تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826568177




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انقلاب ما انقلاب مستضعفین است؛ اما وضعیت فقر و فساد چگونه است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: انقلاب ما انقلاب مستضعفین است؛ اما وضعیت فقر و فساد چگونه است؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی پیشنهادها و دیدگاه‌های خود را جهت رسیدن به الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت بیان کرد.
آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا عارف که در نشست گفت‌وگوهای راهبردی مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت سخن می‌گفت، اظهار کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی و ارزشی بوده است و قطعاً هر تلاش و برنامه‌ای که تدوین شود، باید با توجه به مبانی انقلاب و در جهت تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد.


وی با تأکید بر این که وجه تمایز انقلاب اسلامی ما با سایر انقلاب‌های دنیا بعد معنوی آن است، گفت: هدف انقلاب رشد و پیشرفت و پاسخگویی به مطالبات مردم بوده است.


وی با اشاره به اولین برنامه‌ای که بعد از انقلاب اسلامی تدوین شد، گفت: یکی از چالش‌هایی که ما سال‌های اول بعد از انقلاب داشتیم، این بود که اصولاً نیاز به برنامه داریم یا خیر. عده‌ای معتقد بودند که نیازی به برنامه نیست و عده‌ای اصرار به تدوین برنامه داشتند. به هر حال نظریه داشتن برنامه عملاً تأیید و برنامه اول توسعه تدوین و تقدیم مجلس شورای اسلامی شد. به تدریج نگاه برنامه‌ای در دولت و مجالس شکل گرفت و تا کنون پنج برنامه پنج ساله تدوین و اجرایی شده است.


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که مطالبه اصلی انقلاب ما حاکمیت ارزش‌ها، ارتقای باورهای دینی و خون‌هایی بوده است که بعد از پیروزی انقلاب داده بودیم، گفت: حتی جنگی هم که به ما تحمیل شد به خاطر آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب بود. واقعیت این بود که انقلاب نوپایی که شکل گرفته بود، حرف‌های جدیدی می‌زد که با منافع غرب و شرق در تضاد بود. قطعاً شاخص‌های ارزشی همواره دغدغه همگان از بالاترین مقامات تا همه دست‌اندرکاران کشور بوده است.


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: آیا خروجی‌هایی که ما داشته‌ایم توانسته در کنار استانداردهای برنامه‌ریزی غرب قرار گیرد؟ آن چه مردم از حاکمیت می‌خواهند در کنار این شاخص‌های ارزشی و معنوی این است که خروجی موثری داشته باشیم.


رئیس فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: تاکنون پنج برنامه در کشور اجرایی شده است اما ببینید وضعیت آسیب‌ها و بحران‌های اجتماعی ما چگونه است؟ آیا چالش‌ها و مسائل اجتماعی کم شده؟ واقعیت این است که ما با بحران اجتماعی روبه‌رو هستیم. اعتیاد و بالا بودن نرخ طلاق یک بحران است و معیارها به هیچ‌ وجه سازگاری ندارد. مهم‌ترین شعار ما مقابله با فقر و فساد و تبعیض بوده. سوال این است که در کدام یک از این‌ها موفق بوده‌ایم. انقلاب ما انقلاب مستضعفین است اما وضعیت فقر چگونه است؟ فساد چه وضعیتی دارد؟


عارف با اشاره به این که عدالت اجتماعی یکی از مهم‌ترین شعارهای ما بوده است، گفت: عدالت اجتماعی که شعار ارزشی ماست، چرا تحقق پیدا نکرده است؟ وفاداری نسل سوم و چهارم را با نسل اول مقایسه کنید. در این شرایط می‌فهمیم که چقدر کم‌کاری کرده‌ایم و تا چه اندازه از رساندن پیام انقلاب به نسل‌های سوم و چهارم قصور داشته‌ایم. اگر واقعاً بخواهیم صادقانه با این مسائل برخورد کنیم، یکی از عیب‌ها نداشتن الگو است. الگوی ما تا به امروز چه بوده است؟ صرف این که در یک کشوری این شاخص‌ها را استفاده کرده و جواب بگیریم. مدل‌ها و معیارهای ما برای یک جامعه ارزشی و پیشرفت و توسعه چه باید باشد؟
عنوان


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این که در انتخاب افراد هم ویژگی‌های لازم را در نظر نگرفته‌ایم، در حالی که افراد تواناتر و برجسته‌تری هم وجود داشته‌اند، اظهار کرد: نظام ما از اول یک هزینه‌ای را پذیرفته و در جاهایی از خواسته‌های تخصصی‌مان هم پایین‌تر آمده‌ایم. چرا با این نگاه در انتخاب مسئولین با مشکل مواجه هستیم.


وی تصریح کرد: اگر بپذیریم هدف انقلاب ما رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی - ایرانی است می‌توانیم این جایگاه را عملی کنیم و مطمئن هستیم که این تمدن شدنی است به شرط این که الگویی داشته باشیم.


وی ضمن قدردانی از مقام معظم رهبری به دلیل تشکیل مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت گفت: برنامه‌های پنج ساله یا برنامه‌های یک ساله مانند بودجه باید همگی زیر چتر سند بالادستی توسعه‌یافته‌تر الگوی پیشرفت اسلامی - ایرانی باشند.


وی افزود: حتی می‌توانیم از الگوهایی که تا کنون تعریف شده برای برنامه‌های بعدی از جمله برنامه هفتم هم استفاده و چندین سیاست کلی را تدوین کنیم و ضعف‌ها و اشکالات را بدون عجله برطرف نماییم.


عارف در ادامه بیان کرد: نمی‌خواهم بگویم در چه شرایطی به این دستاوردها رسیده‌ایم. شما می‌خواهید الگویی برای آینده تدوین کنید که در زمان وقوع مشکلات آسیبی نبیند که نمونه آن هم اقتصاد مقاومتی است. در واقع اقتصاد مقاومتی حرکتی در جهت این الگوی اسلامی - ایرانی است.


نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به این که متأسفانه گاهی حرکت در مسیر به صورت سیکلی بوده است، گفت: یعنی اگر دو نفر در پستی جابه‌جا شوند، باز مجدداً از همان نقطه‌ای که شروع کرده‌ایم شروع به کار می‌کنیم لذا برنامه‌های تولید شده بیشتر هزینه‌بر بوده است.


وی به برخی الزامات برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی - ایرانی اشاره کرد و گفت: قانون اساسی به عنوان مترقی‌ترین قانون کشور شاخص‌های ارزشی از قبیل ایثار، آرمان‌خواهی، ایمان و ذکات، پرهیز از آرمانی‌ بودن الگو و متکی بودن به ارزش‌ها، توجه به عدالت و آرمان‌های اسلامی و بومی بودن الگو از جمله این الزامات است.


وی با اشاره به شاخص‌هایی در این باره ادامه داد: استفاده از تجربه اجرای پنج برنامه بعد از انقلاب اسلامی به شناسایی نقاط قوت و ضعف آن از دیگر مواردی است که می‌توان مورد اشاره قرار داد. متأسفانه گاه دستگاه‌ها مشکلات را گردن یکدیگر می‌اندازند؛ در حالی که باید صادقانه ببینیم موانع چه بوده است و به مزیت‌های نسبی کشور در لحظه‌های مختلف توجه کنیم.


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برنامه چهارم و پنجم را در نظر داشته باشید. همه موارد در برنامه چهارم هم به طور دقیق وجود داشته. تحلیل دقیق از موقعیت‌ جغرافیایی و منطقه هم همینطور و ما باید از این وضعیت بهره‌برداری کنیم اما سوال این است که چه استفاده‌هایی از این پتانسیل کرده‌ایم.


عارف توسعه مبتنی بر دانایی، شایسته‌سالاری و حکمرانی خوب، انسان‌محوری در برابر ابزارمحوری، تعامل سازنده با جهان به ویژه در بحث بیداری اسلامی، پرهیز از بخشی‌نگری، ایجاد ظرفیت‌سازی، توجه به منافع ملی با رویکرد ترجیح بر منافع فردی، گروهی و جناحی را از دیگر شاخصه‌های رسیدن به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نام برد.


رئیس فراکسیون امید مجلس با اشاره به این که بخش خصوصی هم باید جایگاه خود را در نظام برنامه‌ریزی خود پیدا کند، گفت: سیاست‌های اصل 44 از مترقی‌ترین سیاست‌هایی است که نوشته شده است اما باید در جهت رسیدن به آن حرکت کرد.


وی توجه جدی به چالش‌های کشور از جمله محیط زیست، مساله آب، معیشت و منزلت مردم را از اولویت‌هایی عنوان کرد که باید مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد و افزود: به نظر می‌رسد با عزم ملی، مدیریت منسجم و امکانات و منابعی که در اختیارمان است می‌توانیم در دو برنامه مسئله اشتغال را حل کنیم.


نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: در حال حاضر در دانشگاه‌ها توقع همه این است که دانشگاه مشکل جامعه را حل کند؛ در حالی که باید در نظر بگیریم که دانشگاه می‌تواند نقش محوری داشته باشد اما باید انتظارات و حق انتخاب را هم در نظر بگیریم.


عارف با تأکید بر توجه به علم و فناوری گفت: مزیت اصلی ما نیروی انسانی است. اگر بخواهیم به هدف غایی برسیم، زیربنا بخش علم و فناوری است. به عنوان نمونه ما در زمینه نانوفناوری و بیوتکنولوژی توانسته‌ایم به جایگاه قابل قبولی برسیم. البته باید بدانیم که سهم آموزش و پژوهش از تولید ناخالص ملی از آن چه در برنامه گفته شده است عملیاتی نشده و انتظار می‌رود الگویی که تدوین می‌شود مبتنی بر ارزش‌ها و منافع‌مان باشد.








۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن