تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869640565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وطن امروز خطاب به صادق خرازی: مراقب دهانت باش برادر!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: حسین قدیانی در وطن امروز نوشت: متن پیش رو هر چند، چند جمله بیشتر ندارد اما باز هم افسوس باید خورد برای وقت راقم این سطور، افسوس بیشتر برای وقت حاج حسین شریعتمداری و صدالبته برای وقت ذی‌قیمت رسانه ملی. القصه!

 در مناظره تلویزیونی مدیر‌مسؤول کیهان و طرف مناظره که حتی دریغ دارم از بردن نامش، نام‌نبرده(!) در کنار آن‌همه رفتار و گفتار عاری از ادب و اخلاق، جایی از صحبت، مایه از مظلومیت(!) دوستان فتنه‌گرش گذاشت که متأثر از آن‌همه جرم و جنایت نابخشودنی، روزگاری دربند بودند! همان عناصر بی‌منطق و ضد‌قانونی که اگر نبود لطف نظام، بلاشک به جای زندان و حصر، می‌بایست محکوم به همان حکمی می‌شدند که درباره «مفسد فی‌الارض» صادر می‌شود!

همان دشمن‌شادکنان مسبب تحریم که بیش از «کرامت نظام» لایق «عدالت نظام» بودند! اینک طرفه حکایت اینجاست؛ باری که طرف می‌خواست از زوایای آنچنانی برای نظام خودشیرینی کند و اصلاح‌طلبان همراه با دشمن را به من و ما معرفی کند - کأنه نمی‌شناختیم و منتظر افشاگری ایشان بودیم!- همان اصلاحات‌چی‌های مد نظر، همین جناب را «قاچاقچی عتیقه‌جات، اجناس زیرخاکی و نسخ خطی» معرفی کردند! به‌علاوه کلی معرفینامه دیگر که حالا بگذریم! آری! دورویی و نفاق، شاخ و دم ندارد! این دوستان نازنین، عاقبت معلوم نشد که همان اصلاح‌طلبان همراه و هم‌آه و هم‌گام و هم‌قدم با دشمن بودند که طرف، روزگاری عزم کرده بود جلوی اسم‌شان ضربدر بگذارد یا همین رفقایی که من‌باب مظلوم‌نمایی، برداشت توی مناظره، زندانی بودن‌شان را به یاد آورد؟! کسی که میان دوستان خود، اعتبار و آبرویی بیشتر از قیمت نگین یک انگشتر باباقوری ندارد، بیشتر برازنده مناظره با همان رفقای خویش است!

 آن‌ هم درباره موضوع داغ قاچاق! یا چه می‌دانم؛ «عتیقه ۹۰ هزار دلاری!» راستی! وقت و اعصاب و پول بیت‌المال را از کیسه کدام خلیفه می‌بخشیم؟! به جد باورم هست مناظره با این جماعت کذاب مزور بس است! خوش‌خیم‌شان از بدخیم‌شان بدتر است، بدخیم‌شان از خوش‌خیم‌شان! اصلاحات‌چی، خوش‌خیم‌تر از مدیرمسؤول بی‌اطلاعات که با پول بیت‌المال، فصلی یک بار برای بانیان تحریم جشن تولد می‌گیرد؟! تلویزیون به صدای خس‌خس سینه جانباز شیمیایی بدهکار است؛ به سیمای بابا رجب! دلم «روایت فتح» می‌خواهد! «پاتک روز چهارم»! نه جانم! ما بدهی به اصحاب فتنه نداریم!

 آخر مگر ممکن است بعد از آن همه هشدار بزرگان، هنوز هم از صدا و سیمای جمهوری اسلامی، این سوال مطرح شود که چرا به آن جماعت «خسرالدنیا و الآخره» از گل نازک‌تر گفتیم؟! برای دروغ‌پراکنی‌ این قبیله آدم‌نشو، هر چه بوق داشته استکبار گذاشته! لطفا در میان دریافتی‌های این فیش بلندبالا، این دیش بزرگ، نام «رسانه ملی» را خراب نکنیم! یعنی فکر می‌کنید صورت بابا رجب بیش از صورتک این ویژه‌خواران مدعی -که هم از توبره بی‌بی‌سی می‌خورند، هم از آخور صدا و سیمای خودمان!- مردم را می‌ترساند؟!

جماعتی که خودشان هم خودشان را قبول ندارند و خودشان هم خودشان را دزد و بدنام و قاچاقچی می‌نامند، بیش از این دیگر لیاقت وقت گذاشتن ندارند! بابا رجب رفت! ترس تمام شد! همسرش را که می‌توانیم نشان دهیم! او که هست! گمانم «آدم» از دل صحبت‌های «حوا» پیدا می‌شود، نه دوربین دادن زیادی به قابیل!

اولا قابیل چیزی که زیاد دارد، بلندگو! ثانیا هابیل چیزی که کم دارد، بلندگو! تمام بوق‌های دنیا در خدمت دروغ تقلب و دروغگویان متقلب و شرکای یکی به نعل و یکی به میخ، تجهیز شده‌اند؛ بلندگوی اذان بلال را هم بدهیم ایشان؟! که برای ما از مظلومیت لگدزنان به صندوق آرا سخن برانند؟! اگر حسین شریعتمداری «کاسب تحریم» است، پس آهای مردم! به این عتیقه‌بازان بدبخت بی‌نوا کمک کنید! کلکسیون طرف، آی‌فون خشایارشا را کم دارد! به گفته یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، کمبوجیه مسواک برقی نمی‌زد! مراقب دهانت باش برادر!





۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن