تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان با ايمان نيرومند، نزد خداوند بهتر و محبوب تر است از انسان با ايمان ناتوان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816923122




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوش بالا و جنبه‌ های منفی آن


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: zoomit.ir - منیره پور مظاهری: همیشه تصور می‌شود که انسان‌های باهوش زندگیِ آسان‌تری دارند، کارها را راحت‌تر انجام می‌دهند، سریع‌تر تصمیم گرفته و به موفقیت نزدیک‌ترند. اما این فکر صحیح نیست، هوشِ بسیار می‌تواند معایبی هم به همراه داشته باشد، با ما همراه باشید تا با جنبه‌های منفی هوش بالا، بیشتر آشنا شوید.

 

هوش بالا و جنبه‌ های منفی آن

 

شما ممکن است با خود فکر کنید که اگر باهوش‌تر بودید، زندگی آسان‌تر و شاد‌تر می‌شد و توانایی انجام کار‌های بیشتری را داشتید. اما شاید در اشتباه باشید، چرا ‌که هوش بسیار می‌تواند جنبه‌های منفی‌ای هم داشته باشد. این سوالی بود که در Quora مطرح شد و پاسخ‌های بسیاری به همراه داشت: "چه زمانی هوش می‌تواند آزار دهنده باشد؟" در ادامه می‌توانید با مشکلاتی که باهوش بودن به همراه دارد، آشنا شوید.

۱ .  افراد باهوش به جای احساس کردن در اغلب اوقات، فکر می‌کنند

مارکوس گدالد از کاربران Quora می‌گوید که می‌تواند احساسات را به خوبی درک کرده و در رابطه با آن با دیگران صحبت کند اما هیچ وقت از بیان احساسات خود، آرامش پیدا نمی‌کند. این مشکل عمده بسیاری از افراد با ضریب هوشی بالا است، مخصوصا افرادی که بیشتر تمایل دارند به صحبت بپردازند، تا این‌که احساس خود را بیان کنند.
 
آن‌ها فقط از کلمات استفاده می‌کنند و  افرادی که در صحبت توانا نیستند، تمایل دارند که احساس خود را از راه فیزیکی تخلیه کنند؛ آن‌ها فریاد می‌زنند، مشت می‌زنند، می‌رقصند و شادی می‌کنند. اما افراد باهوش تنها به دنبال کلماتی برای توصیف احساس خود می‌پردازند و همه چیز در درونشان باقی می‌ماند و قادر به تخلیه احساس شادی یا غم خود، به خوبی و مهارت انسان‌های دیگر نیستند.


هوش بالا و جنبه‌ های منفی آن



بین توانایی درک و مهارت بروز احساسات، تفاوت وجود دارد. دانشمندان نمی‌توانند با اطمینان ارتباط بین این دو را بیان کنند. اما بعضی تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که هوش هیجانی بالا دارند، از توانایی‌های شناختی پایین‌تری، حداقل در محیط کار، برخوردار هستند. به عبارت دیگر، افرادی که هوش بسیار بالایی دارند، نمی‌توانند بر مهارت‌های عاطفی خود در حل مشکلات تکیه کنند.

 
۲. مردم معمولا از افراد باهوش، انتظار بهترین عملکرد را دارند

روشنا نظیر می‌گوید اگر شما فردی باهوش هستید، ناخودآگاه از شما توقع دارند که همیشه بهترین باشید. شما هیچ‌کسی را ندارید که با او در مورد ضعف‌ها و  احساس تزلزل خود صحبت کنید. علاوه بر این، شما همیشه هراس خواهید داشت که از پسِ انتظارات اطرافیان برنیایید. سرای مهتا می‌نویسد این باعث می‌شود که شما در مورد شکست خوردن محتاط شوید و خیلی اوقات به خاطر ترس از شکست، ریسک‌ها را نپذیرید، چرا که با خود می‌گویید اگر من شکست بخورم، چه اتفاقی خواهد افتاد.

در بخشی منتخب از کتاب "والدینی هوشمند برای کودکان باهوش " که در وب‌سایت PsychologyToday.com قرار داده شد، اغلب نویسندگان این نظر را داشتند که  والدین معمولا زمانی که می‌بینند فرزندانشان در مدرسه بسیار موفق هستند، از پیشرفت‌های آن‌ها می‌ترسند.

۳. افراد باهوش ارزش کار سخت را درک نمی‌کنند

تعدادی از کاربراین Quora این نظر را داشتند که افراد باهوش احساس می‌کنند که نیاز ندارند به اندازه انسان‌های دیگر تلاش کنند. اما هوش بالا لزوما همیشه منجر به موفقیت نمی‌شود. افراد فوق‌العاده باهوش ممکن است هیچ‌گاه پشتکار لازم برای رسیدن به موفقیت را نداشته باشند. کنت فونگ این نظر را دارد که هوش می‌تواند تبدیل به مشکل شود، زمانی که افراد باهوش در اوایل زندگی خود گمان می‌کنند نیازی به تلاش بسیار ندارند و بنابراین آن‌ها هرگز در کار حرفه‌ای نخواهند شد.

 

هوش بالا و جنبه‌ های منفی آن

 

یک مطالعه نشان داده است که وجدان کاری در حقیقت با انواع خاصی از هوش، رابطه عکس دارد. محققان کشف کردند که افراد باهوش این‌طور فکر می‌کنند که نیازی نیست به سختی کار کرده و تمام آن‌چه را دیگران می‌خواهند، به انجام برسانند.

۴. ممکن است دیگران از تصحیح شدن  در مکالمات توسط افراد باهوش(هرچند غیر ارادی) ، آزرده شوند

وقتی کسی در حضور افراد باهوش حرفی کاملا غلط بزند، مقاومت و سرکو‌ب کردن حس درونی برای تصحیح آن برای افراد باهوش بسیار سخت است. اما در رابطه با این موضوع باید کاملا آگاه رفتار کرد، بسیاری از این‌ کار آزرده و خجالت‌زده می‌شوند و حتی امکان دارد که انسان‌های باهوش در این شرایط دوستان خود را از دست بدهند. هوشمند بودن همیشه هم خوب نیست، مثلا زمانی که این افراد همیشه در حال متوقف کردن صحبت اطرافیان و تصحیح آن‌ها هستند.

 
۵. افراد باهوش تمایل دارند که به همه چیز بیش از حد فکر کنند

یکی از موضوعاتی که در Quora بسیار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، همین بود. وقتی که شما همیشه به دنبال اهمیت وجود و مفهوم همه چیز باشید، ممکن است گاهی احساس ضعف کنید. این‌که همه چیز رو به نابودی است و هیچ چیز می‌تواند به معنای همه چیز باشد. انسان‌های باهوش به دنبال پاسخ تمام سوالات ذهنی خود می‌روند و این‌کار ممکن است هر کسی را دیوانه کند. در حقیقت یک مطالعه گسترده در سال ۲۰۱۵ نشان داد که هوش کلامی رابطه‌ای مستقیم با متفکر بودن و نگرانی دارد.


هوش بالا و جنبه‌ های منفی آن



از نظر علمی، وسواس فکری ممکن است تصمیم گیری را برای افراد باهوش غیر ممکن سازد. چاکرابورتی می نویسد درک پیامدهای احتمالیِ تصمیمات و تمایل به تجزیه و تحلیل بیش از حد عواقب آن، باعث می‌شود این‌ افراد، هرگز نتوانند تصمیم بگیرند.

۶. انسان‌های باهوش درک می‌کنند که چه‌ چیزهایی را نمی‌دانند

 افراد فوق العاده باهوش قادر به درک محدودیت‌های شناخت هستند و می‌دانند هرچه تلاش کنند، نمی‌توانند همه چیز را فرا گیرند. مایک فارکاس می نویسد: "هوش یک نفرین است، زمانی که شما بیشتر می‌دانید و هرچه بیشتر می‌فهمید، حس می‌کنید که دانشتان چقدر محدود و کم است."

یک مطالعه نشان می‌دهد، هر چه شما از هوش کمتری برخوردار باشید، توانایی‌های شناختی خود را بیشتر دست بالا می‌گیرید و  بالعکس هر چه هوش بیشتری داشته باشید، توانایی‌های خود را کم و محدود می‌بینید. در مطالعه‌ای دیگر ، نتیجه گرفته شد، دانشجویانی که نمرات کمی در یک تست گرفته بودند، تصور می‌کردند که به سوالات زیادی پاسخ صحیح داده‌اند و دانشجویانی که امتیاز بالایی در این تست به دست آورده بودند، گمان می‌کردند تعداد سوالاتی که به درستی پاسخ داده بودند، بسیار کم است.






۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن