واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
از دیرباز تا کنون نوشیدن دمنوش های متفاوت برای علاج درد و درمان انواع بیماری توصیه شده است؛ مخصوصا در کشورهای شرق آسیا که مراسم و جشن های مختلفی برای نوشیدن چای و دمنوش های گیاهی دارند. ولی خواص دمنوش ها تنها به درمان درد و بیماری خلاصه نمیشود و برخی از آن ها تأثیر خارق العاده ای در جوان سازی پوست دارند. چای هایی که سرشار از پلی فنول (ملکولهای آنتی اکسیدان) هستند، می توانند پوست را مرطوب نگهداشته، اثرات مخرب UV را خنثی کرده و التهاب را کاهش دهند. در ادامه چهار نوع دمنوش با تأثیر مثیت در جوانسازی پوست را به شما معرفی خواهیم کرد. چای سبز
آفتاب زیاد ممکن است به پوست آسیب رسانده و باعث پیری پوست شود. تحقیقات نشان داده است که چای سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد. کاتچین موجود در چای سبز التهاباتی که در اثر پیری بوجود می آیند را کاهش می دهد. همچنین پوست را از آفتاب سوختگی محافظت کرده و مانع آسیب اشعه UV روی پوست می شود. ( با این حال باز هم از کرم ضدآفتاب با SPF 30 در زیر آفتاب استفاده کنید.) رادیکال های آزاد که در اثر اکتساب بیش از حد UV در بدن پیشرفت می کنند، می توانند سلول های سالم پوست را ویران کنند.پلی فنول های موجود در چای ضدالتهاب هستند و توانایی بازسازی DNA را دارند و می توانند تغییرات سلولی که بوسیله رادیکال های آزاد ایجاد می شوند را اصلاح کنند. علاوه بر نوشیدن یک فنجان چای سبز روزانه، می توانید از محصولات آرایشی که حاوی چای سبز هستند هم استفاده کنید.
یربامیت آیا می خواهید که پوست جوانی داشته باشید؟ چای یربامیت مصرف کنید. این چای سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از آسیب های پوستی که رادیکال های آزاد بوجود می آورند جلوگیری می کند. گیاه یربامیت معمولا در آمریکای جنوبی و مرکزی یافت می شود و سرشار از کافئین است. این گیاه در طب سنتی برای درمان خیلی چیزها از درمان کوفتگی و کنترل اشتها گرفته تا سیستم امنیتی ضعیف بدن استفاده می شده است. این گیاه همچنین سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و وآنتی اکسیدان هاست: ویتامین های B، C، پتاسیم و منگنزو زینک
بابونه
درمیان دمنوش ها و چای های گیاهی بابونه از شهرت بالایی برای درمان بیماری های پوستی برخوردار است و سال هاست که برای درمان خشکی پوست، ترک پوست و حتی برای درمان آکنه ها استفاده می شود. بابونه حتی برای پوست های جوش دار و ملتهب نیز مصرف می شود. این گیاه سرشار از فلاونوئیدهاست که نقش مهارکننده رادیکال های آزاد را ایفا می کند.
چای رویبوس
چای رویبوس یا چای قرمز از بوته های قرمز آفریقای جنوبی بدست آمده و بدون کافئین است. پس برای خانم هایی که نمی خواهند کافئین بدنشان زیاد شود بسیار مناسب است. این گیاه منبع آسپالاتین و نوتوفاگین دو ترکیب ضدالتهابی است. فلاونوئیدهای موجود در رویبوس هم ضدالتهاب هستند و برای درمان آکنه ها بسیار مفیدند.
20 شهریور 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]