تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868315510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین خبرها از رایزنان بازرگانی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:الف: آخرین خبرها از رایزنان بازرگانی ایران

تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۵
مدیر کل دفتر امور نمایندگی‌های سازمان توسعه تجارت با اعلام تعیین چهار رایزن بازرگانی جدید در نیجریه، الجزایر، بصره و هرات از افزایش تعداد رایزن‌های بازرگانی ایران تا پایان سال جاری در کشورهای مختلف به ۳۰ نفر خبر داد.به گزارش ایسنا، رضا عباسقلی در گفت‌وگویی، با اشاره به شرایط حاصل شده پس از برجام، اظهار کرد: با توجه به شرایطی که ایجاد شده است برخی کشورها از لیست کشورهای هدف ایران خارج و برخی دیگر به این لیست اضافه شدند تا بدین ترتیب برخی از رایزن‌های بازرگانی ایران از این کشورها باز گردانده شوند و برای کشورهای جایگزین رایزن‌های بازرگانی جدید تعیین کرده و استقرار دهیم.وی ادامه داد: با توجه به پایان پروژه‌های مدنظر در ونزوئلا و نیز پایین بودن حجم صادرات به تونس استقرار رایزن‌های بازرگانی در این کشورها را جایز ندانسته و آنها را بازگرداندیم و قرار است به جای آنها در مکزیک، برزیل و اکوادور در آمریکا و نیز در نیجریه و الجزایر در آفریقا رایزن بازرگانی جایگزین اختصاص دهیم.مدیر کل دفتر امور نمایندگی‌های سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به این‌که سهم رایزن‌های بازرگانی ایران در قاره آفریقا به پنج مورد افزایش یافته است، در مورد قاره آسیا نیز خاطر نشان کرد: ما نگاه خاصی به عراق و افغانستان داریم، چرا که با توجه به داشتن مرز مشترک با این کشورها و نیز شرایط همسایگی از اهمیت بالایی برای ما برخوردارند و حجم مبادلات تجاری نیز با آنها در خور اشاره است. استقرار رایزن بازرگانی در هرات تقریبا به مرحله‌ی نهایی رسیده و در عراق نیز به علت فاصله ۳۰ کیلومتری مرزی با بصره این شهر یکی از مهم‌ترین دروازه‌های تجاری برای ایران محسوب می‌شود تا رایزنی را نیز در این بخش انتخاب کنیم.عباسقلی با بیان این‌که استقرار رایزن‌های بازرگانی ایران در الجزایر، نیجریه، هرات و بصره به مرحله نهایی رسیده است، عنوان کرد: در مورد قاره اروپا نیز بازارهای هدف را مشخص کرده‌ایم و کشورهایی از جمله فرانسه، آلمان، هلند، اتریش و اسپانیا را مدنظر قرار داده‌ایم. از بین این کشورها حدود دو الی سه مورد انتخاب می‌شوند تا رایزن‌های بازرگانی ایران در آنها مستقر شوند، اما در مورد آنها هنوز در مرحله تعیین بازار هدف هستیم و تا پایان سال رایزن‌های بازرگانی‌مان را در اروپا تعیین می‌کنیم.وی با اشاره به تعداد رایزن‌های بازرگانی ایران در سایر کشورها و نیز افزایش آنها تا پایان سال خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۲۲ رایزن بازرگان مستقر داریم که به تازگی چهار مورد نیز در الجزایر، نیجریه، هرات و بصره به آنها اضافه شده است تا به عدد ۲۶ برسد تا پایان سال نیز دو تا سه مورد کشور اروپایی انتخاب می‌شوند تا بتوانیم تعداد رایزن‌های بازرگانی خود را در کشورهای مختلف به عدد ۳۰ برسانیم.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن