واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل امور تربیتی و مشاوره خبر داد: ایجاد نظام جامع راهنمایی و مشاوره مدارس کشور در آینده نزدیک مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: استقرار نظام جامع راهنمایی و مشاوره از مهمترین برنامه هایی است که در یکسال آینده در شورای عالی آموزش و پرورش کشور به تصویب می رسد .
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ شهريور ساعت 12:57
به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، مسعود شکوهی در همایش آموزشی، توجیهی کارشناسان مشاوره آموزش و پرورش استان های جنوب کشور در شیراز گفت: آنچه این روزها دغدغه مسئولان آموزش و پرورش است، استقرار نظام جامع راهنمایی و مشاوره در این وزارتخانه است که هدایت تحصیلی بخشی از این نظام است.
وی افزود: با تصویب این طرح ، بخش زیادی از مشکلات حوزه مشاوره حل می شود و این حوزه پس از گذشت سالیان از نقشه راه و جایگاه رسمی در نظام تعلیم و تربیت کشور برخوردار می شود.
شکوهی با اشاره به اجرای طرح هدایت تحصیلی در مقطع تحصیلی متوسطه اول گفت: با وجود همه نقاط قوت و ضعف ،فرایند هدایت تحصیلی، ایرادهای زیادی را در نظام آموزش و پرورش کشور مشخص کرد و از آن جمله این که نمی توان از نمره و حافظه دانش آموزان برای هدایت تحصیلی آنها استفاده کرد.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: محدود شدن نگاه ها در هدایت تحصیلی به آنچه دانش آموزان از مطالب درسی به حافظه سپرده اند، نمی تواند به انتخاب صحیح مسیر تحصیل در مقطع متوسطه دوم و پس از آن کمک کند.
وی با تاکید بر اینکه "نشانگر نمره نمی تواند ملاک خوبی برای هدایت تحصیلی دانش آموزان باشد" افزود: : شایسته سالاری ،نمره محوری در نظام آموزش و پرورش به جز فراهم کردن نگرانی برای دانش آموز و خانواده آنها ، رهاورد دیگری برای جامعه ایران نداشته است و اگر قرار است موفقیتی به دست آید، ناچار هستیم این موفقیت را در حوزه استعداد محوری جستجو کنیم.
وی گفت: از میان افزون بر 800 هزار داوطلب کنکور امسال، 520 هزار داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور شرکت کردند که بسیاری از آنها، استعداد لازم را برای این رشته ندارند و حتی از نظر روحی روانی و شخصیتی هم شرایط آن را ندارند.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش گفت: وجود افزون بر 17 هزار مشاور در مدارس کشور ظرفیت خوبی در آموزش وپرورش است اما بر اساس استانداردهای تعریف شده در داخل کشور، نیازمند دست کم 30 هزار مشاور هستیم.
وی افزود: اگر بنا باشد بر اساس استانداردهای بین المللی عمل کنیم، نیاز ما به مشاوران مدارس بیش از این خواهد بود.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با این وجود وضعیت مطلوب و شعار ما این است که انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان در مقطع دوم متوسطه آگاهانه و آزادانه باشد و برای تحقق این هدف، تلاش می کنیم.
گفتنی است، همایش دو روزه آموزشی ، توجیهی کارشناسان مشاوره آموزش و پرورش استان های جنوب کشور از روز شنبه 20 شهریور و با حضور جمعی از مشاوران مدارس استان های فارس، اصفهان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و هرمزگان در شیراز آغاز به کار کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]