تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843960115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رتبه‌بندی بانک‌ها تا آبان ماه امسال


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رتبه‌بندی بانک‌ها تا آبان ماه امسال
معاون نظارتی بانک مرکزی از رتبه بندی بانک ها تا آبان ماه امسال خبر داد و گفت:بانک ها در رتبه های فاقد ریسک مشهود، کم ریسک، با ریسک متوسط و با ریسک بالا طبقه‌بندی خواهند شد.
مهر: فرشاد حیدری در همایش بانکداری اسلامی یکی از نگرانی های شبکه بانکی را نظارت کافی و کارای بانک مرکزی دانست و گفت: بانک مرکزی با همکاری پژوهشکده پولی و بانکی مدلی از نظارت را طراحی کرده که مبتنی بر آخرین دستاوردهای جامعه بانکی بین‌المللی است و تلاش در بومی کردن آن دارد. به نحوی که گسترش نظارت از بانک به گروه بانک شامل هر هویتی که بالقوه می‌تواند ریسک را به بانک منتقل کرده و سلامت بانکی را به مخاطره اندازد را در دستور کار دارد.

معاون نظارت بانک مرکزی افزود: شفافیت نیز از جمله مهمترین مواردی است که می تواند از رفتارهای پرخطر در شبکه بانکی جلوگیری کرده و منجر به این شود که بانک‌ها اصلاحات لازم را در عملکرد خود به عمل آورند در این میان بانک مرکزی ۸ رکن را با ابزارهای کمی و کیفی مورد نظارت قرار می دهد.

وی تصریح کرد: عمده این نظارت ها بر فعالیت اصلی بانک‌ها، بنگاه‌داری بانک‌ها، سودآوری و پایداری و سود بانک‌ها، توان ایفای تعهد بانک‌ها، کیفیت دارایی‌ها و سود، اصول حاکمیتی شرکتی و شفافیت است.

به گفته حیدری بانک ها از نظر بانک مرکزی در چهار رتبه دسته بندی می شوند که شامل بانک‌های فاقد ریسک مشهود، بانک‌های کم ریسک، بانک‌های با ریسک متوسط و بانک های با ریسک بالا هستند که تا آبان ماه این رتبه‌بندی نهایی شده و بانک مرکزی تصمیم دارد این شیوه را عملیاتی کرده و بر اساس صورت های مالی و تحقیقات میدانی آن را بررسی کند.

این مقام مسئول در بانک مرکزی ادامه داد: رویکرد دیگری که نسبت به نظارت وجود دارد که ورای بانک مرکزی است کمک شایسته تمام ناظران، بخش‌ها و قانون گذاران در تعامل سازنده و توانمند با شبکه بانکی است و این در شرایطی بوده که باید بر اساس سند چشم انداز ایران رتبه اول توسعه یافتگی را با تحقق رشد ۸ درصدی به دست آورد و البته انتظار می رود با توجه به بانک محور بودن فعالیت های اقتصادی در کشور بتوان سرمایه های لازم را برای تامین مالی از طریق بانک ها فراهم آورد.

حیدری ادامه داد: بر این اساس نیازمند بانک سالم هستیم تا از خطرات امروز به شدت دوری کند در غیر این صورت آنچه که در سند چشم انداز معین شده دور از دسترس خواهد بود.

وی ادامه داد: بر این اساس باید مدلی طراحی شود که حکمرانی و نظارت در شبکه بانکی را پیاده سازی کرده و بانک ها را بر اساس استانداردهای بین‌المللی تنظیم کند به نحوی که روابط کارگزاری ما با بانک های دنیا برقرار شده و آنها تعهدات ما را بپذیرند.

به اعتقاد حیدری امروز بزرگترین مساله شبکه بانکی کشور مواردی همچون مطالبات غیر جاری، اضافه برداشت و عدم رعایت استانداردهاست که ناظران داخلی و بیرونی به آن توجه دارند در این میان استنباط ما این است که بخش نظارت بر بانک ها حاکمی مطلق نداشته تا این استانداردها را به نحو مطلوب در شبکه بانکی اجرا کند به همین دلیل دستور کار ما این است که اصلاح صورت های مالی بانک ها ر ا داشته باشیم و نسبت کفایت سرمایه را به ۸ برسانیم.

معاون نظارتی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: عمده منابع بانک ها امروز از محل سپرده سپرده‌گذاران تامین می شود در حالی که صورت های مالی برای ذینفعانی همچون سهامداران در بانک ها ارائه می شود و سپرده‌گذاران در این میان نادیده گرفته می شوند و هیچ وقت هم نتوانسته اند پاسخ مناسبی از شبکه بانکی دریافت نمایند.

وی ادامه داد: سود مشاع بانک ها باید بر اساس قاعده استاندارد بین ذی‌نفعان تقسیم شود به طوری که حقوق سهام‌داران و سپرده‌گذاران جابجا نشده و اعمال استانداردهای بین‌المللی صورت گیرد.

معاون نظارت بانک مرکزی ادامه داد: باید صورت های مالی بانک ها را به زبانی ترجمه کرد که در سطح بین‌الملل فهم مشترک ایجاد کند و ارتباط موثری نیز میان شبکه بانکی ایران و جامعه جهانی برقرار شود در این میان یکی از اقداماتی که توانستیم در ارتباط با این امر پیش ببریم ادبیات مشترک میان بانک مرکزی و بانک ها برای اصلاح صورت های مالی چهارگانه به شش گانه بود.

حیدری خاطرنشان کرد: این موارد شامل شناخت مسائل و مشکلات ساختاری شبکه بانکی با هماهنگی ساختاری در سازمان های بانکی با قوانین و مقررات حاکم، چالش های شبکه بانکی، وضعیت موجود نظارت، اهداف و تکالیف مقرر در اسناد بالادستی، نقش جایگاه و ویژگی های نظام بانکی، اهمیت حکمرانی خوب و جایگاه خاص نظارتی بانک مرکزی است.

وی در تشریح الزامات تحقق نظارتی خوب نیز خاطرنشان کرد: اهداف و ساختار شرکتی مراجع نظارتی ترکیب نهاد حاکم بر مرجع نظارتی، اهمیت شفافیت و پاسخگوی نهاد ناظر، استقلال نهاد ناظر، حمایت قانونی از ناظر از جمله این الزامات است.

وی گفت: امروز رکن مقرره گذاری بانک مرکزی شورای پول و اعتبار است و اگر بخواهیم حکمرانی خوبی داشته باشیم باید تعامل ناظر با شبکه بانکی را به صورت کارا مطرح کرده و به سرعت بتوانیم تنظیم روابط کنیم.

معاون نظارتی بانک مرکزی معتقد است امروز یکی از مسائل و معضلات نظارت بر بانک ها تعدد مراکز نظارتی است در صورتی که باید نظارت بر اساس صورت های مالی بانک ها و بدون دخالت در عملیات اجرایی آنها باشد.






تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن