تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832901365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقویت مرزهای مجازی ایران، آذربایجان و روسیه در همکاری سایبری جدید


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: فناوری اطلاعات > اینترنت - پتانسیل سایبری ایران تقویت‌کننده همکاری‌های امنیتی با آذربایجان و روسیه در فضای مجازی خواهد شد.

ایران به‌عنوان یکی از کشورهای درجه‌یک در دفاع سایبری در منطقه دارای تجربیات خوبی درزمینهٔ امنیت اطلاعات است که می‌تواند موجب تقویت مرزهای مجازی با کشورهای دوست مانند آذربایجان و روسیه شود.

حملات سایبری غرب علیه تأسیسات اتمی ایران در سال‌های قبل، موجب شد تا ایران استراتژی دفاع سایبری خود را تقویت کرده و دست به سرمایه گذاری‌های عمده در این زمینه بزند.

وجود تأسیسات نفتی در دو کشور آذربایجان و ایران، وجود دشمن مشترک سایبری ایران و روسیه، و درنهایت قوی‌تر شدن ابرساختارهای فناورانه ایران برای توسعه مرزهای مجازی با کشورهای دوست می‌تواند نقاط مشترک برای همکاری‌های جدید در بخش امنیت اطلاعات تلقی شود.

از طرف دیگر ایران به‌عنوان یکی از بزرگترین قربانیان حملات سایبری نیز در جهان با ویروس استاکس نت شناخته می‌شود که به اشتراک‌گذاری تجربیات مختلف در این زمینه می‌تواند راهگشای همکاری با کشورهای دوست باشد. هرچند ایران پیش‌ازاین با روسیه همکاری‌های سایبری مشترکی را تجربه کرده‌اند؛ اما وارد شدن کشور آذربایجان به دایره قدرت‌های سایبری درفضای مجازی فصل جدیدی را پیش روی ایران قرار می‌دهد که تجاری‌سازی تجربیات می‌تواند زمینه درآمدزایی برای کشور و افزایش پتانسیل همکاری‌های سایبری میان این کشورها را نیز بالا ببرد.

در بخش آموزش مهارت‌های سایبری نیز ایران می‌تواند تجربیات خود را در اختیار کشور آذربایجان قرار دهد و از سوی دیگر با برگزاری کنفرانس‌های مشترک آکادمیک با روسیه، دانش سایبری خود را افزایش دهد. تبادل گواهینامه‌های امنیتی، ایجاد سرورهای مشترک مانیتورینگ برای ردیابی حملات سایبری، ساخت و توسعه نرم‌افزارهای امنیتی و درنهایت بومی‌سازی امنیت سایبری پس از کسب تجربیات موفق از این کشورها، می‌تواند بخشی از استراتژی همکاری‌های سایبری در آینده باشد.

اسرائیل و آمریکا با تشکیل واحد سایبری مشترک و مخفی عملیات حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران با استاکس نت را انجام دادند و امروز نزدیک شدن عربستان به اسرائیل می‌تواند هشداردهنده باشد و کشور را وادار به تقویت بنیه دفاع سایبری خود، بیش‌ازپیش کند تا مانع از حملات آتی دشمنان مشترکمان گردد. پیش‌بینی تهدیدات آینده می‌تواند نقاط مشترک همکاری با کشورهای دوست را فراهم کند.

ماه گذشته وزیر ارتباطات در دیدار با سفیر رومانی از همکاری دو کشور در بخش آی سی تی خبر داد و سفیر رومانی، تئودورسکو با اشاره به پیشرفت‌های بخش خصوصی رومانی در حوزه ICT اظهار داشت: دولت تلاش دارد از این ظرفیت بهره برده و آمادگی داریم روابط بخش خصوصی دو کشور ارتقا یابد.

رومانی در بخش سایبری تجربیات خوبی دارد و ایران می‌تواند بازوی خوب سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را با همکاری مردان آی تی رومانی تشکیل داده و با گره زدن این تجربیات با روسیه آن را توسعه بخشد. ایران امنیت فضای سایبری را در بخش جرائم سایبری نیز در سطح بین‌المللی دنبال کرده است و دیدار اخیر وزیر کشورمان با وزیر امور دیجیتال لهستان و تأکید بر گسترش همکاری درزمینهٔ مقابله با جرائم سایبری در این راستا تعبیر می‌شود.

درنهایت چین به‌عنوان ابرقدرت سایبری می‌تواند تارگت اصلی همکاری‌های سه جانبه ایران، روسیه و آذربایجان شود و تشکیل یک واحد سایبری با چین می‌تواند قدرت‌های مدعی سایبری در غرب را به چالش بکشد.

ازآنجایی‌که غرب و به‌خصوص آمریکا چین را به‌عنوان ابرقدرت سایبری می‌شناسد، توسعه همکاری با چین برای تقویت بنیه دفاع سایبری و تشکیل ارتش سایبری مشترک، به دلیل وجود سخت‌افزار نظامی روسی-چینی در زیرساخت‌های این کشورها؛ می‌تواند راهگشا باشد.   5656




دوشنبه 18 مرداد 1395 - 16:00:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن