تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826983222




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

80میلیون مترمربع کاشی و 16 میلیون تن سیمان تولیدی خریدار ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 80میلیون مترمربع کاشی و 16 میلیون تن سیمان تولیدی خریدار ندارد
معاون معدني وزير صنعت از پيش‌بيني رشد ۶ درصدي معدن در سال جاري خبر داد و گفت: متأسفانه به دليل نبود تقاضا در بازار بيشترين انباشت كالا در كارخانه‌هاي كاشي، سراميك و سيمان است.
نویسنده : بهناز قاسمی 


معاون معدني وزير صنعت از پيش‌بيني رشد ۶ درصدي معدن در سال جاري خبر داد و گفت: متأسفانه به دليل نبود تقاضا در بازار بيشترين انباشت كالا در كارخانه‌هاي كاشي، سراميك و سيمان است.
كاهش قيمت‌هاي جهاني مواد معدني، نبود تقاضا در بازار و دپو كالا در انبارهاي كارخانجات و... از جمله مشكلاتي است كه فعالان صنعتي و معدني در يك‌سال اخير همزمان با تداوم ركود با آن مواجه شده‌اند. محدوديت صادرات سيمان، كاشي و سراميك و ديگر كالاهاي ساختماني نيز در ماه‌هاي اخير موجب دپو اين كالاها بيش از ساير كالاهاي ساختماني شده است كه البته وزارت صنعت و سازمان توسعه تجارت هنوز نتوانسته راه‌هاي خروج از ركود و رفع اين مشكلات را ارائه كند.
معاون امور معادن و صنايع معدني وزارت صنعت و تجارت روز گذشته در يك نشست خبري براي نخستين بار به شكايت سنديكاي توليدكنندگان لوله و پروفيل فولادي از خود به اتهام نشر اكاذيب واكنش نشان داد و در پاسخ به «جوان» درخصوص مشكلات اين سنديكا و تأمين مواد اوليه گفت: اجازه بدهيد درباره شكايت سنديكاي توليدكنندگان لوله و پروفيل فولادي از خودم صحبتي نكنم تا احياناً پرونده جديدي عليه من باز نكنند.
جعفر سرقيني در نشست اخيرش با خبرنگاران از افزايش تعرفه واردات فولاد سخن گفت و از واردات مواد اوليه، بيش از نياز سنديكاي لوله و پروفيل در سال گذشته خبرداد. درپي اين اظهارات سنديكاي توليدكنندگان لوله و پروفيل فولادي اعلام كرد از سرقيني به دليل نشر اكاذيب شكايت كرده است. سرقيني در خصوص اين اتهام افزود: من هيچ‌گاه حرف بي‌خودي نمي‌زنم و در اين زمينه نيز در دادگاه حرف‌هاي خود را زده و شفاف‌سازي خواهم كرد.
سرقيني ميانگين ظرفيت فعال سيمان در سال گذشته را ۸۵ درصد، فولاد را ۷۵ درصد، كاشي و سراميك را ۸۰ درصد و شيشه را ۹۵ درصد عنوان كرد و گفت: هم اكنون ۸۰ ميليون متر مربع كاشي و سراميك و ۱۶ ميليون تن سيمان در انبارها دپو شده كه بيشتر به دليل نبود بازار است.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت متوسط رشد معدني در سال ۹۵ را ۶ درصد پيش بيني كرد و گفت: بخش معدن در حوزه صادرات نيز از وضعيت مناسبي برخوردار بوده كه بر اين اساس به نظر مي‌رسد بتواند رشد خوبي را نيز در سال جاري داشته باشد.
وي در پاسخ به سؤالي در خصوص انتشار اوراق مشاركت طرح‌هاي معدني نيز گفت: براي دو طرح معدني تيتانيوم كهنوج و طلاي زرشوران مجوز انتشار اوراق مشاركت از شوراي اقتصاد اخذ شده اما هنوز براي انتشار اين اوراق از سوي بخش خصوصي تصميمي از جانب دولت اتخاذ نشده است.

  ۳ معدن بزرگ در اختيار بانك‌ها
به گفته سرقيني هم اكنون بانك‌ها براي تأمين مالي معادن اولويت قائل هستند، چراكه مي‌دانند فعاليت‌هاي معدن و صنايع معدني سودده بوده و به همين دليل هم اكنون دو تا سه معدن بزرگ نيز در دست بانك‌هاست و آنها به معدنكاران نيز توجه ويژه دارند.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: پاكت‌هاي مناقصه معدن مهدي آباد به دست وزارت صنعت رسيده كه مشمول چهار متقاضي و پيشنهادات آنهاست. اما گشايش آن در هفته آينده انجام خواهد شد.
سرقيني با اشاره به فعاليت‌هاي اين معاونت در ايجاد ظرفيت‌هاي جديد صنعتي و معدني و جلوگيري از خام‌فروشي گفت: متأسفانه موفق نشديم براي سنگ آهن خام عوارض تعيين كنيم، اما تلاش ما اين است كه با ايجاد ظرفيت‌هاي جديد و توليد كالاهاي مياني از صادرات مواد خام جلوگيري كنيم.

  دنبال آمارسازي در بخش معدن نيستيم
 معاون امور معادن و صنايع معدني وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از بعد از اجراي برجام تاكنون هيچ سرمايه‌گذاري خارجي قطعي در بخش معدن كه منجر به اخذ پروانه بهره‌برداري توسط شركت‌هاي خارجي شود، انجام نشده است.  سرقيني افزود: جذب سرمايه‌گذاري خارجي در بخش معدن زمانبر است اما در بخش صنايع معدني تفاهمات خوبي با شركت‌هاي خارجي صورت گرفته است.
وي گفت: در طول عمر دولت يازدهم تاكنون 250 هزار كيلومتر خطي كار ژئوفيزيك هوايي انجام شده كه بيشتر از كل كار انجام شده در اين زمينه در دولت‌هاي گذشته است.
سرقيني خاطرنشان كرد: تا پايان امسال اخبار خوبي درباره نتايج اكتشافات انجام شده در پهنه‌هاي معدني منتشر خواهيم كرد.
معاون امور معادن و صنايع معدني وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنين در پاسخ به سؤالي درباره اينكه آيا وعده حضور تشكل‌هاي تخصصي در جلسات مرتبط شوراي‌عالي معادن عملي شد يا خير؟ توضيح داد: بخش خصوصي هم‌اكنون داراي دو نماينده در شوراي‌عالي معادن است و حتي از قوه قضائيه هم سهم بيشتري در اين شورا دارد.
وي همچنين تأكيد كرد: نه من و نه آقاي وزير دنبال كار كمي و ارائه آمار صرف نيستيم وگرنه اگر مي‌خواستيم مي‌توانستيم با حذف شرط بررسي صلاحيت بهره‌برداران آمار مربوط به صدور پروانه‌هاي بهره‌برداري را چند برابر كنيم.

  صادرات سيمان ايران به هائيتي
وي از برنامه صنعت سيمان ايران براي صادرات به كشور هائيتي خبر داد و در پاسخ به سؤالي درخصوص اينكه آيا شما موافق احداث كارخانه جديد توليد سيمان در كشور هستيد يا خير و چرا پروژه غيراقتصادي‌اي مانند سيمان خرم آباد قرار است اجرا شود؟ توضيح داد: توصيه نمي‌كنيم كارخانه سيمان جديدي در كشور در شرايط كنوني احداث شود اما قادر به اعمال ممنوعيت در اين زمينه هم نيستيم. شرط ما براي احداث كارخانه جديد فولاد در كشور نيز دسترسي راحت به آب و مواد اوليه است.
وي افزود: پروژه سيمان خرم آباد هم مربوط به دولت قبل مي‌شود و در زمان ما مصوب نشده است. در اين پروژه پول مردم را گرفته‌اند و هنوز هم پروژه اجرا نشده است.  سرقيني همچنين خبر داد: در نشست ديروز ،توليدكنندگان سيمان از انعقاد قرارداد صادرات سيمان ايران به هائيتي خبر دادند كه كار بزرگي است. براي صادرات سيمان بايد به بازارهاي فراتر از كشورهاي همسايه فكر كنيم.
به گفته معاون امور معادن و صنايع معدني وزارت صنعت، معدن و تجارت صادرات سيمان به كشورهاي همسايه امسال با مشكل مواجه شده است و به همين دليل بايد براي صادرات به بازارهاي دوردست فكر كنيم.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن