واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تا پایان دولت تمامی روستاهای بالای ۱۵ خانوار دارای اینترنت میشوند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهارداشت: در مجموع سال ۹۴ و ۹۳ نزدیک به یکهزار و ۳۰۰ روستا از ارتباطات اینترنت برخوردار شده اند که تا پایان دولت تمامی روستاهای بالای ۱۵ خانوار دارای اینترنت میشوند.
محمود واعظی که در آستانه هفته دولت بمنظور افتتاح چندین پروژه به اصفهان سفر کرده بود ، در نشست خبری که با حضور استاندار اصفهان برگزار شد، تصریح کرد: دولت برای پروژه های مخابراتی برنامه های گسترده ای را تدوین نموده بود و امروز برای افتتاح این پروژههای مخابراتی به اصفهان سفر کرده ایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دولت و بخش خصوصی ۷۳۰ میلیارد تومان برای ایجاد زیرساخت های مخابراتی هزینه کرده اند، گفت: امروز افزایش ۴۰ گیگ پهنای باند استان، شبکه تلفن همراه ۲۵ شهر نسل سوم، ۹ شهر نسل چهارم، ۱۷۰ کیلومتر فیبر نوری، شبکه پهنای باند TD-LTE، افتتاح شبکه FTTH و همچنین مرکز آپا با همکاری دانشگاه اصفهان با اعتباری بالغ بر ۳۰۲.۵ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
وی در خصوص اینترنت روستایی گفت: تا چند ماه آینده ۲۴۱ روستای دیگر استان از نعمت اینترنت برخوردار می شوند که در مجموع سال ۹۴ و ۹۳ نزدیک به یکهزار و ۳۰۰ روستا از ارتباطات اینترنت استفاده کرده اند که تا پایان دولت تمامی روستاهای بالای ۱۵ خانوار دارای اینترنت میشوند.
واعظی تصریح کرد: هم اکنون تمام روستاهای دارای سکنه شامل یکهزار و ۸۴۵ روستای استان اصفهان دارای ارتباط تلفنی هستند.
وی به گوشیهای قاچاق اشاره کرد و افزود: بیش از ۷۵ درصد گوشی و تبلتهای موجود در بازار قاچاق هستند که بجز مشکلات پس از فروش و تضمینی، حقوق دولت نیز پایمال شده است، به همین دلیل تصمیم گرفته شد سازماندهی در این موضوع به مسؤولیت وزارت ارتباطات انجام شود.
واعظی با اشاره به اینکه مقدمات آن انجام شده و به صورت پایلوت در حال بررسی این دو موضوع هستیم، تصریح کرد: بنای ما در ارائه خدمات این است که همه گوشی های وارداتی، خدمات مخابراتی دریافت کنند و با توجه به اینکه مخاطب ما قاچاقچیان هستند، نباید مشکلی را برای گوشیهای داخل ایران و مزاحمتی را برای مردم ایجاد کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سیاست دولت، سیاست توسعه است، تصریح کرد: با توسعه می توان رونق اقتصادی و اشتغال ایجاد کرد که به دنبال آن مشکلات معیشتی مردم نیز حل خواهد شد.
وی افزود: ICT یکی از بخش هایی است که می تواند به توسعه کمک کند و پس از برجام شرکتهای بزرگ اینترنتی و مخابراتی برای سرمایه گذاری در ایران تمایل نشان دادند و ما نیز از سرمایه گذاری های بخش خصوصی در این بخش استقبال میکنیم.
محمود واعظی با اشاره به اینکه دولت یازدهم بعد از گذشت دو و نیم سال از آغاز برنامه پنجم توسعه روی کار آمد، اظهار داشت: در ابتدای فعالیت دولت ۱۴.۵ درصد از برنامه پنجم اجرایی شده و بیش از ۸۵ درصد این برنامه در بازه زمانی دو و نیم سال بر عهده دولت یازدهم بود.
واعظی در ادامه با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه ICT به عنوان بخش مستقل دیده شده است، افزود: برای این بخش هفت بند مستقل و ۲۷ بند غیرمستقل که در حوزه فعالیت وزارت خانه ها و دستگاه های دیگر است، تعریف شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: ما امروز ۳۹ هزار میلیارد تومان برای توسعه ی ICT در نظر گرفتیم که تا پایان برنامه ششم این مبلغ به صد هزار میلیارد تومان افزایش مییاید.
وی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در مورد تولید محتوای فاخر، گفت: در این راستا کارگروه رفع دغدغههایی ایشان تشکیل شد و از آنجایی که مخاطب رهبری کل کشور هستند به عنوان بخشی که شبکه زیرساخت، انتقال و پهنای باند در اختیار دارد، پیشقدم شدیم.
واعظی با اشاره به اینکه از مشارکت شرکت های تولید محتوا و خدمات و نرم افزار نویسی استقبال خواهیم کرد، افزود: در ابتدای دولت یازدهم مردم ایران تنها از ۱۰ درصد برنامه ها و نرم افزارهای داخلی و ۹۰ درصد نرم افزارهای خارجی استفاده می کردند در حالی که الان از ۴۲ درصد برنامه ها و نرم افزارهای داخلی و ۵۸ درصد خارجی استفاده می کنند
وی به پدافند غیرعامل در حوزه فضای مجازی اشاره کرد و گفت: پدافند غیر عامل یک مقوله مشخص است ولی در حال حاضر خیلی ها به اسم پدافند غیرعامل در رسانهها سخن می گویند و این در حالی است که پدافند غیرعامل براساس آنچه مصوب شده تکالیف خاص و تعریف شده ای دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در مورد شبکههای مجازی کمیتههای مختلفی شکل گرفته و بررسیها و اولویت بندیهایی انجام شده است، تصریح کرد: بررسی های صورت گرفت و اولویت بندی هایی نیز در خصوص این شبکه ها انجام شده اما سیاست ما در راستای توسعه شبکه های مجازی داخلی است و از این رو از هرگونه ایده که بتواند یک تا دو میلیون کاربر را پوشش دهد حمایت های لازم را خواهیم داشت.
واعظی با بیان اینکه دولت در نظر ندارد شبکههای مجازی ایجاد کند؛ گفت: در کل دنیا این شبکههای مجازی خصوصی هستند و در این راستا دانشگاه ها و پژوهشگران باید وارد میدان شوند.
وی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات در نظر دارد دو ماهواره ملی مستقل مخابراتی و ماهواره ملی سنجش از راه دور را ایجاد نماید، تصریح کرد: فاز اول شبکه ملی اطلاعات طی هفته آینده در کشور راه اندازی خواهد شد و براساس این طرح تا تمام نقاط کشور به سیستم پرسرعت تجهیز خواهند شد.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]