واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: تلگرام "در آینده نزدیک" در ایران فیلتر می شود؟
ابوالحسن فیروزآبادی یکی از ناهنجاری های شبکه های اجتماعی را بومی نبودن آنها دانست و گفت: اغلب شبکه های اجتماعی مورد استفاده خارجی هستند و این روند باید در آینده نزدیک تغییر پیدا کند.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایرنا، دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به فعالیت حدود 100هزارکانال تلگرامی در ایران، گفت:روزانه بیش از یک میلیون و 200 هزار مطلب درکانال های تلگرامی به اشتراک گذاشته می شود که رقم بسیار بزرگی است. دکتر ابوالحسن فیروزآبادی روز سه شنبه درهمایش حمایت از توسعه شبکه های اجتماعی بومی افزود: دردولت یازدهم شاهد افزایش سرعت رشد شبکه های اجتماعی درکشور هستیم و وارد مسیری شده ایم که قابل بازگشت نیست. وی ادامه داد: هرچند این رشد نگرانی هایی را در ابعاد مختلف ایجاد می کند اما این کار از الزامات اساسی است و هر الزامی می تواند تبعاتی به دنبال داشته باشد که باید درصدد به حداقل رساندن آنها باشیم. دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه میزان بازدید از شبکه های اجتماعی بسیار بالا است،اظهار کرد: برخی از کانال های شبکه تلگرام بیش از یک میلیون عضو دارد.
وی به استفاده فراوان کاربران از اینستاگرام اشاره و گفت: در طی 24 ساعت بیش از دو هزار کامنت در برخی از صفحات اینستاگرام گذاشته می شود. وی گفت: پیش بینی می شود حدود 40 میلیون گوشی فعال در کشور وجود دارد و به همین تعداد عضو فعال در شبکه های اجتماعی نیز وجود دارد وی با اشاره به اینکه ما نمی توانیم منکر نیاز مردم به شبکه های اجتماعی شویم گفت: هر پدیده ای بخصوص فناوری های جدید که وارد کشور می شوند بر اساس نیاز و ذهنیت جامعه غربی طراحی شده و ما باید از مزایای آنها به نحوه مطلوب استفاده کنیم وی در بخش دیگری از سخنانش به توسعه حوزه های غیرسرگرمی در شبکه اجتماعی اشاره کرد و گفت: طی یکسال گذشته شاهد افزایش حوزه های غیرسرگرمی هستیم. دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: درسال گذشته نزدیک به 10 درصد از فضای شبکه اجتماعی در اختیار حوزه های خبری بوده که امروز این مقدار به 23 الی 24 درصد رسیده که نشان دهنده رشد قابل توجه در این زمینه است. فیروز آبادی تاکید کرد: در حوزه های دیگر اعم از آموزش اطلاعات باید با یک حرکت و عزم ملی تلاش کنیم که این حوزه ها هم رشد یابد. وی یکی از ناهنجاری های شبکه های اجتماعی را بومی نبودن آنها دانست و گفت: اغلب شبکه های اجتماعی مورد استفاده خارجی هستند و این روند باید در آینده نزدیک تغییر پیدا کند. وی اظهار کرد: حمایت از شبکه های اجتماعی بومی در دستور کار شورای عالی فضای مجازی قرار دارد تا کاربران داخلی بتوانند به راحتی در زمینه های مختلف اجتماعی و اقتصادی تلاش کنند. فیروزآبادی افزود: در تلاش هستیم تا شبکه های بومی متعددی که بر اساس نیاز مردم و توسعه کشور است ایجاد کنیم که این کار با هماهنگی وزارت ارتباطات در حال انجام است . وی با اشاره به اینکه روز به روز نیاز بشر به شبکه های اجتماعی بیشتر می شود گفت: شبکه های اجتماعی یکی از نیاز های ضروری زندگی اجتماعی بشر امروزی هستند و ما باید برای توسعه آن تلاش کنیم.
سه شنبه, 16 شهریور 1395 ساعت 13:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]