واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
معمولا خانم ها خیلی بیشتر از آقایان نگران میشوند و از طرفی سیستم بدنی آن ها ضعیف است و خیلی زود به تپش قلب می افتند. همین نگرانی ها و استرس های پی در پی برای هر مسئله ای در دوران میانسالی منجر به تپش نامنظم قلب میشود و آن وقت است که در میابید واقعا تعداد کثیری از آن دل مشغولی ها هیچ فایده ای نداشت. در ادامه از زبان محققان توضیحات بیشتری دریافت خواهید کرد.
دکتر حسن جوادزادگان در حاشیه برگزاری هشتمین کنگره بین المللی قلب و عروق رضوی گفت: تپش قلب در زنان یا جوانان ناشی مشکلات و مسائل روحی و استرس یا اضطراب هایی است که فرد در طول زندگی با آن مواجه می شود و ضروری است که آریتمی یا تپش قلب با روش های درمانی موجود کنترل شود.
وی اظهار کرد: اگر آریتمی قلب تشدید و تعداد ضربان قلب افزایش یابد و به مدت طولانی ادامه پیدا کند، ممکن است در عملکرد عضله قلب تاثیر سوء بگذارد و منجر به نارسایی قلبی شود.
جوادزادگان بیان کرد: در این شرایط بیمار برای درمان پروسه سختی را باید تحمل کند و ممکن است در برخی موارد تحت عمل جراحی قرار گیرد.
متخصص قلب و الکتروفیزیولوژیست گفت: تپش قلب یک احساس ناراحت کننده و نامساعد است که طی آن قلب با سرعت زیاد و به صورت نامنظم می تپد.
وی اضافه کرد: اگرچه تپش قلب ممکن است به دلیل مشکلات قلبی بروز کند اما در بسیاری موارد به دلیل استرس، اضطراب و همچنین مصرف مواد تحریک کننده مانند کافئین و نیکوتین و حتی اختلالات هورمونی نیز می تواند ایجاد شود.
جوادزادگان خاطرنشان کرد: افرادی که به طور دائم استرس و اضطراب را تجربه می کنند، دچار تپش قلب می شوند بنابراین باید اقدامات پیشگیرانه و درمانی را برای آنان انجام داد.
وی اظهار کرد: برای این افراد در مرحله اول درمان غیرداروئی و در مراحل بعدی درمان داروئی تجویز می شود اما اگر بیمار بهبود نیافت، استفاده از وسایل و تجهیزات پزشکی یا بستری در بیمارستان برای برخی از آریتمی ها انجام می گیرد.
جوادزادگان گفت: در برخی از بیماران روان درمانی و در برخی دیگر دارودرمانی بسیار کمک کننده است و وضعیت تپس قلب بیمار را به حالت عادی برمی گرداند.
به گفته وی، نفس عمیق و آرامش می تواند به کاهش سرعت قلب و تپس کمک کند.
متخصص قلب و الکتروفیزیولوژیست تاکید کرد: هرگاه افراد ضربان قلب نامنظمی داشته و درد خفیفی در قفسه سینه احساس کردند و در کنار آن ریسک فاکتورهای بیماری های قلبی مانند فشارخون و کلسترول خون بالا داشتند حتما باید به متخصصان قلب مراجعه کنند.
وی گفت: بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی، تشخیص زودهنگام و سریع و همچنین مدیریت و درمان بیماری است.
جوادزادگان به جوانان توصیه کرد: ورزش و تحرک کافی، تغذیه مناسب و سالم، سبک زندگی صحیح، دوری از استرس و اضطراب، دوری از استعمال دخانیات، کنترل بیماری دیابت و فشارخون را برای داشتن سلامت قلبی همواره مورد توجه قرار دهند.
هشتمین کنگره بین المللی قلب و عروق رضوی از ششم تا هشتم مردادماه در بیمارستان رضوی در حال برگزاری است منبع: ایرنا
24 مرداد 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]