واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: سیاست > احزاب و شخصیتها - صادق خرازی در باره جلسات شورای اصلاح طلبان به روزنامه اعتماد توضیح داد.
وی گفت: دو هفته پيش بود كه در دفتر آقاي خاتمي يك جلسهاي تشكيل شد و شوراي عالي سياستگذاري، قرار شد كه كار خود را ادامه بدهد. اگر نگوييم پارلمان اصلاحات ولي با تدبير آقاي خاتمي فعلا يك نهادي براي راهانداختن كار ما براي انتخابات ساخته شده است و كاركرد آن هم انتخاباتي است.
جلسهاي كه در خدمت آقاي خاتمي انجام شد و بچههاي ندا هم در آنجا بودهاند ما با ماهيت آن جلسه مشكل داريم. خدمت آقاي خاتمي هم نامهاي خواهيم نوشت و دلايل خودمان را خواهيم آورد. روح اين قبيل جلسات با روح دموكراتيك و نهادينهسازي سياست در تناقض و تنافر محض است البته معنايش اين نيست كه ما با ماهيت شخص آقاي خاتمي مشكلي داشته باشيم. بلكه ما با ماهيت آن جلسه به اين سبك و سياق مشكل داريم. جلسه ما در خدمت ايشان بوده و دوستان ما همراه با نامهاي به حضور ايشان رسيدند و با ايشان صحبت كردند. نوشتهايم كه ايشان نامه را زودتر مطالعه بفرمايند و اينكه بتوانيم با كمك فكري مشكلات را حل كنيم. يكي شوراي سياستگذاري است. ديگري شوراي هماهنگي اصلاحات است. هر تصميمي را كه آقاي خاتمي بگيرند و به ما ابلاغ كنند، ما توجه ميكنيم. اما اينكه يك شورا يا حزبي ١٤ عضو و ١٤ راي داشته باشد و اين حزب در كل كشور، دويست نفر هم عضو نداشته باشند اشتباه است. يا يك حزبي هم هفت هزار نفر عضو دارد و يك نماينده دارد، اين انصاف و عدالت نيست. ما نيازمند به ساز و كار دموكراتيك هستيم.
با همه احترامات ويژهاي كه براي شخص آقاي خاتمي به عنوان ليدرشيپ اصلاحات قايل هستم اما نميتوانيم بگوييم كه چون آقاي ايكس را دوست داريم ايشان با هفت، هشت نفر بيايد در جلسات. اين قاعده بازي را به هم ميزند. قاعده بازي در اينجا هست كه ببينيم در شوراي هماهنگي اصلاحات چند عضو داريم، چند عضو سهم آقاي خاتمي است، محترمين هم چند عضو هستند. چند شخصيت ملي هستندكه وارد عمل ميشوند. هر كسي كه شخصيت ملي نميشود. يا اينكه بگويند هر حزبي كه هزارعضو دارد، يك نماينده دارد. يك حزبي كه هفت هزار عضو دارد، نميتواند همانند حزبي باشد كه كلا دويست عضو بيشتر ندارد. حزبي كه از روز اول آمده است و كنگره سوم آن هم در حال بهرهبرداري است ماهيتا و هويتا تفاوت دارد با حزبي كه نميتواند خودش را در فرجام صبح ظفر انتخابات به گونهاي قرار بدهد كه اگر پيروز شد يا شكست خورد بتواند پاسخگو باشد. مشكلي كه ما داريم، اين است. ما به قاعده وحدت و سهم نهايي اعتقاد داريم. ما نميخواهيم سهمخواهي كنيم. در انتخابات مجلس گذشته هم نشان داديم كه سهم خواهي نكرديم. بيشترين خدمت و تلاش را در سراسر كشور بچههاي ندا انجام دادند. انگشت حيرت و تعجب را بر دهان تمام سياستمداراني كه عليه ما صحبت كردند، گذاشتند.
بلوغ فكرياي كه بچههاي ندا ايجاد كردند، در هيچ گروه سياسي اصلاحطلب نبود. با توجه به اينها، بچههاي ندا يك پرسش دارند. اينكه مكانيزم حضور بچهها و تصميمگيري مهمترين نهادهاي اصلاحطلب چه چيزي است؟ اين نميشود كه آقايان بگويند ما تصميم ميگيريم و شما هم اطاعت كنيد. شما بياييد پوستر چسبان بشويد. مزقون دست ما است ما ميزنيم و شما هم برقصيد و به اين هماهنگي بگوييم. مزقون ايستاد، شما هم بايستيد، اگر راه افتاد شما هم راه برويد. اين را هماهنگي ميگويند. گفتيم كه ما اين را قبول نداريم. ما تا اينجا آمدهايم، اما از اينجا به بعد ديدگاه خودمان را عملي ميكنيم. ما به صورت يك پايگاه در انتخابات مجلس در سراسر كشور، با قدرت و عزم راسخ اعلام كرديم و همكاري خودمان را به گونهاي نشان داديم كه در اين فرآيند همكاري هيچ كسي نتوانست مانند ما عمل كند. كدام حزبي همچون ما است؟ بيايند و به ما نشان بدهند كه اينگونه در سراسر كشور عمل كردهاند. آقايان خاتمي، عارف و ساير بزرگان در سراسر كشور به اين موضوع اعتراف دارند. در هر جايي در كشور و در هر استاني، حرف آخر و نهايي را بچههاي ندا بدون كمترين سهمي كه خواستهاند، انجام دادهاند.
45302
یکشنبه 7 شهریور 1395 - 07:07:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]