محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852455326
بهره برداری از2088 طرح عمرانی بخشی از عملکرد دولت یازدهم در آذربایجان غربی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بهره برداری از2088 طرح عمرانی بخشی از عملکرد دولت یازدهم در آذربایجان غربی
بهره برداری از 2 هزار و 88 طرح عمرانی، احیای دریاچه ارومیه، افتتاح 678 طرح اقتصادی، فعال سازی منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو و اجرای طرح گازرسانی به 349 روستا بخشی از کارنامه سه ساله دولت تدبیر و امید در آذربایجان غربی است.
آفتابنیوز : به گزارش ایرنا، با روی کارآمدن دولت یازدهم و به کار بستن قدرت تدبیر در بین دولتمردان و مسئولان، زمینه امیدواری مردم آذربایجان غربی برای گام نهادن در مسیر توسعه فراهم شد و اکنون پس از سه سال، این مسیر با گام های پرشتاب و سرعت بیشتر در حال پیموده شدن است.
یکی از مهمترین شاخصه های فعالیت دولت تدبیر و امید، علاوه بر فعالیت در عرصه عمران، صنعت، تولید، فرهنگ و موضوع های اجتماعی، انجام اقدامات موثر در حوزه دریاچه ارومیه بود که در این خصوص، دکتر روحانی در شعارهای تبلیغات انتخاباتی وعده هایی داده بود که به سرعت این وعده ها عملیاتی شد و امروز مسیر پرشتاب دریاچه به سمت خشکی، به روند تثبیت و احیا تبدیل شده است.
** بهره برداری 2 هزار و 88 طرح عمرانی
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی به خبرنگار ایرنا گفت: از نیمه دوم سال 92 تا آخرین مرحله از برنامه های افتتاحی عمرانی در سفر رئیس جمهوری به استان، در خردادماه امسال در مجموع دو هزار و 88 پروژه به بهره برداری رسیده و اعتبار هزینه شده برای این پروژه ها بیش از 24 هزار و 600 میلیارد ریال بوده است.
تقی کهوریان افزود: از این تعداد 243 پروژه در دهه فجر 92، 322 طرح در هفته دولت سال 93، 575 پروژه در دهه فجر 93، به ترتیب 571 طرح و 320 طرح در هفته دولت و دهه فجر سال گذشته و 57 طرح در سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به آذربایجان غربی در خردادماه امسال بهره برداری شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن از ابتدای روی کارآمدن دولت تدبیر و امید، 678 طرح اقتصادی در آذربایجان غربی افتتاح شده که اعتبار هزینه شده برای آنها نیز نزدیک به 28 هزار و 600 میلیارد ریال بوده است.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: 110 طرح در دهه فجر سال 92، 50 طرح اقتصادی در هفته دولت دو سال گذشته، 102 طرح در دهه فجر 93، 28 طرح در هفته دولت سال گذشته، 104 طرح در دهه فجر پارسال و 284 طرح در سفر رئیس جمهوری به استان به بهره برداری رسیده که نشان دهنده تلاش دولت برای ارتقای شاخص های صنعتی در استان بوده است.
کهوریان در گفت و گو با ایرنا از آغاز عملیات اجرایی 184 طرح و پروژه از ابتدای روی کارآمدن دولت تدبیر و امید در استان خبر داد و گفت: از این میزان 37 طرح به اتمام رسیده و 147 طرح در دست اجراست.
** طرح احیای دریاچه ارومیه، نماد تحقق وعده های رئیس جمهوری
احیای دریاچه ارومیه از جمله مهمترین طرح ها و وعده های دولت تدبیر و امید بود که بر اساس وعده های رئیس جمهوری در برنامه های تبلیغاتی، در سریع ترین زمان ممکن تحقق یافت و عملیات مطالعه و اجرای طرح های اجرایی آن آغاز شد.
این دریاچه پس از سال ها پرآبی از سال 73 به بعد همواره با موضوع خشکسالی رو به رو و سطح آن سال به سال کاهش یافته بود که ادامه این روند می توانست این فیروزه آبی شمال غرب کشور را تا امسال یا سال آینده به طور کامل خشک کرده و سطح وسیعی از نمک آزاد شده از زیر آب ها را به سمت شهرهای جوار شرقی و غربی اش روانه کند.
با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید و راه اندازی ستاد احیای دریاچه ارومیه، کارهای مطالعاتی برای احیای این دریاچه آغاز شد و از دل آن، 27 طرح تثبیتی و احیایی با نگاه ویژه به تامین آب و صرفه جویی مصرف، نهایی شد و به تصویب هیات دولت رسید.
از جمله مهم ترین طرح های مصوب برای احیای دریاچه ارومیه، اجرای پروژه های انتقال آب حوضه به حوضه، لایروبی نهرها و رودخانه ها، رساندن آب رودخانه های بزرگ به حوضچه دریاچه و همچنین اجرای برنامه های صرفه جویی محور در بخش کشاورزی بوده که با موفقیت اجرا شده و یا در دست اجرا است.
خرید، حمل، نصب و شروع به کار دستگاه اول حفاری برای انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه و اجرای 1400 متر تونل انتقال، اتمام مراحل خرید دستگاه دوم حفاری، احداث سد سیلوه بر روی رودخانه لاوین، انتقال آب زرینه رود و سیمینه رود با اتصال این دو رودخانه به هم و احداث کانال 26 کیلومتری به این منظور، لایروبی بیش از 41 کیلومتر از مسیر پنج رودخانه مهم حوضه آبریز، از جمله فعالیت های صورت گرفته در راستای احیای دریاچه ارومیه طی سه سال گذشته به شمار می رود.
علاوه بر آن اقدامات دیگری نیز صورت گرفته که شامل احداث تصفیه خانه های فاضلاب در شهرهای ارومیه، شاهین دژ و شهرک گلمان و اجرای شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب در این شهرها است.
اجرای طرح های آبیاری تحت فشار از جمله دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید در راستای احیای دریاچه ارومیه است که تاکنون نزدیک به سه هزار و 700 هکتار در حوضه آبریز این دریاچه مجهز به این نوع آبیاری شده است.
از این میزان حدود 880 هکتار در شاهین دژ، 710 هکتار در مهاباد و 518 هکتار در نقده صورت گرفته است.
تثبیت کانون های تولید ریزگرد، بیش از هفت هزار و 600 هکتار عملیات خاک شناسی، 1700 هکتار عملیات نقشه برداری، احداث هلالی های آبگیر در 150 هکتار، بذرکاری در دو هزار و 600 هکتار، نهال کاری در 300 هکتار، عملیات بوته کاری در 300 هکتار از عرصه های حاشیه دریاچه ارومیه نیز از جمله اقدامات در راستای احیای دریاچه ارومیه بوده است.
همچنین در راستای بهبود وضعیت کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، نقشه کاداستر(نقشه برداری ثبتی) بیش از 153 هزار هکتار از حوضه آبریز دریاچه ارومیه تهیه شده است.
یکی از مهمترین برنامه های هدفمند ستاد احیای دریاچه ارومیه اجرای اقدامات فرهنگی با استفاده از ظرفیت روستانشینان حاشیه دریاچه بود که در این خصوص در 20 روستا با ظرفیت 55 هزار نفر آموزش های لازم ارائه شده است.
** فعال سازی منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو
منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو با مساحت حدود پنج هزار کیلومتر مربع بزرگترین منطقه آزاد ایران به شمار می رود که در جوار کشورهای ترکیه و جمهوری خودمختار نخجوان جمهوری آذربایجان قرار گرفته و 200 هزار نفر جمعیت در محدوده آن زندگی می کنند.
در این منطقه آزاد تاکنون اجرای چهار پروژه با سرمایه گذاری کلان بخش خصوصی آغاز شده که نیروگاه برق سیکل ترکیبی 500 مگاواتی با سرمایه گذاری 800 میلیون دلاری در فاز اول و 600 میلیون دلاری در فاز نهایی با حجم اشتغالزایی 200 نفر، مجتمع صنعتی فروآلیاژ با سرمایه گذاری 12 میلیون دلاری در فاز اول و 75 میلیون دلاری در فاز نهایی با سرمایه گذاری سرمایه گذاران هندی، مجتمع پتروشیمی با سرمایه گذاری یک و نیم میلیارد دلاری در پلدشت با اشتغالزایی هزار نفری و شهر لجستیک منطقه آزاد ماکو با سرمایه گذاری سه هزار و 200 میلیارد ریالی از جمله این طرح ها است.
قرار است تابستان امسال نیروگاه برق سیکل ترکیبی و مجتمع صنعتی فروآلیاژ به بهره برداری برسد.
با راه اندازی منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو، طرح احداث فرودگاه ماکو نیز دوباره به اهتمام دولت تدبیر و امید از سر گرفته شد که این فرودگاه در آستانه افتتاح است.
برآورد اعتباری صورت گرفته برای این طرح 550 میلیارد ریال است.
** اقدامات دولت یازدهم در منابع آبی آذربایجان غربی
آذربایجان غربی با مساحت بیش از 37 هزار کیلومتر مربع به عنوان سیزدهمین استان بزرگ و دومین استان پر آب کشور، حدود 2.25 درصد از مساحت کشور را تشکیل داده و دارای سه حوضه آبریز ارومیه، ارس و زاب است.
در استان آذربایجان غربی 14 رود اصلی و چند رود فصلی جریان دارد و منابع تامین آب بیشتر این رودها ذخایر برف و باران و چشمه های دایمی است.
در این استان بیش از 20 دشت بزرگ و کوچک وجود دارد که کاهش نزولات جوی در سال های اخیر و بهره برداری بیش از حد و بی رویه از منابع آب زیرزمینی سبب کاهش شدید آب سفره های زیرزمینی شده است.
با روی کار آمدن دولت یازدهم، در استان اقدامات مطلوبی توسط دستگاه های اجرایی ملی و استانی در بخش های آب، کشاورزی و زیست محیطی آغاز شده و پروژه های مهمی در جهت مدیریت صحیح منابع آبی استان اجرا شده است.
از ابتدای فعالیت دولت یازدهم در آذربایجان غربی، هشت طرح در حوزه آب منطقه ای به بهره برداری رسیده و 6 پروژه نیز کلنگ زنی شده که 865 میلیارد ریال برای طرح های افتتاحی هزینه و 676 میلیارد ریال نیز برای طرح های اجرایی جدید برآورد شده است.
یکی دیگر از بخش های مرتبط با حوزه آب، شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی است که پیشرفت های قابل توجهی در این بخش در آذربایجان غربی صورت گرفته و روند ارائه خدمات این بخش ها در دولت تدبیر و امید شتاب بیشتری داشته است.
به گزارش ایرنا ،در بخش آب و فاضلاب شهری، علاوه بر اجرایی شدن فرایندهای منتهی به احیای دریاچه ارومیه در قالب اجرای طرح های فاضلاب شهری در حوضه آبریز مرتبط و زمینه سازی برای انتقال سالانه 105 میلیون متر مکعب پساب تصفیه شده به این دریاچه، اقدامات دیگری نیز صورت گرفته است.
اتمام و بهره برداری از سامانه فاضلاب قره ضیاء الدین به روش BOT ، بهره برداری از شبکه جمع آوری گلشهر ارومیه با اعتبار 45 میلیارد ریالی از طریق فاینانس، آغاز اجرای تصفیه خانه های فاضلاب شاهین دژ و آب مهاباد و سلماس از جمله این فعالیت ها به شمار می رود.
فعالیت های شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان غربی در سال های اخیر موجب شده است که این شرکت به پوشش 100 درصدی شهروندان در ارائه خدمات در بخش آب دست یابد که این امر گستردگی فعالیت های این شرکت را می رساند.
در بخش آب و فاضلاب روستایی نیز اقدامات گسترده ای صورت گرفته که بهره برداری از سامانه های آبرسانی به 170 روستای آذربایجان غربی با جمعیت بیش از 84 هزار نفری و هزینه کرد 525 میلیارد ریالی، رشد حدود چهار درصدی شاخص بهره مندی از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی و تعداد روستاهای تحت پوشش، رشد 14.5 درصدی مشترکان آب، حفر و تجهیز 123 حلقه چاه عمیق، بهسازی 151 دهنه چشمه، احداث پنج هزار متر مکعب مخزن ذخیره آب و نصب 145 دستگاه کلرزن برای تامین کیفیت آب از جمله مهمترین کارهای صورت گرفته در سه سال گذشته بوده است.
** اهم دستاوردهای صورت گرفته در بخش های مختلف
بخش صنعت و معدن:
- سرمایه گذاری نزدیک به 18 هزار میلیارد ریالی صورت گرفته بر اساس پروانه های بهره برداری صادر شده که این رقم معادل 55 درصد سرمایه گذاری های انجام گرفته در این بخش در سال های پیش از دولت یازدهم بوده است.
- سرمایه گذاری 870 میلیارد ریالی در بخش معدن بر اساس پروانه های بهره برداری صادر شده که این رقم نیز معادل 60 درصد سرمایه گذاری های پیش از دولت یازدهم بوده است.
- راه اندازی کلینیک عارضه یابی بخش صنعت و معدن با انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه ها و مراکز علمی
- شناسایی 50 شرکت و ثبت 30 شرکت دانش بنیان در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
- بهره برداری از تصفیه خانه های شهرک های صنعتی مهاباد، سلماس، ماکو و میاندوآب
- برگزاری جلسات کمیسیون رفع موانع تولید در آذربایجان غربی در راستای حل مشکلات واحدهای صنعتی مشکل دار و احصای 400 بنگاه تولیدی برای فاز نخست اجرای این طرح
- افزایش 4300 موردی واحدهای صنفی در استان با افزایش اشتغال حدود 11 هزار نفری
- افزایش 29 کشور به جمع کشورهای هدف صادراتی و رساندن این کشورها به 59 کشور مقصد
** بخش ارتباطات و دولت الکترونیک:
- اتصال 97 دستگاه اجرایی به فیبر نوری شبکه دولت
- اتصال 245 دفتر پیشخوان دولت و 430 دفتر ICT روستایی به شبکه دولت
- احصای 171 خدمت جدید از بین 10 دستگاه اجرایی خدمت رسان و برنامه ریزی برای پیاده سازی آنها توسط دستگاه های مرتبط
- آموزش مبانی شهروند الکترونیک برای 100 هزار نفر از مردم استان
- افزایش 9 برابری پهنای باند ورودی استان و نزدیک به 3 برابری پهنای باند اینترنت استان تا پایان سال 94
- افزایش پوشش تلفن همراه در استان به میزان 1000 کیلومتر
- افزایش 1.5 برابری کاربران اینترنت پرسرعت در استان
- تعداد کاربران اینترنت پهنای باند سیار استان در صورتی که پیش از دولت یازدهم صفر بوده به 430 هزار نفر رسیده است
- افزوده شدن 42 هزار مشترک تلفن ثابت در استان و رساندن آن به یک میلیون و 122 هزار مشترک
** انرژی:
- افزایش 136 هزار نفری مشترکان برق آذربایجان غربی و رساندن تعداد مشترکان به یک میلیون و 147 هزار نفر
- افزایش 632 میلیون کیلو وات ساعتی انرژی برق تحویلی به شبکه در سه سال گذشته
- افزایش 801 میلیون کیلووات ساعتی انرژی در استان و رساندن انرژی فروخته شده به بیش از چهار میلیارد و 500 میلیون کیلو وات ساعت
- کاهش 5.2 درصدی تلفات انرژی برق در آذربایجان غربی
- افتتاح و بهره برداری از 184 پروژه با اعتباری معادل 443 میلیارد ریال
- بهره مند شدن 154 روستا ازنعمت گاز طبیعی و رساندن تعداد روستاهای بهره مند به 567 روستا
- افزایش 5 درصدی خانواده های تحت پوشش روستایی شرکت گاز و رساندن به 38 درصد
- اجرای طرح گازرسانی به 349 روستا
- بهره مندی چهار شهرک صنعتی از گاز طبیعی و بهره برداری از 10 جایگاه سی ان جی دیگر
- اجرای نزدیک به 9 هزار کیلومتر شبکه گذاری در روستاهای آذربایجان غربی (پیش از این دولت، نزدیک به هفت هزار کیلومتر شبکه گذاری روستایی گاز صورت گرفته بود.)
** حمل و نقل:
- اجرای آسفالت 229 کیلومتر از راههای اصلی و فرعی و 393 کیلومتری راه های روستایی آذربایجان غربی با صرف اعتبار 3500 میلیارد ریالی
- بهره برداری از حدود 9900 واحد مسکونی در واحدهای مسکن مهر آذربایجان غربی
- تصویب طرح های معماری و شهرسازی 9 شهرستان آذربایجان غربی و افزایش 30 درصدی افزایش محدوده های شهری استان
- افتتاح شش پروژه ساختمان های دولتی آذربایجان غربی
- اجرای روکش آسفالت و ایمن سازی محورهای شریانی در 350 کیلومتر از جاده های آذربایجان غربی با صرف اعتبار 2400 میلیارد ریالی
- احداث چهار باب مجتمع خدمات رفاهی و راه دسترسی با اعتبار 9.5 میلیارد ریالی
- افتتاح پایانه مرزی پلدشت در مرز ایران با جمهوری خودمختار نخجوان
- افزایش 12 موردی دوربین های نظارت تصویری و 34 موردی دستگاه های تردد شمار و رساندن آنها به ترتیب به 40 و 64 دستگاه
- افزایش هفت درصدی جا به جایی مسافر در فرودگاه های آذربایجان غربی و رسیدن این تعداد به 351 هزار نفر
- افزایش 12 درصدی ظرفیت جابجایی مسافر و بار در فرودگاه های آذربایجان غربی
- راه اندازی خط هوایی بین ارومیه و وان و استانبول ترکیه
** اشتغال:
- ایجاد کانون کارآفرینی برای نخستین بار در استان
- به کار گماری بیش از 11 هزار نفر توسط موسسات کاریابی در آذربایجان غربی
- اشتغال ایجادی توسط دستگاه های اجرایی استان ثبت شده در سامانه رصد به تعداد حدود 35 هزار نفر
** میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:
- افزایش شش موردی تعداد طرح های گردشگری آذربایجان غربی و رساندن این تعداد به 19 مورد
- افزایش 370 میلیارد ریالی تسهیلات اعطایی به طرح های گردشگری و رسیدن این تسهیلات به حدود 840 میلیارد ریال
- رشد سه برابری برپایی بازارچه های موقت نوروزی و تابستانی برای عرضه محصولات صنایع دستی و رسیدن این تعداد از 24 بازارچه به 94 بازارچه
- رشد 14 برابری مهر اصالت صنایع دستی استان و رسیدن این نشان ها به 30 مورد
- ایجاد حدود 1600 فرصت شغلی جدید در این بخش در استان
- افزایش 49 اثر ثبت شده منقول و غیرمنقول فرهنگی و طبیعی ملی در استان
- تعیین حریم 32 اثر دیگر در استان و رساندن این آثار به 63 مورد
- افزایش 565 تخت اقامتی در آذربایجان غربی
- افزایش 13 هزار نفری متوسط ورود گردشگران خارجی به استان در طول سال و رسیدن این تعداد به 685 هزار نفر
** کشاورزی:
- افزایش 16 درصدی و حدود 90 هزار تنی تولید گندم
- افزایش 25.5 درصدی و نزدیک به 250 هزار تنی تولید سیب
- رشد 36 درصدی و افزون بر 70 هزار تنی انگور
- رشد 11 درصدی و حدود 40 هزار هکتاری کشت مکانیزه و 24 درصدی و 95 هزار هکتاری برداشت مکانیزه محصولات کشاورزی که موجب افزایش سه دهم اسب بخار بر هکتار ضریب مکانیزاسیون و هفت درصدی درجه مکانیزاسیون در استان شده است.
- افزایش 60 درصدی تولید قارچ خوراکی در استان و رساندن به مرز تولید 2 هزار تن در سال
- افزایش 1200 تنی تولید گوشت قرمز، 15 هزار تنی شیر خام، 3000 تنی تولید گوشت مرغ و 1100 تنی تولید عسل
- افزایش 140 هزار تنی فرآوری محصولات کشاورزی، رشد بیش از 400 نفری شاغلان این بخش و افزایش 70 درصدی و 816 میلیارد ریالی سرمایه گذاری در بخش کشاورزی
- رشد بیش از 9 هزار هکتاری اجرای طرح آبیاری تحت فشار
- افزایش 10 هزار تنی خرید و فروش محصولات کشاورزی
** آموزش و پرورش و آموزش عالی:
- افتتاح 136 مدرسه جدید با 685 کلاس درس و بیش از 68 هزار متر مربع زیربنا
- افزایش نرخ باسوادی به بیش از 80 درصد
- افزایش تعداد مراکز دارالقرآن آذربایجان غربی از هشت به 21 مرکز
- ایجاد اولین موزه مدرسه کشوری در آذربایجان غربی
- تاسیس آکادمی والیبال و بسکتبال در استان
- افزایش 50 نفر استاد به جمع اساتید دانشگاه ارومیه
- رشد 500 نفری دانشجویان دانشگاه ارومیه و رسیدن به حدود 17 هزار نفر
- افزایش 800 نفری دانشجویان دوره های روزانه و 1400 نفری دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه
- رشد 54 موردی رشته های تحصیلات تکمیلی و حدود 70 موردی کل رشته های دانشگاه ارومیه
** بهداشت و درمان:
- اجرای گسترده طرح تحول نظام سلامت به عنوان طرح ابتکاری دولت تدبیر و امید و بهره مندی صدها هزار نفر از مردم استان از این طرح
- سه برابر شدن میانگین سرانه ارائه خدمات و مراقبت های اولیه بهداشتی درمانی به روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت
- افزایش 180 باب خانه بهداشت در سطح استان
- آغاز عملیات احداث 100 واحد خانه بهداشت در شهرها و روستاهای استان
ـ افزایش 90 درصدی تعداد پایگاه های سلامت
- افزایش 25 درصدی تخت های ویژه بستری
- رشد 65 درصدی ارائه خدمات در درمانگاه های دولتی به ویژه در شهرستان های محروم
- کاهش ارجاع بیماران به خارج از بیمارستان جهت تهیه دارو و لوازم مصرفی از 30 درصد به صفر
- افزایش چهار درصدی زایمان طبیعی از 61 به 65 درصد در بیمارستان های دانشگاهی
- افزایش 16 درصدی ناوگان آمبولانس دانشگاه
- رشد 535 درصدی کمک هزینه های درمانی بیمارن صعب العلاج و رسیدن این کمک هزینه به بیش از 38 میلیارد ریال
- افزایش چهار درصدی ضریب اشغال تخت بیمارستان ها و رساندن این ضریب به 79 درصد
- اجرای طرح بیمه سلامت با هدف بیمه دار کردن تمامی اقشار جامعه و کاهش خلاهای بیمه ای در بین مردم
- بیمه شدن بیش از 702 هزار نفر از مردم استان که پیش از این فاقد دفترچه بیمه بودند
** ورزش و جوانان:
- افزایش 20 درصدی ورزشکاران سازمان یافته آذربایجان غربی
- رشد 133 درصدی دریافت مدال های بین المللی توسط ورزشکاران استان
- افزایش تعداد مدال های مسابقات جهانی از صفر مورد به هشت مورد
- رشد 457 درصدی دریافت مدال های آسیایی
- رشد نزدیک به دو برابری ورزشکاران دعوت شده به تیم های ملی
- رشد 176 درصدی برگزاری مسابقات استانی
- میزبانی 10 دوره مسابقه بین المللی و آسیایی
** فرهنگ و هنر:
- رشد 196 موردی عناوین کتاب های منتشر شده و رساندن این تعداد به 331 عنوان
- افزایش 164 هزار نسخه ای کتاب های منتشره و رساندن این تعداد به بیش از 381 هزار نسخه
- رشد 6 موردی ناشران فعال در آذربایجان غربی
- افزایش بیش از دو برابری تعداد تماشاگران سالن های سینما
- هفت برابر شدن تعداد فیلم های کوتاه، مستند و انیمیشن های تولیدی و رساندن به 71 مورد
- افزایش دو برابری اجراهای صحنه ای موسیقی، دو برابر شدن دفعات اجرای نمایش
- حدود دو برابر شدن کانون های فرهنگی هنری مساجد و افزایش 15 هزار نفری اعضای این کانون ها
- افزایش 105 موردی تعداد نمایشگاه های برگزار شده در استان و رساندن این نمایشگاه ها به 304 مورد
- افزایش پنج متر مربعی سرانه فضای فرهنگی در آذربایجان غربی
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]
صفحات پیشنهادی
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی: امسال 2 طرح ورزشی در سلماس به بهره برداری می رسد
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی امسال 2 طرح ورزشی در سلماس به بهره برداری می رسد ارومیه- ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی از تکمیل و اتمام دو طرح بزرگ ورزشی در شهرستان سلماس تا پایان سالجاری خبر داد به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالله چمن گلی روز چهارشنبه در جلسه بررسبهره برداری از 13 طرح عمرانی در ابوموسی هفته دولت
بهره برداری از 13 طرح عمرانی در ابوموسی هفته دولت 13 طرح عمرانی درهفته دولت امسال در شهرستان ابوموسی به بهره برداری می رسد به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس فرماندار شهرستان ابوموسی گفت این طرح ها در بخش های فرهنگی آموزشی آب و برق و خدماتی اسبهره برداری از یکهزار طرح نیمه تمام ورزشی در دولت یازدهم/ باید به ورزش مازندران نگاه ویژه ای شود
وزیر ورزش در بازدید از طرح های نیمه تمام ورزشی نوشهر و چالوس بهره برداری از یکهزار طرح نیمه تمام ورزشی در دولت یازدهم باید به ورزش مازندران نگاه ویژه ای شود ایلنا وزیر ورزش و جوانان گفت آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون یکهزار طرح نیمه تمام ورزشی در کشور به بهره برداری ربهره برداری از طرح آبرسانی به ۶۶ روستای آذربایجان غربی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی بهره برداری از طرح آبرسانی به ۶۶ روستای آذربایجان غربی شناسهٔ خبر 3734098 - یکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰ ۲۳ استانها > آذربایجان غربی jwplayer display inline-block; ارومیه - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی آذربایجان غربی از افتتاحبهره برداری50 طرح عمرانی و خدماتی در شهرستان سلماس
بهره برداری50 طرح عمرانی و خدماتی در شهرستان سلماس 50 طرح عمرانی و خدماتی شهرستان سلماس آماده بهره برداری است به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه فرماندار شهرستان سلماس گفت افزون بر 50 طرح عمرانی خدماتی و درمانی با سرمایه گذاری بالغ بر 700 میلیاردرییس اداره اوقاف وامورخیریه شهرستان ری: فاز یک طرح عمرانی بی بی شهربانو بهره برداری شد
رییس اداره اوقاف وامورخیریه شهرستان ری فاز یک طرح عمرانی بی بی شهربانو بهره برداری شد شهرری ـ ایرنا ـ رییس اداره اوقاف وامورخیریه شهرستان ری گفت فاز یک طرح عمرانی بقعه بی بی شهربانو ع با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ریال از محل مشارکت ها و نذورات مردمی بهره برداری شد حجت الاسلام۳عضو ارشد دولت یازدهم به آذربایجان غربی سفر کردند
۳عضو ارشد دولت یازدهم به آذربایجان غربی سفر کردند شناسهٔ خبر 3731709 - پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹ ۴۰ استانها > آذربایجان غربی jwplayer display inline-block; ارومیه - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه معاون اموبهره برداری از طرح عمرانی و خدماتی
بهره برداری از طرح عمرانی و خدماتی فرماندار سلماس افزون بر 50 طرح عمرانی خدماتی و درمانی با اعتباری بالغ بر 700میلیاردریال وبااشتغال زایی 200 نفر افتتاح می شود به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه مسعودحاجی علیلو درجلسه هماهنگی برنامه های هفتهبهرهبرداری از 40 بیمارستان تا پایان دولت یازدهم
بهرهبرداری از 40 بیمارستان تا پایان دولت یازدهم ایلنا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی گفت 40 بیمارستان با مجموع پنج هزار و 700 تخت تا پایان دولت یازدهم به بهره برداری می رسد که تحویل آنها به نوبت و از هفته آینده آغاز خواهد شد به۴ طرح صنعتی و معدنی طی هفته دولت در ایلام به بهرهبرداری میرسد
رئیس سازمان صنعت و معدن استان ایلام ۴ طرح صنعتی و معدنی طی هفته دولت در ایلام به بهرهبرداری میرسد شناسهٔ خبر 3739704 - شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱ ۴۱ استانها > ایلام jwplayer display inline-block; ایلام-رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان ایلام گفت چهار طرح صنعتی و معدن-
گوناگون
پربازدیدترینها