تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802804474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرط مزایده خودروهای لوکس به جای امحا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: رئیس سازمان اموال تملیکی می‌گوید هنوز نه تعداد خودروهای لوکس قطعی است و نه انهدام آن‌ها و ممکن است در آینده تصمیم گرفته شود تا برای فروش این خودروها به شرط صادراتشان، مزایده برگزار شود.

امین دلیری در گفت‌وگویی اظهار کرد: هنوز همه خودروهای لوکسی که قاچاق شده و در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است تعیین تکلیف نشده بنابراین نمی‌توانم عددی ارایه کنم که دقیقا برای چه تعداد خودرو چه تصمیمی گرفته شده است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که گفته شده مراجع قضایی اجازه انهدام این خودروها را تا کنون به سازمان اموال تملیکی نداده‌اند، بیان کرد: چنین نیست، برای انهدام کالاها مراحلی وجود دارد که باید طی شود. در ابتدا برای تعیین و تکلیف آن‌ها رای بدوی صادر می‌شود، اگر اعتراض شود مجددا درباره آن رای تجدید نظر صادر شود. ممکن است حتی در خواست استرداد شود و چنین رایی برای آن صادر شود و مجددا به صاحب کالا بر گردد.

دلیری گفت: فاصله بین رای بدوی تا رای قطعی، یک فرآیند طولانی را می‌طلبد. ولی بعد از طی این مرحله اگر کالایی در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار بگیرد، دیگر تعیین و تکلیف آن با خود سازمان است. سازمان اموال تملیکی نیز در این زمینه بررسی می‌کند تا ببیند کالایی که در اختیار دارد شرایط انهدام را دارد یا خیر. در صورتی که شرایط انهدام وجود داشته باشد، با صدور حکم انهدام از سوی قضات تعزیرات حکومتی و مراجع قضایی و در صورتی که مصرف غذایی داشته باشند با صدور مجوز عدم مصرف از سوی سازمان غذا و دارو و استاندارد انهدام می‌شود.

وی همچنین بیان کرد: البته در نظر داشته باشید که برای کالاهای بادوام مثل لوازم خانگی و خودرو، ما امکان صادرات را نیز در نظر گرفته‌ایم. ممکن است به جای اینکه امحاء شود، برای صادرات آن برنامه‌ریزی بشود. اگر امکان صادرات و توزیع و فروش آن را نداشته باشیم برای انهدام تصمیم‌ می‌گیریم.

دلیری درباره خود روهای لوکس قاچاق شده در اختیار سازمان اموال تملیکی بیان کرد: درباره این خودروها، هنوز تعیین تکلیف صورت نگرفته است و فرآیند لازم هنوز طی نشده و پرونده‌ها هنوز به قطعیت نرسیده است ولی در آینده بررسی خواهد شد. ممکن است این خودروها در مسیر صادرات قرار گیرند. در صورتیکه تصمیم برای صادرات آن‌ها گرفته شود، مزایده بر قرار خواهد شد و کسانی که می‌توانند بخرند و صادرات کنند، در مزایده شرکت کرده و تضمین می‌دهند که به صورت قطعی این خودروها را صادر می‌کنند و بعد خودرو را در اختیار می‌گیرند و تعیین مقصد آن نیز به عهده خود آن‌ها خواهد بود.

معاون وزیر اقتصاد همچنین بیان کرد: ما باید هدف حود را پی‌گیری کنیم و ببینیم از نظر اقتصادی و منافعی که می‌تواند برای جامعه داشته باشد، کدام مسیر بیشتر به صلاح است و بعد تصمیم بگیریم.

وی بیان کرد: اکنون چیزی که در مورد این خودروها مشخص شده این است که به هیچ وجه به داخل کشور و در چرخه مصرف ورود نخواهد کرد. این مصوبه قانون‌گذار بوده و ما اجرا می‌کنیم.

وی همچنین گفت: کارگروهی برای اینکار تعیین شده است که متشکل از سازمان اموال تملیکی، گمرک جمهوری اسلامی ایران و ستاد مبارزه با قاچاق کالا است و قرار است تصمیم‌گیری کنند و شیوه‌نامه‌ای تعیین کنند که با توجه به قانون چه تصمیمی برای فروش و صادرات کالاهای قاچاق باید گرفته شود، پس از تعیین شیوه نامه برای کلیه کالاهای قاچاق از جمله این خودروها، تصمیم‌گیری‌های لازن صورت می‌گیرد.




۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن