تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867138608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت 26 واحدی شاخص بورس


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: امروز شاخص بورس در ابتدا با کمی افزایش تقاضا مواجه شد به طوری که بعد از گذشت 10 دقیقه از بازار شاهد رشد 28 واحدی شاخص بودیم ولی از این زمان به بعد عرضه ها شدت گرفت و باعث عقب نشینی به طوری که در ساعت حدود12:00 به پایین ترین مقدار خود که رقم 77791.30 واحد بود رسید 


به گزارش تابناک اقتصادی، با اتمام ساعات معاملات روز سه شنبه 95.05.26 شاخص بازار اول با 8.70 واحد افزایش به رقم 55063.50 واحد و شاخص بازار دوم همانند شاخص بازار اول، با افزایش 118.37واحد به رقم 166838.30 واحد رسیدند. شاخص قیمت بورس(وزنی- ارزشی) نيز در روز جاري با 9.51واحد افزایش به رقم 27735.30واحد رسيد. شاخص کل بورس در سومین روز کاری بورس  در هفته آخر ماه دوم تابستان با افزایش 26.77واحدی به رقم 77855.60 واحد رسید و شاخص کل فرابورس با کاهش 4.50واحد به رقم 809واحد رسید.گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 2006 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 1326 میلیارد ریال رسید.


امروز شاخص بورس در ابتدا با کمی افزایش تقاضا مواجه شد به طوری که بعد از گذشت 10 دقیقه از بازار شاهد رشد 28 واحدی شاخص بودیم ولی از این زمان به بعد عرضه ها شدت گرفت و باعث عقب نشینی به طوری که در ساعت حدود12:00 به پایین ترین مقدار خود که رقم 77791.30 واحد بود رسید اما در نیم ساعت آخر بازار با بلوک زنی و تقویت تقاضا  در نهایت شاخص بورس با  افزایش 26.77 واحدی رقم 77855.60 واحد را به ثبت رساند.تعداد معاملات در روز جاری 52957 و 1111 میلیون برگه سهم مورد معامله قرار گرفت.


ارزش بازار بر روی رقم 3224640 میلیارد ریال ایستاد.در این روز بیشترین تاثیر مثبت را به ترتیب شرکت های صنایع ملی مس ایران،ایران ترانسفو،پتروشیمی پردیس و ارتباطات سیار ایران و بیشترین تاثیر منفی رابه ترتیب شرکت های پالایش نفت بندرعباس،بانک پاسارگاد،معدنی و صنعتی چادرملو و گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان برشاخص کل بورس داشتند. بیشترین حجم معاملات را نمادهای خساپا،حق تقدم سرمایه گذاری سپه،خزامیا و ثمسکن2 به خود تخصیص دادند.برترین تقاضا ها در نماد شرکت های دارویی درازک،چرخشگر،لابراتورداروسازی دکتر عبیدی و سیمان کارون و برترین عرضه ها در نماد شرکت های فولاد امیرکبیر کاشان، خوراک دام پارس و داروسازی زاگرس فارمد پارس و سیمان فارس به ثبت رسید.بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد شرکت های بالبرح1،حتوکاح1،قمرو و رتاپ و بیشترین کاهش قیمت را نماد شرکت های فرآورده های نسوز پارس، ایران ترانسفو2،کنترل خوردگی تکین کو و تکنوتار در بورس رقم زدند. 


  بیشترین اثر بر شاخص کل(واحد)  بیشترین ارزش معاملات(میلیارد ریال)  بیشترین حجم معاملات(میلیون سهم) فملی 33.72+ خساپا 539 خساپا 451 شبندر 26.59- بترانس 80 وسپهح 53 بترانس 25.04+ ذوب 67 خزامیا 33 شپدیس 23.7+ واتی 51 ثمسکن2 28



به گزارش تابناک اقتصادی، امروز براساس پیغام ناظر،شاهد بازگشایی نماد شرکت های  صنایع شیمیایی سینا، موتوژن، سرمایه گذاری آتیه دماوند و شهد با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم و حق تقدم شرکت حمل و نقل توکا با توجه به اعلام دوره پذیرهنویسی و توقف نماد معاملاتی شرکت  های بانک خاورمیانه، لیزینگ خودرو غدیر و سرمایه گذاری گروه صنایع بهشهر ایران جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه و شرکت مهندسی تکنوتار جهت برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده به منظور انتخاب اعضای هیات مدیره و شرکت بیمه اتکایی امین جهت برگزاری مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام بودیم.




۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن