تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868531502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جای خالی حمایت‌های بیمه‌ای از معلولان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ضمن بیان آنکه ٢ درصد جمعیت کشور واجد دریافت خدمات توانبخشی هستند گفت:حدود 1.5 میلیون نفر در کشور معلولیت متوسط به بالا دارند؛ بر همین اساس حدود یک میلیون و 300 هزار فرد دارای معلولیت در سازمان بهزیستی دارای پرونده بوده که از این تعداد 36 درصد زن و 64 درصد مرد هستند.

به گزارش ایسنا، حسین نحوی‌نژاد اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت در سال 2011 اعلام کرد که 15 درصد جمعیت دنیا دچار ناتوانی هستند و به اشتباه برخی‌ها این آمارها را به جامعه معلولان تعمیم داده و می‌گویند 15 درصد ایرانیان یعنی حدود 10 میلیون نفر نیز معلول هستند درحالیکه این برداشت صحیح نیست.

وی تصریح کرد: ناتوانی، طبقه بندی خاص خود را دارد یعنی فردی که عینک با شماره پایین می زند یا یک فرد مبتلا به صرع کنترل شده ، ممکن است از نظر سازمان جهانی بهداشت ناتوان محسوب شود در حالیکه در حوزه توانبخشی ایران تعریف رسمی و عملکردی برای معلولیت داریم به آن معنا فقط معلولیتهای متوسط به بالانیازمند خدمات توانبخشی در طبقه بندی معلولان قرار می گیرند.

معاون امور توان بخشی سازمان بهزیستی کشور در ادامه ضمن بیان آنکه بیشترین معلولیت ها در ایران از نوع جسمی و حرکتی هستند افزود: حدود 12.5 درصد از این یک میلیون و 300 هزار معلول کشور، دارای معلولیت خفیف و 18.7 درصد دارای معلولیت خیلی شدید هستند.

نحوی نژاد ادامه داد: 10.5 درصد معلولان دچار معلولیت بینایی، حدود 40 درصد دچار معلولیت جسمی و حرکتی، 26 درصد دچار معلولیت ذهنی، هشت درصد دچار معلولیت روانی مزمن، 14.5 درصد دچار معلولیت شنوایی و حدود 1.5 درصد معلولان دچار معلولیت صوت و گفتار هستند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی، درخصوص حمایتهای بیمه ای از معلولان نیز اظهار کرد: در دنیا نظام خدمات براساس بیمه‌ها تعریف می شود؛ اما در ایران از بیمه مراقبتی غفلت شده است یعنی اگر فردی ، پیر، ناتوان یا سالمند شد یا دچار آسیب شود اگر خانواده نتواند از وی حمایت کند،نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و سازمان بهزیستی مجبور هستند با امکانات ناچیزی او را تحت پوشش قرار دهند.

نحوی نژاد ادامه داد: چنانچه بیمه‌های مراقبتی برای مواقع ناتوانی در کشور مستقر شوند، این افراد می توانند به راحتی از خدمات مراکز مربوطه، حمل و نقل و داروهای خاص و ویژه استفاده کنند.

وی در ادامه با تاکید برآنکه بیمه‌ها در کشور، پیشگیرانه محور نیستند افزود: می توان با انجام تست های غربالگری بسیار ارزان قیمت و مداخلات به هنگام، بسیاری از معلولیت ها را پیشگیری یا آسیب را به حداقل رساند، اما متاسفانه تستهای غربالگری و تشخیص های بهنگام در نظام بیمه‌ای ما جایی ندارد.

نحوی نژاد همچنین اظهار کرد: درحال حاضر خدمات توانپزشکی مانند گفتاردرمانی ، کاردرمانی، بینایی سنجی جزء موارد بسیار جزئی، ارتوپدی ، مشاوره ای و مددکاری در نظام بیمه‌ای جایی ندارند و بیمه فقط برای موارد فیزیوتراپی اعمال می شود.

۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن