تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در هيچ كارى به مردم اميد نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820406089




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیم درصد شهرداری ها به کتابخانه های عمومی پرداخت می شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نیم درصد شهرداری ها به کتابخانه های عمومی پرداخت می شود
استاندار خوزستان، با بیان اینکه در صورت عدم پرداخت نیم درصد شهرداری ها به کتابخانه های عمومی، این مبلغ از محل اعتبارات ارزش افزوده شهرداری ها اخذ می شود، اظهار داشت: ترویج کتابخوانی را باید از آموزش و پرورش آغاز کرد.
 غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی خوزستان، بر ضرورت پرداخت نیم درصد شهرداری ها به کتابخانه های عمومی تاکید کرد و گفت: در صورت عدم پرداخت، این مبلغ از محل اعتبارات ارزش افزوده شهرداری ها اخذ و به کتابخانه ها داده می شود.
وی با بیان اینکه این پول جزء حقوق کتابخانه ها و مردم است که باید پرداخت شود و از نظر شرعی هم خلاف است که در جای دیگری هزینه شود، تصریح کرد: البته کتابخانه های عمومی هم برای اخذ این پول ابتدا باید در جهت ارتقای فرهنگ کتابخوانی برنامه ریزی داشته باشند.
وی اضافه کرد: عمده شهرداران ما مهندس عمران هستند در حالی که رشته های مختلفی برای این سمت وجود دارد که رها شده اند و به همین دلیل علاقه آنها به فعالیت های عمرانی بیشتر است و برای حوزه علوم انسانی و مسائل فرهنگی وقت گذاشته نمی شود؛ معاونت فرهنگی شهرداری هم که پول زیادی خرج می کند ولی بازدهی ندارد.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه فرهنگ کتابخوانی با برگزاری جشنواره و افزایش تعداد کتابخانه ها گسترش پیدا نمی کند، ادامه داد: یکی از دلایلی که مردم کمتر به کتابخانه ها مراجعه می کنند شاید عدم وجود منابع مفید و به روز باشد و یا کتاب ها جدید نیستند.
وی با تاکید بر اینکه برای رسیدن به سند توسعه در بخش کتابخوانی باید از آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری آغاز کرد، اذعان داشت: اگر این کار خوب انجام شود می توان در پنج تا 10 سال آینده به نتیجه مطلوب در حوزه کتاب و کتابخوانی دست یافت.
وی با تاکید بر اینکه باید با تمرکز بر روی آموزش و پرورش این فرهنگ را گسترش دهیم، افزود: آمارهای زیادی وجود دارد که وضعیت مطالعه در ایران را با کشورهای اروپایی و آمریکایی مقایسه می کند ولی باید در این میان شرایط جغرافیایی هر منطقه و همچنین نحوه آموزش را هم در نظر بگیریم.
شریعتی، اظهار کرد: ما فرزندان را در مدرسه با درس های مختلف و حفظی بمباران می کنیم ولی در کشورهای اروپایی وضعیت بسیار فرق می کند آنها زمانی را برای مطالعه در نظر می گیرند تا دانش آموزان مطالعه کرده و برداشت خود را از کتاب یا مطلبی که خوانده اند بیان و نقد کند.
وی ابراز کرد: کشورهای پیشرفته دانش آموزان را به تحقیق و پژوهش در موضوعات مختلف تشویق می کنند و این باعث می شود که در دانشگاه هم این رویه را ادامه دهند؛ دانشجویان مقطع دکترا در این کشورها زمانی فارغ التحصیل می شوند که معلوماتشان از استادشان بالاتر رود ولی ما اینگونه نیستیم.
وی بر ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و با بیان اینکه باید در این زمینه برنامه مدونی داشته باشیم، اظهار کرد: باید به بحث مطالعه در روستاها هم توجه شود که در این راستا اتوبوس های سیار کتاب در نظر گرفته شده و همچنین می توان از ظرفیت خانه های عالم و کتابخانه های مساجد هم کمک گرفت.




تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن