واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: در ایران چند نوع غذا داریم؟
در کشور ما 2500 نوع غذا وجود دارد خود به تنهایی می تواند به یک برند توسعه گردشگری تبدیل شود، به شرط آنکه بتوانیم در معرفی و ارائه این تنوع غذایی موفق عمل کنیم.
دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: حدود 2500 نوع غذا در ایران شناسایی شده است.
به گزارش ایسنا، محسن رنجبر در مراسم افتتاح جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در کرمانشاه اظهارکرد: امروزه غذا به عنوان یکی از نمادهای ملموس فرهنگی هر منطقه محسوب میشود.
وی ادامه داد: غذا یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری در دنیاست و ایران به دلیل تنوع اقلیمی خاصی که دارد، دارای تنوع غذایی بسیار ویژه ای نیز هست و براساس برآوردهای اولیه حدود 2500 نوع غذا در ایران داریم.
دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: در ایران مناطقی را داریم که به دلیل تنوع غذایی به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو به ثبت جهانی رسیدهاند که از جمله آنها میتوان به شهر رشت اشاره کرد.
رنجبر با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید غذا در ایران بسیار بالاست، گفت: چرا نباید از این فرصت استفاده کنیم.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اظهارکرد: متاسفانه در چند دهه اخیر به دلیل افزایش زندگی ماشینی، مردم به سمت غذاهای فوری و آنی روی آوردهاند و مدت زمان صرف غذا در هر وعده به شش دقیقه کاهش یافته که این عامل خود به تنهایی باعث بروز بسیاری از مشکلات و بیماری ها برای انسان شده است.
دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: جهان برای دوری جستن از این روش به دنبال بهره گیری از غذاهای سنتی و لذت بردن از صرف آنهاست.
وی با بیان اینکه در سطح کشور و حتی دنیا بسیاری مناطق را صرفا با نام غذای آن مناطق میشناسند، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره که در سطح هشت منطقه کشور و در هر منطقه با حضور سه تا چهار استان برپا می شود این است که مردم را بار دیگر با غذاهای سنتی آشنا کنیم و شرایطی را بوجود آوریم که رستورانها و هتلها نیز به سمت عرضه غذاهای سنتی روی آورند.
رنجبر تاکید کرد: در نهایت جمع بندی این جشنوارههای منطقه ای را در تهران و در قالب جشنواره سراسری سفره ایرانی فرهنگ گردشگری خواهیم داشت.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه ظرفیت غذایی کشور برای توسعه گردشگری بسیار بالاست، گفت: اینکه در کشور ما 2500 نوع غذا وجود دارد خود به تنهایی می تواند به یک برند توسعه گردشگری تبدیل شود، به شرط آنکه بتوانیم در معرفی و ارائه این تنوع غذایی موفق عمل کنیم.
وی افزود: تجاری سازی غذاهای سنتی و فرهنگ سازی استفاده از آنها امر بسیار مهمی است که در اولیت فعالیتهای حوزه گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - 24 August 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]