تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827164838




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عراق مانع اصلی اجرای طرح فریز نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 عراق مانع اصلی اجرای طرح فریز نفتی
عراق مانع اصلی اجرای طرح فریز نفتی در ماه آوریل اصرار عربستان بر لزوم مشارکت ایران در طرح فریز نفتی بود که موجب شکست مذاکرات فریز شد. اما این بار که این دو کشور تمایل بیشتری برای توافق دارند، شاید مانع اصلی عراق باشد.


به گزارش فرهنگ نیوز، زمانی که در ماه آوریل کشورهای عضو اوپک و روسیه برای به نتیجه رساندن طرح فریز نفتی تشکیل جلسه دادند، این عربستان بود که به بهانه حضور نداشتن ایران در این طرح، مذاکرات را به شکست کشاند. اما این بار که هر دو کشور ایران و عربستان احتمالا حاضر به نشان دادن انعطاف بیشتری هستند، احتمالا مانع اصلی عراق خواهد بود.اعضای اوپک در حال برنامه ریزی برای یک نشست غیررسمی در الجزایر برای اواخر ماه سپتامبر هستند تا مذاکرات مربوط به احیای طرح فریز نفتی را دنبال کنند. در  ماه آوریل، سعودی ها گفتند، تنها در ورتی حاضر به محدود کردن تولید خود هستند که ایران هم همین کار را انجام دهد. تعجبی نداشت که ایران، پس از رهایی از تحریم ها حاضر به محدود کردن تولید خود نشود و در پی بازپس گیری سهم خود از بازار باشد.اکنون شرایط تغییر کرده است. تولید نفت عربستان افزایش یافته و در ماه گذشته به رقم بی سابقه 10.67 میلیون بشکه در روز رسیده است. این رقم تقریبا 450 هزار بشکه در روز بیشتر از سطح تولید ماه ژانویه است که قرار بود تولید در آن سطح فریز شود. عربستان ممکن است حداقل به صورت موقت با پذیرش 10.67 میلیون بشکه به عنوان سقف تولید خود موافقت کند. میزان تقاضای داخلی عربستان در ماه سپتامبر به دلیل خنک تر شدن دمای هوا کاهش خواهد یافت. فریز در سطحی که به دلیل افزایش فصلی تقاضا، تولید هم افزایش یافته، جذاب تر از انجام این کار در فصلی خواهد بود که تقاضا پایین است.
تولید نفت ایران نیز افزایش یافته است. این کشور تلید خود را به نزدیکی سطح قبل از تحریم ها رسانده است. تهران قبلا گفته بود که تا زمانی که تمام تولید قبلی خود را باز نیابد، در هیچ طرح فریزی شرکت نخواهد کرد.در شرایطی که عراق و عربستان همچنان به افزایش عرضه خود ادامه می دهد، بعید است که ایران سقف مشخصی را برای تولید خود بپذیرد. اما زمینه های مخالفت این کشور با طرح فریز نفتی در حال کمرنگ تر شدن است. ایران مصمم است تا پایان ماه سپتامبر، تولید خود را به 4 میلیون بشکه در روز برساند. اگر ایران به این هدف دست پیدا کند، بدون سرمایه گذاری بقابل توجه نخواهد توانست تا مدتی تولید خود را افزایش دهد و شاید این دلیلی باشد برای موافقت تهران با فریز نفتی.بنابراین عراق، محتمل ترین مانع اجرایی شدن فریز نفتی است. تقریبا اولین اقدام جابر اللعیبی، وزر نفت جدید عراق درخواست از شرکت های فعال در جنوبی این کشور (از جمله بی پی، شل، لوک اویل و سی ان پی سی) برای احیای طرح های سرمایه گذاری و افزایش تولید بود. نتیجه این دستور فورا مشخص نخواهد شد، اما برای اینکه عراق با هر گونه محدود کردن تولید در سطح فعلی مخالفت کند، کافی به نظر می رسد.
نیجریه نیز که تولیدش از ماه ژانویه تاکنون به دلیل درگیری ها در منطقه دلتای رود نیجر حدود 500 هزار بشکه در روز کاهش یافته، احتمالا مخالف فریز تولید خواهد بود. برقراری یک آتش بس موقت در این منطقه می تواند به شرکت های نفتی اجازه دهد بخشی از تولید از دست رفته خود را از سر بگیرند.
 

منبع: تسنیم


95/6/8 - 09:13 - 2016-8-29 09:13:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن