واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گام های مطمئن شهرداری تبریز در حوزه عمران و آبادانی شهر
13شهریور ماه جاری، پروژه اتصال اتوبان شهید کسایی به مجموعه تاریخی ائل گلی، افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت؛
این پروژه که به دلیل مشکلات تملک، طی زمانی حدود دوسال احداث شد، یکی از مهم ترین طرح های شهرداری تبریز در حوزه عمرانی، ترافیکی محسوب می شود و توانسته در تسهیل ارتباطات ترافیکی اتوبان کسایی در تقاطع این مسیر با ائل گلی، ترددی ایمن و سریع را برای شهروندان رقم بزند.
افتتاح این پروژه، بهانه ای است برای مرور اقدامات عمرانی شهرداری تبریز در سه سال گذشته؛ سه سالی که زمانی سخت برای کشور و استان از لحاظ درآمد و مسائل اقتصادی بوده است؛ به عبارت دیگر، شهرداری تبریز، با پیش بینی های مناسب و بجا، توانست در زمانی که عمده طرح های کشور و استان به دلایل اقتصادی، تعطیل و راکد بود، با سرعتی مثال زدنی، نقاط مختلف تبریز را به پروژه های عمرانی، مزین کند.
همه ما بخاطر داریم که همین سه سال پیش، بایستی برای رفتن به گلزار شهدای وادی رحمت، از راه باریکه ای می گذشتیم و شاید ساعت ها در ترافیک این منطقه، منتظر بازشدن مسیر می ماندیم. اما اکنون، پروژه ای که با تدبیر و برنامه ریزی شهرداری احداث شده، تسهیلی شگرف در ترافیک این مسیر، ایجاد کرده است؛ پروژه ای که در حداقل زمان ممکن، یعنی 6ماه احداث و تکمیل شد.حاشیه چایکنار در مسیر میدان جانبازان، یکی از پر ترددترین مسیرهای شهر بود که شهرداری تبریز، توانست با احداث تقاطع غیر همسطح جانبازان و شهدای دانشجو، عبور و مرور آسانی را برای شهروندان رقم بزند.
زیباترین پروژه عمرانی و ترافیکی تبریزهم، از جمله طرح هایی است که هر فاز آن، در مدت تقریبی یک سال احداث شده است؛ پل سه سطح حمید که شامل رو گذر، مسیر هم سطح و زیرگذر است، در محدوده میدان مقابل هتل مرمر تبریز احداث شده و با اتکا به طراحی و اجرای طرح های زیباسازی و نورپردازی به عنوان زیباترین پروژه عمرانی شهرداری تبریز مشهور است. به واسطه بهره برداری از این طرح عمرانی، شهروندان در کمترین زمان ممکن و بدون تجربه راه بندان، از دروازه تهران به سمت میدان بسیج طی مسیر می کنند.
میدان راه آهن نیزبه عنوان یکی از گره های ترافیکی محدوده جنوب غربی شهر، همواره برای شهروندان و به تبع آن برای مسوولین، مشکلاتی پدید می آورد و همین امر، انگیزه اجرای تقاطع غیر هم سطح در این میدان شد و شهرداری تبریز، در مدت یک سال، توانست با احداث بزرگترین سازه فلزی شمال غرب کشور در قالب پل روگذر، معضل ترافیکی میدان راه آهن را برطرف سازد.
پل های غیر هم سطح در امتداد کمربند میانی، در تقاطع های آخونی و اره گر، از جمله پروژه های شهرداری تبریز در نقاط کم برخوردار تبریز محسوب می شود که علاوه بر تامین سهولت و ایمنی عبور و مرور برای شهروندان، حوادث ترافیکی را نیز، به حداقل رسانده است.میدان افلاک نما، محل احداث یکی از تقاطع های غیر هم سطح شهرداری است که در نوع خود، نوعی رکورد زنی در زمان اجرا به شمار می آید؛ تقاطع غیر همسطح گلکار و تقاطع غیرهم سطح گلپارک نیز، پروژه هایی هستند که شهرداری توانسته در مدتی کمتر از یکسال اجرا و تقدیم شهروندان کند.
از پروژه های تکمیل شده که بگذریم؛ چرخ عمرانی شهرداری تبریز، هنوز در حال چرخش است تا پروژه هایی همچون میدان بزرگ آذربایجان، فازدوم متروی تبریز، امتداد 42خیابان متری در منطقه حاشیه نشین تبریز که به نام طرح نجات تبریز مطرح شده، طرح توسعه مجموعه عون بن علی و قطعات باقی مانده از تحکیم و مقاوم سازی پاسداران که الحق یکی از ضرورت ها و در عین حال سنگین ترین و پر هزینه ترین پروژه شهرداری است، به سرمنزل تکمیل برسد و در خدمت شهروندانی باشد که همواره، در کنار مدیریت شهری و خدمت گزاران خو، برای آبادانی و پیشرفت شهرشان، تلاش کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]