تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826613740




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت پرده تعطيلي مجمع صنفي اساتيد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: پشت پرده تعطيلي مجمع صنفي اساتيد
چندي پيش با خبر شديم مجمع صنفي اساتيد از سوي وزارت علوم تعطيل شده است


چندي پيش با خبر شديم مجمع صنفي اساتيد بدون هيچ‌گونه توضيحي از سوي وزارت علوم تعطيل شده است. اينكه دليل اين امر چه بوده و چرا وزارت علوم نسبت به مجمع صنفي اساتيد تا اين حد بي‌تفاوت بوده كه بدون ارائه هيچ گونه دليلي اقدام به تعطيلي آن كرده است، سؤالي است كه ما را پاي گفت‌وگو با دكتر«محمدرضا مرندي» عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي نشانده است.
 
وضعيت مجمع صنفي اساتيد چيست؟ اين مجمع از چه زماني و با چه هدفي تشكيل شده است؟
مجمع صنفي اساتيد در سال ۱۳۸۱ يعني ۱۴ سال پيش تأسيس شد كه عنوان كاملش هم «مجمع صنفي اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي و پژوهشي كشور» است. در حقيقت اين مجمع با هدف دنبال كردن حقوق مادي و معنوي اعضاي هيئت علمي كشور اعم از پيام نور، آزاد، علمي و كاربردي و دانشگاه‌هاي دولتي تشكيل شده است.
اساسنامه اين مجمع صنفي در وزارت كشور ثبت و مجوز فعاليتش صادر شده است. همچنين در اين مجمع كه همه دانشگاه‌ها را در بر مي‌گيرد تا به حال پنج دوره انتخابات مجمع صنفي تحت نظارت وزارت كشور برگزار شده است.
دفتر مركزي مجمع صنفي از ابتداي تأسيس در ساختمان مركزي وزارت علوم در شهرك قدس بود كه با مجوز كتبي دو وزير تعيين شد كه اولين وزير آقاي دكتر معين بودند و وزراي بعدي هم آن را تأييد كردند. هر چند در دوره‌هاي قبلي در اين مجمع فعاليت‌هاي سياسي هم انجام مي‌شده كه مغاير با اصول اصلي آن بوده است ولي در هر صورت در دوره‌هاي اخير از اينكه مجمع وارد كار سياسي شود به شدت پرهيز و فعاليت‌هاي آن محدود به دستورالعمل اصلي و اساسنامه آن شد.
در هر صورت در مجمع صنفي اساتيد چه در دولت‌هاي قبلي و چه دولت فعلي براي افزايش حقوق اعضاي هيئت علمي همچنين بحث كاهش تسهيلات بانكي و افزايش سقف وام مسكن تلاش شده است. فعاليت‌هاي اين مجمع تنها به مسائل مادي و رفاهي محدود نمي‌شده و بحث اصلاح آيين نامه ارتقاي اعضاي هيئت علمي هم پيگيري مي‌شده است.
پيشنهادهايي هم در اين مسير داشتيم و نامه‌نگاري‌هايي هم كرديم. از جمله نامه‌اي به رئيس‌جمهور و معاون رئيس‌جمهور، وزير علوم و رئيس دانشگاه آزاد براي بحث همترازي اعضاي هيئت علمي دانشگاه آزاد با دانشگاه دولتي از جهت برخي بي‌عدالتي‌هايي كه نسبت به اعضاي هيئت علمي دانشگاه آزاد نسبت به دولتي وجود دارد، داشتيم.
حدود يك‌سال و اندي هم مي‌شود كه مجمع صنفي يك ستاد رفاهي تشكيل داده آن هم به اين دليل كه وزارت علوم در تأمين مباحث رفاهي هيئت علمي واقعاً كوتاهي و كم كاري مي‌كند.
دليل تعطيلي مجمع صنفي اساتيد چه بود؟ وزارت علوم چه توضيحي در قبال تعطيلي آن داد؟
از حدود هفت ماه پيش، درست در آستانه انتخابات مجلس جديد يعني اواخر بهمن و اوايل اسفند نامه‌اي از يكي از مديران داخلي وزارت علوم از معاونت اداره مالي به مجمع آمد كه شما عرض سه روز بايد دفتري كه در ساختمان مركزي وزارتخانه داريد را تخليه كنيد.
خود اين نامه، نامه خلاف عرفي بود كه نخست به چه دليل شما چنين درخواستي مي‌كنيد و بعد اينكه چرا ضرب‌الاجل سه روزه براي آن تعيين كرده‌ايد؛ اينها نشان مي‌داد كه بغض‌هايي پشت قضيه وجود دارد. موضوع را از طريق برخي نمايندگان مجلس و همچنين رئيس نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه‌ها پيگيري كرديم و موقتاً مسئله منتفي شد.
اما پس از نتيجه انتخابات مجلس دهم در همان اسفندماه نامه جديدي از سوي يكي از مديران معاونت پشتيباني وزارتخانه دريافت كرديم كه تا آخر خرداد يعني دوره انتقال مجلس جديد مهلت داريد كه دفتر مجمع صنفي اساتيد در وزارت علوم را ترك كنيد.
تلاش كرديم ارتباطي با مسئولان وزارتخانه برقرار كنيم و دليل واقعي اين امر را متوجه شويم لذا نامه‌اي را براي دكتر اميد، معاون پشتيباني وزارت علوم نوشتيم و از ايشان خواستيم كه طي جلسه‌اي اعضاي شوراي مركزي مجمع صنفي اعضاي هيئت علمي كشور با ايشان ملاقات كنند تا هم ديدگاه‌هاي خودشان را مطرح كنند و هم اينكه دليل اين تصميم و تعطيلي دفتر مجمع را جويا شويم.
به‌رغم تلاش و اصرارها اين وقت داده نشد و حدود يك ماه پيش بدون هيچ توضيحي دفتر مجمع اساتيد در وزارتخانه پلمب شد. بعد از كلي پرس‌و‌جو تنها دليلي كه براي اين تعطيلي آوردند اين بود كه ستاد رفاهي مجمع صنفي اساتيد، فعاليت‌هايي مي‌كند و آدرسي كه مي‌دهند همين آدرس دفتر در وزارتخانه است و اين به مصلحت وزارتخانه نيست.
مسئله اينجاست كه اگر ما تخلفي انجام داديم بايد تذكري داده شود و اگر ما گوش نكرديم بعد شما اقدام بعدي را انجام دهيد همين طور بي‌مقدمه كه نمي‌شود دفتر مجمعي كه 14 سال است فعاليت مي‌كند را پلمب كرد. اصلاً راه‌حل ديگري براي اين بهانه وجود داشت. اگر عنوان مي‌شد ما مي‌توانستيم براي ستاد رفاهي آدرسي بيرون از وزارتخانه بدهيم. منتها اصلاً در وزارتخانه علوم گوش شنوايي براي اين امر نيست.
چرا وزارت علوم نسبت به مجمع صنفي اساتيد بي‌تفاوت است؟
 ببينيد حدود دو سال است كه برخلاف قانون يك مجمع صنفي ديگري براي اساتيد با اهداف سياسي تشكيل شده كه از جهت سياسي با خط مشي مسئولان وزارت علوم هماهنگ و همسو است لذا احتمالاً دنبال اين هستند كه آن مجمع را تقويت كنند و لازمه‌اش هم اين بود كه اين يكي مجمع را تضعيف و منحل كنند.
ما هم دنبال كار سياسي نيستيم و به هرحال نمي‌توانيم اهداف سياسي آنها را تأمين كنيم، چراكه ما متعهديم به اينكه مجمع نبايد به هيچ وجه وارد كارهاي سياسي شود و فعاليت‌هايش تنها ‌بايد در كارهاي صنفي محدود شود. از طرفي خود وزارت علوم هم تاكنون هيچ كاري براي اعضاي هيئت علمي انجام نداده است. اين بي‌تفاوتي چه دليلي دارد؟ تعطيلي مجمع هم تنها مي‌تواند غرايض سياسي در پي داشته باشد.  چند روز پيش نگذاشتند نامه‌اي كه پس از پيگيري‌هاي ما از بانك مسكن براي وام مسكن اعضاي هيئت علمي رسيده بود را دريافت كنيم و حتي اجازه ثبت آن را هم ندادند. وزارت علوم در قبال مباحث رفاهي اساتيد بي‌تفاوت است و از طرفي كارهاي بسيار سخيف و خلاف شأني را هم در قبال مجمع انجام دادند. هر چند ما در حال پيگيري وضع موجود هستيم و شكايتي به مراجع ذي صلاح داشتيم تا مسئله را پيگيري كنند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن