واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۳ میلیون جوان ایرانی در سکونتگاه های غیررسمی زندگی می کنند
معاون ساماندهی امور جوانان با بیان اینکه ۱۱ میلیون نفر در سراسر کشور در سکونتگاه های غیررسمی زندگی می کنند، گفت: از این تعداد ۳ میلیون نفر جوان هستند.
آفتابنیوز : محمدرضا رستمی در حاشیه شصت و چهارمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با اشاره به ارائه ۳ گزارش در این جلسه، افزود: گزارش عملکرد دولت در حوزه جوانان در استان قزوین ارائه شد که در این زمینه استاندار قزوین با اشاره به آمار ازدواج، طلاق و اشتغال جوانان، از کاهش نرخ بیکاری جوانان در این استان در سال ۹۵ خبر داد.
وی ادامه داد: طی ۴ ماهه ابتدای سال ۹۵ میزان ۵ هزار شغل برای جوانان استان قزوین ایجاد شده است و تا پایان سال ۱۵ هزار شغل دیگر ایجاد خواهد شد. همچنین در حوزه ازدواج، بحث الزامی شدن مشاوره های پیش از ازدواج در استان قزوین مطرح شده است که می تواند کمک بزرگی به پایداری خانواده ها داشته باشد.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: رتبه استان قزوین در فعالیت های حوزه جوانان با ۱۰ پله صعود به رتبه ۶ کشوری رسیده است و تعداد سمن های جوانان استان به ۵۶ سمن افزایش یافته که موجب بهبود وضعیت جامعه جوان استان خواهد شد. همچنین فعالیت های حوزه اوقات فراغت جوانان در استان قزوین ۳۰۰ درصد افزایش یافته که کمک زیادی به شادابی جوانان استان خواهد کرد.
رستمی با بیان اینکه ارائه گزارش سکونتگاه های غیر رسمی از سوی نماینده وزارت راه، دومین دستور جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان بود که دراین زمینه مقام مسئول در وزارت راه از سکونت ۱۱ میلیون نفر در سکونتگاه های غیر رسمی در کشور خبر داد که از این میزان ۳ میلیون نفر جوان هستند.
وی تاکید کرد: در جلسه امروز وضعیت جوانان در سکونتگاه های غیر رسمی بررسی شد و مصوب شد ۲ منطقه نمونه به عنوان پایلوت انتخاب شوند که یکی از مناطق بسیار پرخطر و منطقه دیگر با شرایطی معمول و متوسط خواهد بود. همه دستگاه ها آمادگی خود را اعلام کردند تا در قالب یک کار ملی، برنامه های خود را در این دو منطقه به اجرا درآورند، سپس نتایج فعالیت ها بررسی و اعلام خواهد شد تا آثار آن در توسعه و بهبود شاخص های سکونتگاه ها مشخص و سپس این طرح در تمامی سکونتگاه های غیر رسمی اجرا شود.
به گزارش مهر،معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان سومین دستور جلسه امروز را ارائه گزارش آسیب های اجتماعی از سوی نماینده وزارت بهداشت دانست و گفت: در این گزارش، وضعیت آسیب هایی که مستقیماً به جوانان مرتبط است و همچنین درگیری هایی که جوانان با آن مواجه هستند ارائه شد. این گزارش با دیدی جدید برای اعضاء مطرح شد و امیدواریم در سند سلامت جوانان که نهایی شده است، بتوانیم با یک تقسیم کار ملی برای کاهش آسیب های اجتماعی جوانان اقدام کنیم و در این زمینه مشارکت همه دستگاه ها لازم است.
رستمی افزود: برخی از آسیب های اجتماعی به دلیل درگیرکردن جوانان با سنین پایین بسیار حساس است و امیدواریم در جلسات آتی ستاد ساماندهی امور جوانان با هماهنگی همه دستگاه ها در جهت ارتقاء وضعیت جوانان گام برداریم.
۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]