تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):در پاسخ به كسى كه عرض كرد: من در عمل ناتوانم و نماز و روزه كم به جا مى آورم اما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820386328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شمخانی: عقب ماندگی چندساله پروژه چابهار باید جبران شود/تبدیل شدن برخی کشورهای منطقه به کارخانه داعش سازی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شمخانی: عقب ماندگی چندساله پروژه چابهار باید جبران شود/تبدیل شدن برخی کشورهای منطقه به کارخانه داعش سازی
دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با نخست وزیر هند باتاکید بر ضرورت جبران عقب ماندگی چندساله در پروژه چابهار گفت: فعال سازی کریدور شمال-جنوب ونقش محوری بندرچابهار،شکوفایی پروژه های ترانزیتی وشکل گیری منافع اقتصادی قابل توجه برای کشورهای فعال در این کریدور راسبب می شود.
آفتاب‌‌نیوز :  نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای دیدار رسمی دو روزه به هند سفر کرده است، بعدازظهر امروز(جمعه) با «ناریندرا مودی» نخست وزیر این کشور دیدار و گفت وگو کرد. 


به گزارش ایرنا،علی شمخانی در این دیدار با قدردانی از مواضع ثابت هند در دفاع از حقوق هسته ای صلح آمیز کشورمان در طول سال های گذشته اظهار داشت: رویکردهای سازنده و جایگاه مستقل جمهوری اسلامی ایران و هندوستان به عنوان دو قدرت منطقه ای، زمینه های قابل ملاحظه ای را برای همکاری مشترک به منظور پایان بخشی به منازعات و بحران های منطقه ای وهمچنین مبارزه با جریان تروریسم تکفیری فراروی دو کشور قرار داده است.
وی با ابراز خرسندی از امضاء توافقنامه چابهار در سفر نخست وزیر هند به ایران و ضرورت افزایش تحرک دو کشور برای جبران عقب ماندگی چند ساله در این پروژه عظیم افزود: فعال سازی کریدور شمال - جنوب و نقش محوری بندرچابهار در اجرای این طرح موجب شکوفایی پروژه های ترانزیتی وشکل گیری منافع اقتصادی قابل توجه برای مجموعه کشورهای فعال در این کریدور خواهد شد.


** تاکید بر احیای سند همکاری های راهبردی 
دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر ضرورت احیای سند همکاری های راهبردی که در سال 1998 به امضاء سران دو کشور رسیده بود، اظهار داشت: در فضای پس از برجام مجموعه موانع و محدودیت هایی که اجرای این سند را متوقف کرده بود برطرف شده و لازم است دو کشور برای بهره گیری از ظرفیت های گسترده این سند گام های جدیدی بردارند.
وی فعال سازی همکاری های امنیتی، فضایی، دفاعی و سایبری را به عنوان حوزه های مکمل در مناسبات سیاسی و اقتصادی دو کشور، بسترساز افزایش سطح روابط همه جانبه میان ایران وهند عنوان کرد و افزود: موقعیت برجسته دو کشور در علوم جدید شامل نانو، بیوتکنولوژی، سلول های بنیادی و علوم شناختی از جمله ظرفیت های اختصاصی در همکاری های دوجانبه تهران و دهلی نو است.
شمخانی، روابط ایران وهند را غیرمتاثر از فشار طرف های سوم عنوان کرد و افزود: مناسبات تاریخی و سازنده دو کشور هیچگاه تهدیدی برای سایر کشورها نبوده و رویکردی بجز افزایش ثبات، امنیت و توسعه منطقه ای را دنبال نکرده است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جامعه عظیم مسلمانان هند و روابط تاریخی و اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان دو کشور بستری مناسب برای تبادل دیدگاه ها و جهت دهی ظرفیت های فرهنگی به عنوان بخش مهمی از روابط ایران و هند است.


** برخی کشورهای منطقه به کارخانه داعش سازی تبدیل شده اند
شمخانی با تقبیح اقدامات برخی کشورهای منطقه که با حمایت از تفکرات تکفیری عملا به کارخانه داعش سازی تبدیل شده اند، گفت: همکاری های فرهنگی ایران و هند می تواند زمینه نفوذ و فعالیت گروه های تکفیری در جامعه مسلمانان هند را از میان ببرد.


** تروریسم و افراط گری تهدیدکننده انسانیت
اقای «ناریندرا مودی» نخست وزیر هند نیز در این دیدار با ابلاغ سلام های گرم خود به رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری کشورمان، سفر شمخانی به هند که در ادامه دیدارش از تهران انجام شده را اقدامی بسیار مهم و نشان دهنده اراده دو کشور برای سرعت دادن به اجرای توافقات مشترک دانست.
وی رویکرد ایران و هند را محافظت و حمایت از انسانیت عنوان کرد و اظهار داشت: امروز مهمترین خطری که انسانیت را تهدید می کند تروریسم و افراط گری است.
نخست وزیر هند، اسلام را دین عطوفت و رحمت عنوان کرد و اظهار داشت: از 1400 سال پیش تاکنون هیچ رخدادی نتوانسته بود به اندازه رفتار تروریست های تکفیری که هیچ نسبتی با اسلام ندارند به این دین لطمه وارد کند.
وی با تاکید بر ضرورت مقابله همه جانبه و موثر با ریشه های اعتقادی تروریسم تکفیری گفت: در کنار توسعه همکاری های اقتصادی و سیاسی، باید همکاری مشترک در حوزه مبارزه با تروریسم نیز در دستور کار نهادهای ذیربط دو کشور قرار گیرد.




۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن