واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اعلام کرد؛ شرکت 11 میلیون دانش آموز از کف مدرسه تا مسابقات نهایی فرهنگی و هنری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: نتیجه برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در استان خراسان رضوی رشد ۱۲ درصدی فعالیت های هنری دانش آموزان بود.
۱۳۹۵ جمعه ۲۲ مرداد ساعت 00:35
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، سید جواد حسینی در افتتاحیه سی و چهارمین دوره جشنواره فرهنگی هنری دانش آموزان برتر کشور ضمن عرض خیر مقدم دانش آموزان هنرمند سراسر کشور اظهار کرد:تکلیف تمام مسئولین در ارتباط با آموزش و پرورش در قالب سندی با عنوان سند تحول بنیادین ذکر شده است و این سند مفهوم اساسی تحولی بنیادین را محوری ترین آموزه برای نظام تعلیم و تربیت کشور قرار داده است.
وی بیان کرد: این آموزه بیان می کند که باید دانش آموزان را در عرصه های ششگانه تعلیم و تربیت دهیم و آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با همین دیدگاه شعار تعلیم و تربیت سال جاری استان را تعلیم و تربیت تمام ساحتی با محوریت مدرسه کیفی قرار داده است.
حسینی با بیان این که دانش آموزان بایستی در تمام عرصه های اقتصادی، حرفه ای، اجتماعی، سلامت و دینی آموزش ببینند که یکی از مهم ترین عرصه های تعلیم و تربیت ششگانه که در سند تحول بنیادین بیان شده؛ ساحت رشد زیبایی شناختی و هنری می باشد و عصاره این ساحت در بخش پسران مقطع متوسطه در این جشنواره کشوری نمود پیدا کرده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۵۰۰ نفر دانش آموز پسر مقطع متوسطه برتر کشوری در قالب سی و چهارمین جشنواره فرهنگی و هنری کشور شرکت می کنند گفت: این مسابقات بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری کشوری است زیرا تعداد ۱۱میلیون نفر رشته در پنج حوزه هنری و فرهنگی و در بیش از ۴۰ رشته از کف مدرسه تا سطح منطقه و استان شرکت داشتند.
وی در خصوص فعالیت دانش آموزان خراسان رضوی در این جشنواره خاطر نشان ساخت: بیش از یک میلیون نفر رشته شرکت کردند که ۳۰۰ هزار نفر دانش آموز در مرحله شهرستان در غالب این جشنواره مشارکت داشتند؛ همچنین علاوه بر ۳۵ رشته ملی مورد آزمون در جشنواره فرهنگی و هنری استان خراسان رضوی به دلیل موقعیت بومی و رویکرد حرکات هویت آفرین رشته هایی همانند لالایی خوانی، تعزیه خوانی و موسیقی تا سطح استانی اضافه شد.
وی یادآور شد؛ در استان خراسان رضوی به دلیل سهولت شرکت در مسابقات؛ سایتی طراحی شد تا دانش آموزان از طریق آن اقدام به ثبت نام کنند؛ کارکرد دیگر این سایت ثبت آثار دستی و تجسمی با نام خود دانش آموزان بوده تا در معرض دید عموم قرار بگیرد.
این مقام مسئول یکی از اقدامات نوین دربرگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در سال جاری استان خراسان رضوی را عدم اعزام داوران به شهرستان و جلوگیری از اتلاف وقت برشمرد و عنوان کرد: با برگزاری اردوی استانی تمام دانش آموزان نخبه فرهنگی و هنری استان را جمع کردیم تا در مکانی واحد، در کنار ایجاد خاطره ای شیرین آنها را در اشتراک تجربه با یکدیگر تشویق کنیم.
حسینی اظهار داشت: در سطح استانی مسابقات فرهنگی و هنری ۶۶۹ اثر ادبی، ۴۰۰ سرود دانش آموزی و ۳۶۵ اثر پژوهشی خلق شد و ما بر این باوریم که باید امروز دانش آموزان باید با استفاده از مهارت های فرهنگی و هنری زیبایی های بالقوه خلقت را به زیبایی های بالفعل تبدیل کنند و از این طریق هنر خداوند متعال را بیشتر بنمایند.
وی با اعلام این که جوانان با این هنرها روح و روان خود را با جامعه و دنیا پیوند بزنند افزود: طی پژوهش ملی سال گذشته خراسان رضوی ۸۲ هزار دانش آموز خراسانی مورد سنجش قرار گرفتند و نتیجه آن حاکی از تاثیر شگرف مسابقات فرهنگی هنری در افزایش فعالیت ها و ساعات هنری دانش آموزان بود.
حسینی ادامه داد: این نتیجه نشان داد که فعالیت های هنری دانش آموزان ۱۲ درصد و ساعت فعالیت های هنری دانش آموزان بیش از دو درصد رشد داشته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]