واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
سید حسن خمینی: انقلاب اسلامی که بازگشت به تمدن بزرگ اسلامی دارد قرار است جامعه توحیدی مبتنی بر ارزشهای اسلامی ایجاد کند/ قرآن کلید حل همه مشکلات زندگی ماست
یادگار گرامی امام با تأکید بر اینکه تمدن اسلامی از قرآن برآمده است، گفت: انقلاب اسلامی که بازگشت به تمدن بزرگ اسلامی دارد، قرار است جامعه توحیدی مبتنی بر ارزشهای اسلامی ایجاد کند و بنابراین خود را باید با این منشور الهی پیوند دهد که این پیوند هرچه مستحکم تر باشد نشان از توجه به اصول و غایت دارد.
روز نو : یادگار گرامی امام با تأکید بر اینکه تمدن اسلامی از قرآن برآمده است، گفت: انقلاب اسلامی که بازگشت به تمدن بزرگ اسلامی دارد، قرار است جامعه توحیدی مبتنی بر ارزشهای اسلامی ایجاد کند و بنابراین خود را باید با این منشور الهی پیوند دهد که این پیوند هرچه مستحکم تر باشد نشان از توجه به اصول و غایت دارد.
به گزارش روزنو، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در آیین تجلیل از قاریان و حافظان محافل انس با قرآن کریم که در حرم امام راحل برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: قرآن همه هویت ماست و هرچه در زندگی و تمدن اسلامی خویش داریم ناشی از این کتاب است.
وی با بیان اینکه تمام علوم اسلامی ریشه در بند بند قرآن دارد، افزود: از یک آیه سوره «نباء» علم اصول زاییده شده، از آیات الاحکام فقه تولید شده و تمام اتکاء فیلسوفان اسلامی نیز به این کتاب شریف است.
یادگار امام با تأکید بر اینکه تمدن اسلامی از قرآن برآمده است، گفت: انقلاب اسلامی که بازگشت به تمدن بزرگ اسلامی دارد قرار است جامعه توحیدی مبتنی بر ارزشهای اسلامی ایجاد کند و بنابراین خود را باید با این منشور الهی پیوند دهد که این پیوند هرچه مستحکم تر باشد نشان از توجه به اصول و غایت دارد.
وی با بیان اینکه هیچ تمدن و آیینی با دعوت به خواندن شروع نشده است و فقط اسلام با خواندن، کتابت و علم آغاز شده است، یادآور شد: رسول امّی اسلام(ص) با رسالت خود پایه گذار تمدنی شدند که ان شاء الله آینده خوبی را برای جهان به ارمغان آورد و لذا هرچه بیشتر در حوزه قرآن کار کنیم، نزدیک ترین راه برای رسیدن به آرمان های ایشان برداشته ایم.
سید حسن خمینی با اشاره به اتهام عدم انس شیعیان با قرآن در پیش از انقلاب، افزود: پس از انقلاب اسلامی نوری توسط امام راحل روشن شد و با تأکیدات رهبر معظم انقلاب ادامه یافت که در پرتو آن در حوزه های مختلف حفظ، قرائت و تفسیر قرآن توانسته ایم نشان دهیم وصیت بزرگ پیامبر(ص) که همزیستی قرآن و عترت است در میان شیعیان جایگاه والایی دارد و شیعه با تفسیر اهل بیت(ع) از قرآن همنشین است.
وی گرایش به رشته هایی چون حفظ و قرائت قرآن را شرط «لازم» و نه «کافی» در جهت پیوند با قرآن دانست و تأکید کرد: هدف ما باید این باشد که تمام زندگی ما با قرآن آمیخته شود.
یادگار امام با بیان اینکه قرآن کلید حل همه مشکلات زندگی ماست، به روایات متعدد در زمینه قرائت روزانه قرآن یادآور شد: هرکس خود را در حوزه نورانیت قرآن قرار داده، احساس می کند که خداوند چگونه با او سخن می گوید؛ چرا که انسان محتاج آن است تا سخن معبود خویش را بدون واسطه بشوند و روح خویش را آرام کند.
وی در پایان خود ابراز امیدواری کرد که وجود نور قرآن بتواند بسیاری از مشکلات زندگی از جمله ظلم ها، دشمنی ها و افراطی گری ها را کاهش دهد.
در ابتدای این دیدار دو تن از حافظان نوجوان قرآن کریم به سوالات قرآنی یادگار امام و قاریان قرآن پاسخ داند که با تحسین حاضرین در جلسه مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]