واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه قاچاق کالا و ارز: با اجرای قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، کالای قاچاق راهی به بازار داخلی ندارد.
قاسم خورشیدی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما؛ با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر امحای کالای قاچاق افزود: ایشان قبلاً هم این دستور را مکرراً به مسئولان کشور اعلام کرده بودند و براساس این دستور بود که آیین نامه مواد (55) و (56) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که بر امحاء و انهدام کالاهای مکشوفه قاچاق دلالت دارد تنظیم شده و در حال اجراست.
وی گفت : سال گذشته این دستور را در کشور عملیاتی و اجرایی کردیم و 3 هزار و 200 تن میوه قاچاق منهدم شد.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه قاچاق کالا و ارز افزود: همچنین بالغ بر 2 هزار و 600 تن کالاهای دخانی از جمله سیگار و تنباکو تحویل کوره زباله سوز شهرداری تهران در کهریزک شد که از محل سوختن این کالاها برق نیز تولید شد.
خورشیدی گفت: در سال جاری هم مطمئناً این اتفاق خواهد افتاد و در چهار ماهه نخست امسال آمار معدوم سازی و انهدام کالاهای قاچاق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 58 درصد رشد نشان می دهد.
وی افزود: اصرار و دستور قاطع دولت نیز این است که به هیچ عنوان کالای قاچاق مکشوفه در بازار توزیع و عرضه نشود.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه قاچاق کالا و ارز گفت: همچنین قرار است سازمان جمع آوری اموال تملیکی در استان های مختلف پس از آنکه قاچاق بودن کالاهای مکشوفه محرز شد در برنامه های نمادین با حضور رسانه ها این کالاها را سوزانده و منهدم کنند و از طریق رسانه ها به اطلاع مردم برسانند.
خورشیدی با بیان اینکه براساس این آیین نامه هیچ نوع کالای مکشوفه قاچاق به هیچ عنوان به بازار عرضه داخلی باز نمی شود ، افزود: این کالاها معدوم و منهدم می شود یا احیاناً از کشور خارج و به تعبیری صادر می شود.
وی گفت: اگر کالای قاچاق مکشوفه ممنوعه باشد مانند مشروبات الکلی ، آلات قمار و موسیقی و محصولات فرهنگی فاقد مجوز یا غیر اخلاقی بلافاصله در دستگاه کاشف با حضور نماینده سازمان اموال تملیکی معدوم می شود و صورتجلسه آن در اختیار دستگاه قضایی قرار می گیرد تا مراحل بعدی قانونی آن طی شود.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه قاچاق کالا و ارز افزود: اگر کالایی مجاز مشروط باشد واردات آن منوط به مجوزهای لازم دستگاه های ذیربط است یعنی قبل از ورود باید دستگاه های ذیربط بر نحوه تولید ، بسته بندی و ارسال آن به کشور نظارت داشته باشند و مجوزهای لازم را ارائه دهند.
خورشیدی گفت :" چون اینگونه کالاها که بیشتر مواد غذایی ، بهداشتی و دارویی و آرایشی است فاقد معاینات بهداشتی لازم هم است ، بعد از دستور قضایی معدوم و منهدم خواهند شد."
برخی خبرها حاکی برنامه ریزی برای امحای 13 دستگاه خودرو ی لوکس و محموله های قاچاق کشف شده در ماه های اخیر است رویکردی که این روزها مطالبه بسیاری از تولید کنندگان و اقشار مختلف مردم است و امیدها را برای برخورد قاطع با قاچاقچیان زنده کرده است .
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]