تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827383605




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از چشمان خود در مقابل گوشی محافظت کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چگونه از چشمان خود در مقابل گوشی محافظت کنیم؟
پلک زدن به صورت مرتب و گاهی در فواصل چند ثانیه ای باعث جلوگیری از خشک شدن چشم ها و عواقب خطرناک بعد از خشک شدن چشم می شوند. پس با پلک زدن های مرتب، چشمان خود را مدام مرطوب نگه دارید.
چشم و گوشی های هوشمند؟ سوالات زیادی در پی خواهند داشت مخصوصا با همه گیر شدن گوشی های هوشمند. چشم به عنوان یکی از آسیب پذیر ترین اعضای بدن در مقابل صفحه نمایش های گوشی های هوشمند و گجت ها، مدام در معرض آسیب است اما همیشه راه چاره و البته راه درستی برای استفاده صحیح از گوشی های هوشمند وجود دارد. امروز در اینجا با یکدیگر راهکار های محافظت از چشم در مقابل گوشی و گجت ها و همچنین روش های صحیح استفاده از گوشی هوشمند در شرایط مختلف با شما هستیم که همگی می تواند به هر چه بهتر شدن شرایط و جلوگیری از آسیب رساندن به چشمان به کمک شما بیایند.

آسیب های چشمی و گوشی های هوشمند داستان بلندی دارند. اجازه دهید با شما  بی پرده و صریح صحبت کنیم. بر اساس گفته و نوشته متخصصان و کارشناسان گوشی های هوشمند یک خطر جدی برای چشمان شما به حساب می آیند و این موضوع زمانی جدی تر می شود و می تواند با عث آسیب به بینایی شما شود که به صورت ناصحیح هم از آن استفاده کنید.

اگر شما هم یکی از آن افرادی هستید که روزانه بیش از ۱۵۰ بار به گوشی هوشمند خود خیره می شوید، باید بدانید که چشمان و بینایی شما از جمله اولین و مهمترین تاوان این اعتیاد به گوشی ها هستند. خیره شدن به گوشی، تبلت، نوت بوک و … برای مدت زمانی طولانی باعث خستگی، خشک شدن، خارش و حتی تاری دید می شوند که گاها به سر درد می انجامد.  خوشبختانه با انجام یک سری نکات و در نظر گرفتن آن ها تا حدود بسیار بالایی می توانید این آسیب های بینایی رایج  شده را کاهش دهید. در ادامه ۷ نکته که به کمک چشمان شما در مقابل گوشی های هوشمند می آیند می رسیم که با یکدیگر این نکات را که کارشناسان به کاربران گجت ها و گوشی های هوشمند پیشنهاد کرده اند را مرور و بررسی کنیم.

۱) پلک بزنید، پلک بزنید، پلک بزنید

پلک زدن به صورت مرتب و گاهی در فواصل چند ثانیه ای باعث جلوگیری از خشک شدن چشم ها و عواقب خطرناک بعد از خشک شدن چشم می شوند. پس با پلک زدن های مرتب، چشمان خود را مدام مرطوب نگه دارید. اما جلوگیری از خشک شدن چشم ها تنها ویژگی پلک زدن نیست، این حرکت باعث فوکوس های مرتب چشم و کمک به بینایی برای تمرکز بر روی یک مطلب می شود. نگاه های طولانی بدونه پلک زدن، به راحتی باعث خشک شدن چشم ها می شود که حال بنا بر توصیه کارشناسان حداقل هر ۱۵ دقیقه شما باید ۱۰ بار پلک بزنید تا از این موارد مصون باشید.

۲) نور های خیره کننده را کاهش دهید

اخیرا و با پیشرفت تکنولوژی صفحه نمایش ها و همچنین محافظ های صفحه نمایش همچون Corning Gorilla Glass یا دیگر تجهیزاتی که برای کاهشآسیب ها، استفاده می شوند که همگی آن ها سعی در کاهش این نورهای خیره کننده دارند. ولی بسیاری هنوز از این امکانات استفاده نمی کنند و حتی باوجود استفاده از این تجهیزات این نور های خیره کننده کاملا از بین نمی روند پس چشمان شما مدام هنگام تماشای صفحه نمایش با انعکاس و خود این نور ها در تماس است. پیشنهاد ما ابتدا استفاده از تجهیزات کاهش دهنده نور های خیره کننده و منعکس شده یا محافظ های صفحه نمایش  anti-reflective یا  Anti-glare است که هزینه های بسیار پایینی هم به همراه دارند  و سپس کاهش مدت زمان تماشای مداوم اسکرین ها است.

۳)  به چشمان خود استراحت دهید.

به نظر غیر ممکن می رسد ولی چشمان شما از شما تشکر خواهند کرد. قانونی برای مدت زمان های خیره شدن به صفحه نمایش وجود دارد که با نام قانون ۲۰-۲۰-۲۰ شناخنه می شود. بر اساس این قانون بعد از هر ۲۰ دقیقه کار با چشمان خود تنها ۲۰ ثانیه به آن ها استراحت دهید و از فاصله حد اقل ۲۰ فوت و تا ۶ متر و این روال را تکرار کنید.  بدین ترتیب در فواصل مشخص عضله های چشم شما استراحت لازم و کافی را برای ادامه کار خواهند داشت و فشار از روی آن ها بر داشته خواهد شد.

۴) روشنایی صفحه نمایش را تنظیم کنید

روشنایی بیش از حد یا بسیار کم در صفحه نمایش شما می تواند باعث اختلال در فوکوس کردن چشمان شما شود. برای تنظیم کردن این مورد کار بسیار راحتی پیش رو دارید و تنها کافیست به تنظیمات گوشی یا لپتاپ یا تبلت خود رفته و سپس میزان روشنایی را متناسب با نور محیط تنظیم کنید. اگر از گوشی های هوشمند استفاده می کنید گزینه خودکار برای تطبیق نور محیط و روشنایی گوشی وجود دارد که باید آن را فعال کنید.
 
۵) تنظیم کردن سایز فونت گوشی یا گجت

تنظیم کردن سایز و کانترست به راحتی فشار را از روی چشمان شما بر می دارد. ایبن کار باعث راحت تر شدن خواندن و مطالعه و چک کردن گزینه های مختلف می شود که باز هم میبایست به تنظیمات گوشی خود مراجعه کنید

۶) صفحه نمایش را تنظیم کنید

شاید تا به حال از این موضوع اطلاع نداشته اید اما شما  حال باید بدانید که تمیز کردن و تمیز نگه داشتن صفحه نمایش در نهایت به دید هرچه بهتر چشمان شما می انجامند و کارشناسان دریافته اند که صفحه نمایش های کثیف و تمییز نشده به راحتی به کار هرچه بیشتر چشمان شما می انجامند.

۷) گوشی خود را با فاصله نگه دارید

نگران نباشید. قرار نیست گوشی را از شما جدا کنیم. بسیار از کاربران گوشی های هوشمند تمایل دارند تا گوشی خود را در فاصله های نزدیک به چشمان خود نگه دارند تا با جزئیات بیشتری موضوعی را بخوانند و یا ببینند که اصلا عادت خوبی نیست. بهترین فاصله ها همانطور که گفته شد حدود ۱۶ تا ۱۸ اینچ که چیزی حدود ۴۰ سانتی متری است. شاید در ابتدا نشدنی و خنده دار به نظر بیاید ولی با چند بار تلاش به راحتی به آن عادت خواهید کرد.

منبع: هاو کن یو









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن