واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش پرورش درافتتاحیه مجلس هشتم دانش آموزی: مجلس دانش آموزی تمرین دموکراسی و مردم سالاری دینی است معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینكه حضور همه تشكل های دانش آموزی برای ایجاد یک جریان فعال سازنده و مفید و موثر فرهنگی ، تربیتی و اجتماعی ضروری است، گفت: مجلس دانش آموزی تمرین دموکراسی و مردم سالاری دینی است.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور ساعت 13:59
به گزارش خبرنگار اعزامی پانا به صحن مجلس دانش آموزی در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی ، حمیدرضا كفاش در نخستین نشست هشتمین دوره مجلس دانشآموزی که در ساختمان قدیم مجلس در حال برگزاری است، اظهار كرد: ما تصمیم داریم تا دیدارهایی با روسای قوا و مقام معظم رهبری برای اعضای مجلس دانش آموزی پیش بینی کنیم. پس از انتخاب هیات رئیسه اعضای هیات رئیسه به عنوان مشاوران جوان وزیر آموزش و پرورش حکم خواهند گرفت و در اولین جلسه شورای معاونین پس از انتخابات برای نطق شرکت می کنند. برای سایر نمایندگان مجلس نیز به عنوان مشاوران مدیرکل حکم صادر خواهد شد تا بتوانند مسائل مربوط به دانش آموزان و درخواستهای آنها را به مسئولان منتقل کنند . وی افزود: علاوه بر جلسات حضوری شما می توانید در فضای مجازی نیز مطالب را با یکدیگر به اشتراک بگذارید و در زمینه های مختلف مشورت کنید. مجلس دانش آموزی یکی از پشتوانه های آموزش و پرورش است که می تواند نقش مشورتی خوبی برای مسئولان داشته باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: شما نباید به عنوان نماینده مجلس دچار غرور و منیت شوید و خود را از سایر دانش آموزان جدا بدانید زیرا این امر باعث می شود تا شما به سرعت به زمین بخورید اما اگر تقوا پیشه کنید و با سایر دانش آموزان همدل و همراه باشید می توانید پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی کنید.
وی ادامه داد: در انتخابات هیات رئیسه نیز باید توجه داشته باشید فقط به معرفی خود بپردازید و از تخریب دیگران پرهیز کنید پس از انتخابات نیز شما باید با یکدیگر رفاقت داشته باشید زیرا رقابت ها قبل از انتخابات است و پس از انتخابات این رقابت ها به رفاقت تبدیل می شود.
کفاش افزود: هیات رئیسه نیز باید بداند که شما با اعتماد 150 نماینده به اینجا رسیده اید. ارزشهای اعتباری ممکن است روزی برداشته شود این ارزشهای ذاتی است که ماندگار می شود. شما ثمره انتخابات بین 13 میلیون دانش آموز هستید و باید موفقیت خود را موفقیت مجموعه بدانید و در رعایت ادب ، عدالت و نظم و انظباط تلاش کنید.
وی تصریح کرد:مجلس دانش آموزی تمرین دموکراسی و مردم سالاری دینی است این مجلس عصاره همه دانش آموزان است و دانش آموزان در هر جایگاهی می توانند کاندید شوند تا سایر دانش آموزان به آنها رای دهند. هر تشکل دانش آموزی که مصوب قانونی دارد فعالیتهای آن منافاتی با دیگر فعالیتها ندارد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: 4 تشکل دانش آموزی: بسیج دانش آموزی، اتحادیه انجمن های اسلامی، سازمان جوانان هلال احمر، پیشتازان و فرزانگان از تشکلهای قانونی، نورچشم و افتخار ما در مدارس کشور عزیز ایران هستند . ما به فعالیت پور شور همه این تشکلها نیاز داریم. تشکل ها باید با رفاقت و همدلی برای آبادانی کشور خود تلاش کنند . حضور همه آنها برای ایجاد یک جریان فعال سازنده و مفید و موثر فرهنگی ، تربیتی و اجتماعی ضروری است. و اتفاقا با حضور و تلاش همگن و همه جانبه همه آنها است که این جریان پر قدرت و توان سازندگی فوق العاده ایجاد می شود. چراکه این تشکل ها با توجه ویژگی های مختص به خود در عین حال که بخشی از سلیقه ها و ذائقه ها را جذب می کنند به طور کلی مکمل یگدیگر نیز هستند و ما در جامعه بزرگ آموزش و پرورش پشتیبان و مدافع همه آنها هستیم و برای تعمیق و تقویتشان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم ورزید .
وی خاطرنشان کرد: مجلس دانش آموزی نیز به عنوان نمونه و جایگاهی برای نمایش مشارکت جوانان در اداره کشور فضایی است که همه تشکل فوق الذکر می توانند در آن فعالیت و حضور داشته باشند به شرط آنکه بتوانند در پروسه انتخابات آن از طریق شوراهای دانش آموزی که ازا ارکان مدرسه است شرکت جویند .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]