تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835822614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتک زدن کودک چه اثراتی دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب‌سایت کودک آنلاین: این پرسش که (( آیا تنبیه بدنی لازم است یا خیر ؟ )) یکی از سوالات بحث برانگیز در امر تربیت است.


کتک زدن کودک، چه اثراتی؟



 من معتقدم که در تربیت صحیح کودک ، جز در شرایط غیر عادی ، تنبیه بدنی کاری عاقلانه نیست.این نظریه درباره تربیت و تنبیه بدنی بر پایه ی بیست سال تجربه ی پدری و سر و کار داشتن با حدود ده هزار خانواده ، بزرگ کردن فرزندان خودم و بحث در مورد تنبیه بدنی با افراد صاحب نظر در زمینه ی رشد کودکان ، بنا شده است.با توجه به این زمینه ، نتیجه گرفته ام که تنبیه بدنی در پایین ترین رده ی فهرست روش های تربیت موثر واقع شده است. چرا ؟
 
به دو دلیل ساده روش به ندرت جواب می دهد ، و میان پدر و فرزند فاصله ایجاد میکند.در دهه ی گذشته که شروع به نوشتن کتاب هایی در مورد وظایف والدین کردم ، هنوز نمی دانستم که تنبیه بدنی درست است یا غلط . در خانواده خودم به ندرت دلیلی برای تنبیه بدنی کودکانمان پیش می آمد و من به طور غریزی این احساس را داشتم که تنبیه بدنی اشتباه است.به هر حال ، علاوه بر اعلام یک نظر صرف ، تصمیم گرفتم در ده سال آینده تاثیرات تنبیه بدنی را بررسی کنم و به این نتایج رسیدم : رفتاری که توسط تنبیه بدنی کنترل شود ، اغلب ، کودکانی عصبانی به بار می آورد که عملکرد آنان برمبنای بی اعتمادی است و نه اعتماد.
 
تنبیه بدنی به ایجاد فاصله میان پدر و کودک منجر میشود. فرزندانی که به پدرشان به عنوان مربی تنبیه کننده می نگرند ، بیشتر از پدر دوری می کنند ، از او می ترسند و در نهایت به پدر به عنوان قدرتی دوست داشتنی احترام نمی گذارند.دلیل دیگر بی علاقگی من به تنبیه بدنی به عنوان روش تربیتی ، این است که این روش به ندرت موثر می افتد. در میان صدها مراجعه کننده ای که از آنها در مورد تنبیه بدنی سوال کردم ، اکثر آنان در نهایت اذعان می داشتند که تنبیه بدنی پاسخگو نیست.این کار اغلب منجر به تنبیه بیشتر و سخت تر شده و شکاف عمیق تری میان کودک و پدر به وجود می آورد.
 
بحث دیگری که علیه تنبیه بدنی می شود این است که این روش تربیتی اغلب پدر را از به کار بردن روش های تربیتی خلاق تر و ماندگارتر باز می دارد. توسل جستن بلافاصله به تنبیه بدنی ، کاری ناشی از تنبلی است. این کار شما را از درک علت واقعی رفتار نامطلوب کودکتان ، ایجاد روش هایی برای ممانعت از بروز مجدد این رفتار و ایجاد تاثیری فکری به جای تاثیر جسمی بر کودک باز می دارد.
 

کتک زدن کودک، چه اثراتی؟



سه هدف هر فعالیت تربیتی عبارت است از :

1 . متوقف کردن رفتار نامطلوب

2 . انگیزش رفتار مطلوب

3 . ایجاد احساس مثبت در کودک نسبت به خود و نسبت به مربی. تنبیه بدنی ممکن است هدف اول را برآورده سازد ، ولی تمام تاثیرش فقط همین است.

تنبیه بدنی اجازه نمی دهد کودک احساس خوبی داشته باشد ، به خصوص زمانی که تنبیه با عصبانیت و بدون احترام به احساسات کودک انجام می شود. همچنین این عمل رفتار آتی کودک را در مسیری درست قرار نمی دهد. معمولا تنبیه بدنی برای وادار کردن فوری کودک به اطاعت انجام می گیرد ، و این نکته فراموش می شود که لازمه ی یک اطاعت واقعی و مستمر ، بهره گیری از روندی طولانی و آرام است که با اصول پرورشی و اعتماد آغاز می گردد. تنبیه بدنی میتواند منادی بدرفتاری با کودک باشد.
 
پدرانی وجود دارند که در معرض خطر زیاد بدرفتاری با کودک قرار دارند ، به طور قطع آنها باید روش های دیگری جایگزین تنبیه بدنی کنند. این عوامل خطرزا عبارت است از : هنگام کودکی با خودشان بدرفتاری شده ؛ دارای کودک پرنیازی هستند ؛ فردی عصبی هستند ، متوجه شده اند که تنبیه بدنی موثر نیست ، لذا به دفعات بیشتر و شدیدتر تنبیه می کنند.
 

کتک زدن کودک، چه اثراتی؟



اگر هر کدام از این علل در مورد شما صادق است و باعث میشود که به شکل نامناسبی تنبیه کنید ، پیشنهاد می کنم تمام روابط پدر و فرزندی خودتان را مورد بازبینی قرار دهید.

به هر حال ، عاقلانه نیست این اصل را مطلق کنیم که والدین هیچ وقت نباید تنبیه بدنی کنند. این هدف من نیست. ممکن است پدر یا مادری چنان زیربنای قدرتمندی از اعتماد یا نقش پرورشی بین خود با کودکشان به وجود آورده باشند که تنبیه بدنی در شرایط خاص به روابط آنها و فرزندشان لطمه ای وارد نسازد .مثال چنین موقعیتی میتواند کودکی باشد که عامدانه سلطه صحیح والدینش  را به مبارزه می طلبد ، در حالی که گهگاه کودکانشان را به این دلیل که احساس می کنند این کارشان موجه است تنبیه می کنند ، میدانند که این روش تربیتی اگر بر پایه ی اصول اولیه پرورشی و اعتماد استوار باشد  موثرتر است.براساس تجربه ی من ، تنبیه بدنی در مورد کودکی که پایه های اولیه ی تربیتش براساس اعتماد و پرورش بنا گذاشته نشده باشد ، موثر نیست.
 
من ، شخصا ، علیه تنبیه بدنی برنامه ریزی کرده ام. این کار در برنامه ی تربیتی من نیست. با این وجود من در خانه تربیت کننده ی قدرتمندی هستم. من هیچ رفتار غلطی را بی پاسخ نمی گذارم.از آنجا که خود علیه تنبیه بدنی برنامه ریزی کرده ام ، تلاش بیشتری برای ایجاد راه هایی جهت تشویق رفتارهای مطلوب و روش های خلاق تر برای تربیت رفتار نامطلوب اعمال میکنم.بعضی موافقین تنبیه بدنی می گویند که نوشته های باستانی استفاده از خشونت در تربیت کودکان را مجاز دانسته اند . من معنی بسیاری از ضرب المثل هایی را که در نوشته های قدیمی در مورد چوب آمده است بررسی کرده و چنین نتیجه گیری کرده ام که چوب را میتوان به عنوان ابزاری برای راهنمایی کودک تفسیر کرد ، نه کتک زدن او.




۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن