تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803880885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شش نکته درباره رشد جمعیت در فلسطین اشغالی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کمبود جمعیت همواره یکی از نگرانی‌های رژیم صهیونیستی بوده است؛ خبرگزاری آلمان بتازگی گزارشی درباره جمعیت و میزان زاد و ولد در فلسطین اشغالی منتشر کرده که چند نکته مهم در رابطه با بافت جمعیتی این رژیم در بر دارد.
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، با وجود آن‌که کمبود جمعیت همواره یکی از معضلات و دغدغه‌های وجودی برای رژیم صهیونیستی بوده است، بتازگی انتشار برخی بررسی‌ها و تحقیقات جامعه‌شناختی، وضعیت جمعیت شناسی و تبعیض میان یهودیان و غیریهودیان را در مناطق اشغالی فلسطین بیشتر آشکار کرده است.

بر اساس گزارش وبگاه «الوقت»، برمبنای این نتایج که خبرگزاری آلمان آن را منتشر ساخته، شش نکته مهم را در ارتباط با بافت جمعیتی در فلسطین اشغالی می‌توان بیان داشت.

1. در فلسطین اشغالی بیشترین رشد جمعیت مربوط به یهودیان ارتودکس افراطی و اقلیت عرب‌تبار می‌باشند. در مناطق اشغالی به طور میانگین هر زن صاحب سه فرزند می‌شود. میانگین کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) 7/ 1 است.

2. با این حال رژیم صهیونیستی با جمعیت حدود 8 میلیون نفر بالاترین نرخ زاد و ولد در مقایسه با کشورهای غربی را دارد. در این رژیم، زنان به طور متوسط اولین فرزند خود را در سن 27 سالگی به دنیا می‌آورند. در آلمان برای مثال سن متوسط مادران هنگام تولد اولین فرزندشان 5/ 29 سال است. بر اساس قوائد جمعیت‌شناختی کاهش سن مادران برابر با افزایش نرخ زاد و ولد است.

3. رژیم صهیونیستی در مقایسه با کشورهای غربی برای اعضای جدید جمعیت خود تدابیر ضعیفی دارد. برای مثال پس از زایمان، حقوق مادران شاغل تنها به مدت سه ماه به آن‌ها پرداخت می‌شود و پس از این مدت باید به سر کار بازگردند. همچنین حقوقی که به والدین برای هر فرزند تعلق می‌گیرد بسیار کمتر از کشورهای غربی ‌است و تناسبی با تعداد فرزندان خانواده‌ها ندارد. این مسئله به نظر می‌رسد بدلیل محدودیت‎‌های اقتصادی رژیم باشد.

این در حالی است که اگر زوج‌های یهودی مناطق اشغالی در فرزنددار شدن مشکلی داشته باشند دولت تمام هزینه‌های مربوط به لقاح مصنوعی را تا آبستن شدن مادر برای دو فرزند اول هر خانواده بر عهده می‌گیرد. هزینه لقاح مصنوعی حدود سه هزار یورو است که تنها بخش بسیار کوچکی از آن را خانواده‌ها و باقی هزینه‌ها را تا سن 52 سالگی مادر، بیمه پرداخت می‌کند. سال گذشته ماجرای باردار شدن و زایمان موفق یک زن 65 ساله یهودی ارتودکس بسیار خبرساز شد. تولد فرزند این زن از سوی هم‌کیشان او به عنوان معجزه جشن گرفته شد.

4. یهودیان افراطی و تندرو به طور میانگین 5/ 6 فرزند‌ دارند که البته خود از پس هزینه‌های زندگیشان بر نمی‌آیند. دغدغه پدران این کودکان در درجه اول تورات و تلمود است. مادران مسئولیت بزرگ‌کردن بچه‌ها را بر دوش دارند و تمام تلاش خود را برای فراهم آوردن درآمدی هرچند ناچیز در کنار مسئولیت‌های داخل خانه به‌کار می‌گیرند.

این خانواده‌ها بدون کمک‌های خیرخواهانه یا دولتی از پس هزینه‌های کودکانشان بر نمی‌آیند. البته این وضعیت بتدریج تبدیل به یک معضل شده است. با در نظر گرفتن میزان زاد و ولد در میان یهودیان افراطی جمعیت این گروه در مناطق اشغالی از 830 هزار نفر کنونی در طی سال‌های آینده ممکن است به 2 میلیون نفر افزایش یابد. کارشناسان معتقدند که در دراز مدت یک سوم جمعیت فلسطین را یهودیان افراطی تشکیل خواهند داد که این امر بر زندگی دیگر یهودیان تاثیر چشم‌گیری خواهد گذاشت.

5. با این همه رشد جمعیت اعراب فلسطین همچنان از دیگر گروه‌های جمعیتی در مناطق اشغالی بیشتر است. نرخ رشد جمعیت در سال گذشته میان اعراب فلسطینی 2/2 بوده است در حالیکه این میزان در میان یهودیان از 1/1 فراتر نرفته است. با وجود آن‌که جمعیت اعراب به جا مانده در مناطق اشغالی تنها 20 درصد است؛ اما در نهایت انتظار می‌رود در صورت تداوم روند کنونی و عدم ممانعت صهیونیست‌ها، جمعیت اعراب باقی مانده در فلسطین با یهودیان به نسبت برابر شود.

6. جمعیت زیر خط فقر در فلسطین اشغالی نیز قابل توجه به نظر می‌رسد. براساس آمارها حداقل 21 درصد جمعیت اسرائیل زیر خط فقر زندگی می‌کند. جمعیت زیر فقر در کشورهایی چون ترکیه و مکزیک کمتر است. این خط فقر در میان خانواده‌های عرب و غیریهودی بسیار بیشتر است و در مواردی ممکن است چهار پنجم جمعیت اعراب را در برگیرد.  بنابر یک پژوهش یونیسف از هر پنج کودکی که در مناطق اشغالی، زیر خط فقر زندگی می‌کند چهار کودک متعلق به خانواده‌های عرب است.

۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن