تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):مؤمن نيازمند سه چيز است: توفيقى از پروردگار، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش از نصيح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816873805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت کلیه مصنوعی رویای دختر 9 ساله


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ساخت کلیه مصنوعی رویای دختر 9 ساله
 عشق به وطن و آرزوی پایان یافتن درد و رنج بیماران دیالیزی، چنان در دل "سارینا بابایی" دانش آموز فرانخبه ملایری ریشه دوانده که این دختر نابغه 9 ساله را به تلاش برای ساخت کلیه مصنوعی وا داشته است.


به گزارش ایرنا؛ "سارینا بابایی" دانش آموز نابغه ای که جزو افراد با بالاترین ضریب هوشی بوده و عنوان فرانخبه را به خود اختصاص داده است در سال ۱۳۸۵ در شهرستان ملایر متولد شد و هم اکنون در کلاس سوم دبستان و در مدرسه "حکمت" در استان البرز مشغول به تحصیل است.


این دانش آموز 9 ساله ملایری تاکنون موفق به ارائه بیش از 900 طرح، تالیف 25 جلد کتاب و حفظ بسیاری از سوره های قرآن کریم به زبان انگلیسی شده و در زمینه موسیقی و حفظ اشعار شعرای ایرانی نیز پیشرفت چشمگیری داشته است.


ساخت تست هوش ایرانی برای نخستین بار در ایران و سخنرانی در مجامع علمی و دانشگاه هایی همچون دانشگاه تهران و دانشگاه فرهنگیان و کسب عنوان مشاور معاون وزیر علوم بخش کوچکی از موفقیت های این دختر نابغه ملایری است.


در گپ و گفتی کوتاه با سارینا از او در باره رویاهایش پرسیدم و او در جواب گفت: دلم می خواهد به کشورم خدمت کنم و همانطور که دکتر موسیوند توانست قلب مصنوعی بسازد من نیز می خواهم کلیه مصنوعی بسازم تا درد و رنج بیماران دیالیزی پایان یابد و کلمه دیالیز در کشورم به فراموشی سپرده شود.


این نابغه 9 ساله درباره نتایج تحقیقاتش در مورد ساخت کلیه مصنوعی گفت: وقتی بدن یک فرد کلیه ندارد و کلیه یک فرد دیگر به او پیوند زده شود بدن آن را پس می زند و به همین خاطر پزشکان مجبور هستند دارو تجویز کنند که این کار موجب ضعف و ناتوانی بدن می شود و نمی تواند در برابر میکروب ها ایستادگی و مقاومت کند.


وی که به ملایری بودن خود افتخار می کند ادامه داد:می خوام وقتی بزرگ شدم به مردم زادگاهم ، ملایر خدمت کنم و زمینی را که با مساحت 500 مترمربع در دماوند به من جایزه داده شده به یک مرکز درمانی و فوق تخصصی تبدیل کنم.


سارینای کوچک، با همه موفقیت های بزرگش ، خود را مدیون زحمات پدر و مادرش می داند و می خواهد با احترام گذاشتن و ساخت کلیه مصنوعی زحمت آنها را جبران کند.


وی که از حدود 2 سالگی علائم نبوغ و ضریب هوشی بالا را از خود نشان می داد درباره احساسش از نابغه بودن گفت: نابغه بودن احساس بسیار خوبی است؛ به جامعه خدمت می کنم و مورد احترام همه هستم و حتی بعضی آموزشگاه هایی که من برای ثبت نام به آنجا مراجعه می کردم اسم مرا بر روی آموزشگاه خود می گذاشتند.


این دختر فرانخبه ملایری درباره اینکه چرا قرآن کریم را به زبان انگلیسی حفظ می کند گفت: می خواهم نشان دهم که قرآن به هر زبانی خوانده شود قشنگ است.


سارینا که برای نخستین بار تست هوش ایرانی را در ایران ساخته است درباره ساخت تست هوش و رده بندی آن گفت: هر کسی نمی تواند تست هوش بسازد و تنها کسانی که هوششان از 150 به بالا است می توانند برای تیزهوشان تست هوش بسازند.


وی که مشاور معاون وزیر علوم است درباره نحوه آشنایی با سید ضیا هاشمی گفت: مدتی پیش برای سخنرانی به دانشگاه تهران رفتم و وزرا و مسئولان بسیاری در آنجا حضور داشتند که در آن مراسم دکتر هاشمی من را به اتاق کارش دعوت و در پایان من را به عنوان مشاور خود معرفی کرد.


سارینا که در چند روز گذشته به زادگاهش سفر کرده و میهمان همشهریان ملایری خود است در دیدار با نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد: کتاب حقوق شهروندی تدوین و در مدارس تدریس شود تا دانش آموزان از کودکی با حقوق شهروندی آشنا شوند.


سارینا بابایی در این سفر با کمک مسئولان شهرستان ملایر علاوه بر بازدید از جاذبه های دیدنی ملایر به عنوان نخستین بازدیدکننده عمومی از شهر زیرزمینی سامن بازدید کرد.


پدر سارینا نیز که دانشجوی مقطع دکترای تعلیم و تربیت و از مشاوران خانواده و دبیران آموزش و پرورش است در گفت و گو با ایرنا گفت: دو درصد جامعه در رده فرانخبه قرار دارند و سارینا یکی از این افراد است.


فریدون بابایی با بیان اینکه افراد باهوش در سطح بندی در سطح اول تیزهوش، بعد سرآمد و بعد نابغه تقسیم می شوند افزود: سارینا بسیار زودتر از بقیه هم سن و سالان خود صحبت کردن و راه رفتن را آغاز کرد و مدت خواب او بسیار اندک بود و وقتی دوساله شد متوجه شدیم که با هم سن و سالانش متفاوت است و بعد گرفتن تست هوش مشخص شد سطح هوشی سارینا بالاتر از سرآمد است.


وی با بیان اینکه سارینا زمانی عنوان " فرانخبه زبان انگلیسی" را از آن خود کرد که توانست طی سه ترم رفتن به کلاس زبان انگلیسی مدرک 20 ترم را بگیرد ادامه داد: سارینا تا پنج سالگی در کنار والدین خود زبان فارسی و انگلیسی را فرا گرفت و پس از گذران سه ترم کلاس زبان، کارشناسان زبان انگلیسی او را به عنوان فرانخبه در این زمینه معرفی کردند.


وی اضافه کرد: سارینا در 7 سالگی برای نخستین بار در مجامع علمی سخنرانی کرد و در این سن در زمینه های مختلف مثل هنر و موسیقی موفقیت های چشمگیری داشت و در هفت سالگی به عضویت شورای مشورتی نخبگان در آمد و به عنوان کوچکترین عضو این شورا به سخنرانی در میان نخبگان پرداخت. 


وی در پاسخ به اینکه آیا سارینا از سوی کشورهای خارجی دعوتنامه دریافت کرده است یا خیر گفت: سال گذشته از کانادا و امسال از کشورهای آلمان ، آمریکا و انگلستان از سارینا دعوت شده است اما سارینا عاشق ایران و هموطنانش است و می خواهد به وطنش خدمت کند و هم اکنون همه امکانات و شرایط لازم در ایران برایش مهیا است و در حال حاضر تحقیقاتش در زمینه ساخت کلیه مصنوعی را در مرکز فوق تخصصی دیالیز انجام می دهد.


پدر این نابغه کوچک عنوان کرد: سارینا کتابی با عنوان کودکانی از جنس طلا برای کودکان کار نوشته و به او پیشنهاد شده به عنوان سفیر کودکان کار در انگلستان انتخاب شود.


مادر سارینا هم که متولد ملایر و دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق است به خبرنگار ایرنا گفت: سارینا دوست دارد به مردم کشورش کمک کند و درد و رنج بیماران دیالیز را پایان ببخشد.


سمیه فرهاد توسکی افزود: سارینا با برنامه پیش می رود و برنامه ریزی اش دست خودش است و من و پدرش هیچ دخالتی در برنامه او نداریم.


وی اضافه کرد: ما نمی خواهیم آرزوی خودمان را در او ببینیم و او آزادانه به تحقیق در مورد موضوع های مورد علاقه اش می پردازد.


استان همدان حدود دو هزار و 600 مدرسه با بیش از 12 هزار کلاس درس و 261 هزار دانش آموز دارد و حدود 24 هزار فرهنگی در مراکز آموزشی استان همدان فعال هستند. 


شهرستان ملایر با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است. 




تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - 07 September 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن