزاد می‌خوابد رعایت شود.اتاق مشترک. سعی کنید محل خواب نوزادتان در همان اتاقی باشد که خودتان می‌خوابید، با این کار می‌توانید خطر SIDS و سایر علل خوابی مرتبط با مرگ نوزاد را کاهش دهید. اما حواس‌تان باشد که نوزادتان روی تخت شما یا روی کاناپه یا صندلی همراه با شما یا بدون شما نخوابد. اگر برای غذا دادن به نوزاد او را به تخت خود آورده‌اید، سعی کنید مطمئن شوید که پشت او در ناحیه  مجزایی برای خواب قرار دارد.سعی کنید از سطحی سفت برای خواب استفاده کنید مثل تشکی روی یک تخت استاندارد که با ملحفه‌های مطمئن و مناسب پوشیده شده است. حواس‌تان باشد که هیچ‌گاه از صندلی ماشین، صندلی نوزاد، تاب یا چیزهای مشابه آن برای خواب روزانه نوزاد استفاده نکنید.اشیای نرم، اسباب‌بازی، ضربه‌گیر تخت و وسایل خواب شل و نرم را از منطقه خواب او دور نگه دارید تا بتوانید خطر SIDS و علل خواب مرتبط با مرگ را کاهش دهید. از بالش، پتو، پوستین، لحاف یا ضربه‌گیر تخت در هیچ جایی از منطقه خواب نوزاد استفاده نکنید. درواقع این ضربه‌گیرها می‌توانند منجر به آسیب‌های جدی و حتی مرگ شوند.7. مادران چه نقشی دارند؟

برای کاهش خطرات SIDS، مادران باید:
در دوران بارداری، اوضاع سلامت خود را مرتب چک کنند.سیگار نکشند یا از مواد‌مخدر در دوران بارداری یا بعد از زایمان استفاده نکنند.توصیه می‌شود در دوران بارداری و حتی زمانی که اطراف نوزاد هستید سیگار نکشید یا نگذارید دیگران سیگار بکشند.شیر مادر باعث کاهش خطر SIDS می‌شود. این کار مزیت‌های فراوانی برای مادران و نوزادان به‌همراه دارد.به نوزادتان یک پستانک خشک بدهید که ترجیحا به سیم یا نخی وصل نباشد تا خطر SIDS را در نوزاد کاهش دهید. اما نوزاد را مجبور نکنید تا از آن استفاده کند. اگر حین خواب، پستانک از دهان نوزاد به پایین افتاد، نیازی نیست که دوباره آن را برداشته و در دهان او بگذارید. پیش از گذاشتن پستانک به دهان نوزاد بگذارید تا آنجا که لازم است از شیر مادر بخورد.سعی کنید نوزاد حین خواب زیاد گرمش نشود. شاید بزرگسالان برای راحت‌تر خوابیدن از چند لایه لباس یا ملحفه استفاده کنند اما سعی کنید این کار را در‌مورد نوزادتان انجام ندهید و بیش از یک لایه لباس به او نپوشانید. دمای اتاق را در سطحی نگه دارید که برای یک فرد بزرگسال دمای مطلوبی محسوب می‌شود.از محصولاتی که مدعی هستند خطر SIDS و سایر علل خوابی مرتبط با مرگ نوزاد را کاهش می‌دهند، استفاده نکنید. این ابزار یا قطعات از لحاظ امنیت و کارایی آزمایش نشده‌اند.برای کاهش خطر SIDS از مونیتورهای خانگی برای تشخیص تندرستی و سلامت قلب نوزاد استفاده نکنید. اگر سو‌الی درباره این  مونیتورها در ارتباط با بیماری‌ها دارید، می‌توانید از مسئول بهداشت در این زمینه سو‌ال کنید.
 
 
مهار سندروم مرگبار نوزادان

 

قوی کردن عضلات نوزاد

زمانی که نوزادتان بیدار بوده یا کسی حواسش به او هست، سعی کنید او را بیشتر روی شکم قرار دهید و بخوابانید. این حرکت باعث قوی‌تر شدن عضلات شانه، گردن و بازوی نوزاد می‌شود. از طرفی مانع از صاف‌شدگی قوس پشت گردن نوزاد می‌شود. رو به بالا نگه داشتن نوزاد یا کم کردن زمانی که نوزاد در صندلی گردان حرکت می‌کند هم می‌تواند از صاف شدگی قوس پشت سر نوزاد پیشگیری کند.

 
 
نکته هایی که شاید به کارتان آید 
مراقب مکان خواب باشیدمرگ نوزاد در خواب به چگونه و کجا خوابیدن او بستگی دارد که دلایل بروز آن تصادفی است.
امن‌ترین خواباین نکته را به خاطر داشته باشید؛ خوابیدن نوزادان به پشت، امن‌ترین حالت خواب برای آنهاست.






۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن