تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835988999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امید به زندگی در ایران چند سال است؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: امید به زندگی در ایران چند سال است؟
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: متوسط سن بازنشتگان ۵۱ سال است که این در نیروهای مسلح به ۴۸ سال کاهش می یابد اما امید به زندگی ۷۵ سال است؛ بنابر این فرد بعد از بازنشتگی ۲۵ سال فرصت کار کردن دارد و انتظار برای بیرون کردن بازنشتگان بی معناست.

به گزارش ایسنا، حجت الله میرازیی در حاشیه برگزاری سومین گردهمایی مسئولان امور جوانان استان ها در دیزین افزود:‌ حل بحران اشتغال در گرو انقلاب و خلاقیت هم در میان مدیران و سیاست گذاران و هم در میان جویندگان کار و دانش‌آموختگان دانشگاه‌هاست و هم در ذهنیت سیاستگذاران است که اشتغال را در گروه منابع مالی می بینید و لازم است به اصلاح ذهنیت دانش آموختگان که در انتظار فرصت‌ها شغلی دولتی هستند توجه کنیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نه منابع مالی برای فرصت‌های شغلی و نه مناسب فرصت‌های شغلی در دولت وجود دارد در حالی که فرصت های شغلی که برای تولید کالا و خدمات در جامعه موجود است در مقایسه با سایر کشورها به این فرصت ها در بازار و اقصاد زیاد است.

میرزایی تاکید کرد :‌بخشی از بهره گیری از این فرصت ها در گروی توانمندسازی جوان است که شامل توامندسازی ذهنی مهارتی سازمان پذیری، بانک پذیری، تشکل پذیری و توانایی انجام کار جمعی است و بخشی از آن در گروه مواجه جدی با تجاربت و زمینه‌های کارآفرینان است. باز توانی و بازبینی تجاربت کار آفرینان بزرگ در عرصه اقتصاد از اهمیت زیادی برخورد است بخشی از آن به صورت مستقیم به آموزش مربوط است.

معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:‌ ظرفیت های سازمانی قانونی و مالی برای کار آفرینی مطرح است نهادهایی مانند قوانینی حمایتی بخش تعاون و یا قوانین و مقرارات حمایت دانشگاهیان در حال حاضر وجود دارد که از جمله آنها می توان به معافیت‌ها مالیاتی برخوداری از وام‌ها کم بهر ه و برخورداری از فرصت واگذاری زمین در مناطق آزاد و تجاری اشاره کرد سازمان‌هایی مانند صندوق کار آفرین بانک توسعه تعاون در این حوزه نقش آفرینی می‌کنند.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا سیاست اشتغال در حال حاضر با واقعیت‌های موجود در جامعه تطابق دارد؟ گفت: در حال حاضر سیاست ها با تغییر رویکرد مواجه شده است در حوزه اشتغال سیاستها از موضع تزریق منابع مالی برای ایجاد اشتغال به سمت توسعه بازار و بهره گیری از فرصت حرکت می کند طرح های اشتغال تکاپو حرکت و کار آفرینی با همین مضمون اجرا می‌شود.

وی در ادامه گفت:‌ موضوع اصلی رشد اقتصاد ی و توانمندسازی بنگاه‌های موجود است در حال حاضر در عرضه و تقاضا دچار مشکل هستیم و همه توجهات معطوف به حل مشکل تقاضاست. برخی از جویندگان کار انتظارات بزرگی دارند اما به اندازه کافی توانایی ندارند. در حال حاضر سازمان‌ها تشکل‌سازی جوانان مانند انجمن‌ها، کانون‌های فرهنگ و هنری در دانشگاه و خارج از دانشگاه از بین رفته یا تضعیف شده است. از سوی دیگر نوعی ترس و نگرانی از دوران دانشآموزی از سوی پدر و مادر به نوجوانان و جوانان منتقل می‌شود و والدین از فرزندان خود میخواهند فقط به تحصیل بپردازند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره پولدار شدن برخی از افراد در مدت کوتاه گفت:‌ در موضوع فیش‌های حقوقی نجومی بحث‌های جالبی مطرح است. از سویی افرادی حقوق‌هایی را دریافت کردند که تناسبی با کار آنها نداشت اما از سوی دیگر یک وجوه مهم نادیده گرفته شد. مدیرانی که توانایی زیادی دارند و می توانند بازار یابی بین‌الملل کنند نباید به آنها حقوقی معادل مدیران دیگر داده شود. در واقع مدیران باید به اندازه توانایی و خلاقیت خود حقوق دریافت کنند اما در زمینه فیش‌های حقوقی دریافتی الزاما ارتباطی با کارایی نداشت.

وی درباره چند شغله بودند برخی از مدیران گفت:‌ در حال حاضر این موضوع چندان مطرح نیست در واقع باید به بازنشتگان توجه کرد آنان سرمایه‌های انسانی هستند که می‌توانند بعد از بازنشتگی به عنوان مشاور و طراح از وجودشان بهره‌منده شد. اقتصاد کشور آنقدر باید پویا باشد که بیشتر از عرضه نیروی کار وفرصت های جدید ایجاد کند.



تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - 12 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن