واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سیدحسن خمینی: سازمان دانش آموزی از عزیزترین نهادهای فعال در فضای عمومی کشور است یادگار امام راحل در بازدید از اردوی ملی پیشتازان و مربیان بر نقش مهم سازمان دانش آموزی در تربیت دانش آموزان تاکید کرد و گفت: این سازمان از عزیزترین سازمانهایی است که در فضای عمومی کشور فعالیت دارد.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ مرداد ساعت 14:17
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، آیت الله سید حسن خمینی در دومین روز نهمین اردوی ملی مربیان و اعضای پیشتازان که امروز 28 مرداد در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار می شود اظهار داشت: امروز روز بسیار به یاد ماندنی برای ما است که خداوند توفیق عطا کرد تا در خدمت مربیان و دانش آموزان پیشتاز باشیم. وی افزود: سازمان دانش آموز که شما افتخار حضور در آن را دارید از بهترین و عزیزترین نهادها و سازمانهایی است که در فضای عمومی کشور فعالیت دارد.
یادگار حضرت امام خمینی (ره) ادامه داد: افتخار این را داشته ام که در جلسات مختلف جماران و حرم مطهر خدمت شما باشم و از نزدیک شاهد خدمات و تلاش های شما هستم.
وی گفت: یکی از علومی که شما باید در خود تقویت کنید و به زیور آن آراسته شوید، آزاد اندیشی است و همان طور که در روایات آمده است " الفکر یهدی الالرشد" فکر همراه با هدایت انسان را به رشد می رساند که البته این فکر و هدایت باید با شجاعت در حوزه های رفتار،گفتار و پندار همراه باشد.
سیدحسن خمین خاطرنشان کرد: مجموعه سازمان دانش آموزی باید همت خود را به سوی یکی از آرمانهای انقلاب اسلامی که همان آزاداندیشی توام با شجاعت است معطوف کند.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب همواره بر کرسی های آزاداندیشی تاکید دارند که این کار باید در سازمان دانش آموزی شکوفا شود.
یادگار امام خمینی (ره) ادامه داد: مطلبی که باید به معلمان و سپس دانش آموزان توصیه کنم این است که در درون خانواده ها و مدارس روح شجاعت، توان تصمیم گیری و قدرت شنیدن سخن مخالف را در مجموعه های دانش آموزی تقویت کنند.
وی یادآور شد:زمانی که تقریبا 18 سال داشتم به اردوگاه باهنر به دلیل نزدیکی به جماران زیاد می آمدم که از امکانات ورزشی آن نظیر زمین فوتبال، استخر روباز و سایر امکانات آن استفاده می کردم و همواره خاطرات شیرینی از آن دوران دارم و در آن زمان به عنوان یک نوجوان تصمیمی اتخاذ کردم که مدیر مدرسه که همه دانش آموزان از او وحشت داشتند پس از آنکه این تصمیم از روی ضابطه و فکر صحیح بود با آن مخالفتی نکرد که همه اینها ناشی از روح شجاعت و توام با ادب بود.
سید حسن خمینی گفت: ملت شجاع، ملتی است که تک تک افراد آن شجاع باشند تا بتوانند در مقابل دنیا حقوق حقه خود را مطالبه و دریافت کنند.کسانی شجاعت دارند که زندگی خصوصی آنها نیز روحیه شجاعت باشد .ما با افراد مرعوب نمی توانیم ملتی شجاع بسازیم.
وی گفت:باید در بدنه گروههای دانش آموزی شجاعت تقویت شود و شجاعت نیاز به آموزش دارد و خصلتی است که باید انسان آن را در خود تمرین کند تا بدان دست یابد. افرادی که از ذهن و هوش کمی نسبت به دیگران برخوردارند افرادی هستند که با تمرین و تلاش به مراتب بالا دست پیدا می کنند.
یادگار امام راحل افزود: یکی از خصلت های خوب ایرانیان در همه ادوار این بوده است که ملت ایران همواره ملتی مودب وبده و گاهی آنها را متهم به تملق کرده اند و لذا ادبیات فارسی را ادبیاتی تملق آمیز می دانند. به طور مثال برای کلمه نشستن از واژه های بفرمایید، نزول اجلال کنید و قدم بر سر چشمان ما بگذارید استفاده می کنند و این نشان می دهد که ملت ما ملتی مودب بوده و همواره با این ادبیات با سایر افراد دنیا سخن می گفته است.
سید حسن خمینی گفت: ما باید با تاسی از ادبیات و رفتار بزرگانمان همواره با دنیا مودبانه صحبت کنیم و نگذاریم لغزشی در این ادبیات رخ دهد بنابرانی لازم است امروز که فضای مجازی توسعه پیدا کرده است مساله مودب بودن را به دیگران سفارش و هشدار دهیم و این فرهنگ در جامعه ما رشد پیدا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]