تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817737009




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کنسرت فقط زمین منازعه است، نه موضوع اختلاف


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: "کنسرت" فقط زمین منازعه است، نه موضوع اختلاف
مخاطبین کنسرت‌های تعطیل شده نیز بخشی از مردم ایران هستند. رییس جمهور موظف است به عنوان منتخب ملت مسائل آنها را پیگیری کنید.
عصر ایران؛ مصطفی داننده - روزنامه کیهان صفحه نخست دیروزخود را با این تیتر اصلی بسته است: "یک درصد کنسرت‌ها مهم‌تر از 60 درصد تولید؟!" در این گزارش می‌خوانیم که "طبق آمار موجود 60 درصد از واحدهای تولیدی کشور به صورت تعطیل و نیمه تعطیل درآمده‌اند در چنین حالی تعطیل شدن چند کنسرت چگونه می‌تواند به دغدغه اصلی دولت تبدیل شود؟ در حالی که به گفته وزیر کشور کمتر از یک درصد از کنسرت‌ها در کشور لغو شده‌اند."
کاری به صحت و سقم آمار ارائه شده از سوی کیهان در مورد تعطیلی واحدهای تولیدی نداریم و قطعا بهبود وضعیت واحدهای تولیدی را یک دغدغه جدی می دانیم که دولت باید در قبال آن پاسخگو باشد. اما در مسئله تعطیلی کنسرت‌ها حتی همان یک درصد چند نکته وجود دارد که باید به آن اشاره شود و نمی‌شود به این سادگی از روی آن عبور کرد. مسئله اول اینکه ماجرای کنسرت‌ها در کشور را دولت شروع نکرد بلکه برخی ائمه محترم جمعه به آن پرداختند. چند هفته است که یکی از امامان جمعه در خطبه‌های نماز جمعه به مسئله کنسرت‌ها می‌پردازد. دولت نیز در مقام پاسخ گویی برآمده است.به نظر می‌رسد انتقاد کیهان به افرادی به غیر از دولت بر می‌‌گردد. شاید بهتر بود کیهان در این مطلب که نام نویسنده آن مشخص نیست به طرح کنندگان این موضوع اشاره می‌کرد و از آنها سوال می‌پرسید که کنسرت مهم است یا تولید؟ دومین نکته که باید به آن پرداخت این معناست که مخاطبین همین کنسرت‌های تعطیل شده نیز بخشی از مردم ایران هستند. رییس جمهور موظف است به عنوان منتخب ملت مسائل آنها را نیز در کنار سایر مسائل  و مطالبات دیگر پیگیر باشد.
نمی‌شود انتظار داشت روحانی به واسطه آنکه این عده را کیهان "یک مشت مرفه بی‌درد که به خاطر برگزار نشدن فلان کنسرت رگ گردن‌شان بیرون زده" می خواند، از وظیفه قانونی خود چشم پوشی کند. این درحالی است که همه می‌دانند مهم ترین اولویت دولت روحانی بهبود وضعیت اقتصادی کشور است.


کنسرت//

سومین نکته هم این است که گویا کیهان خود فراموش کرده است که نامزد مورد نظر آنها در انتخابات تنها 4 میلیون رای آورد اما به عنوان یک اقلیت در برابر اکثریتی که به روحانی رای دادند از همان روز اول نشستن روحانی بر کرسی ریاست جمهوری، مطالبات خود را فریاد زد و به نام مردم درخواست‌های خود را مطرح کرد. اگر روحانی به آنها می‌گفت شما فقط 4 میلیون نفر از 80 میلیون جمعیت ایران هستید ، کیهان چه برخوردی با رییس دولت یازدهم می‌کرد؟ مسئله چهارمی که در این میان خودنمایی می‌کند این سوال اصلی قشر جوان کشور است. آنها از خود می‌پرسند که چگونه در کشوری که قانونش یکی است و نهادی به نام وزارت ارشاد اسلامی برای کنسرتی، فیلمی، تئاتری مجوز صادر می‌کند بعد شخص دیگری آن را تعطیل می‌کند. جوانان دچار یک دوگانگی شده‌اند که بالاخره در این کشور به ساز چه کسی باید برقصند. آنها در یک کشور اسلامی در کنسرتی که از سوی وزارت ارشاد اسلامی مجوز گرفته است شرکت می‌کنند و بعد متهم به "شهوت رانی و عیاشی" می‌شود. واقعاً شرم آور نیست؟! مسئله بعدی که باید به آن پرداخت این است که رییس جمهور روحانی به عنوان مجری قانون اساسی و بر اساس سوگندی که خورده است وظیفه دارد از اجرای قانون در کشور دفاع کند و در برابر برخی بی‌قانونی‌ها بایستد. خود او می‌گوید:" یک جا می‌خواهد کنسرتی برگزار شود مجلس قانون گذاری شکل می‌گیرد در حالی که ما مجلس شورای اسلامی داریم و هرکسی که صبح بیدار می‌شود و یک تریبون پیدا می‌کند نمی‌تواند قانون گذاری کند، و وزیر نباید نیز تبعیت کند چرا که وزیر باید تابع قانون باشد."   در کشور باید قانون رعایت شود و رعایت قانون کنسرت و کارخانه نمی‌شناسد.مخلص کلام آن که بحث فراتر از کنسرت است و به میل برخی آقایان در برخی شهرهای کشور به "قانونگذاری های خودخواسته" باز می گردد که اگر اینجا جلوی تمایلات غیرقانونی شان گرفته نشود، معلوم نیست آینده کشور چه خواهد شد.در واقع، اختلاف نه بر سر کنسرت که بر سر این است که دولت و عموم مردم می گویند مرجع قانونگذاری یکی است و مجری آن هم مشخص است ولی یک جریان خاص اصرار دارد فضا را مکدر و برای خودش "زمین بازی دلخواه"  تعریف کند و بتواند یکه تازی نماید. کنسرت، فقط و صرفاً زمین این منازعه است نه موضوع آن.



تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - 24 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن