واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تجلیل ازخبرنگاران همدان درحوزه ی آموزش وپرورش در نشستی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از خبرنگاران استان تجلیل شد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۸ مرداد ساعت 13:16
به گزارش خبرنگار پانا از همدان، در این نشست مدیرکل آموزش و پرورش استان با تبریک روز خبرنگار، اظهار كرد: خبرنگاران از ارکان آگاهیبخشی به جامعه هستند، بنابراین بار سنگینی در نحوه اطلاعرسانی و رساندن اخبار صحیح و موثق بر جامعه دارند.
خزاعی با بیان این که رعایت انصاف و صداقت از ویژگیهای یک خبرنگار است، تصریح كرد: انصاف به مفهوم نگفتن کمی و کاستیها و نقد نکردن نیست، بلکه به مفهوم گفتن حسنها در کنار ضعفهاست.
وی افزود: خبرنگاران انعکاسدهنده واقعیتهای جامعه هستند که باید در کنار انجام این رسالت نقدهای دلسوزانهای هم داشته باشند.
در پایان این نشست با اهدای لوح و هدایایی از طرف مدیرکل آموزش و پرورش از خبرنگاران استان در رسانههای مختلف تقدیر به عمل آمد.
وی با اشاره به اینکه کیفیتبخشی آموزشی جزء اولویتهای وزارت آموزش و پرورش است، افزود: در گذشته همواره برای تأمین نیروی انسانی و همچنین آموزش آنها برای به روز کردن دانش حرفهای معلمان مشکلات داشتیم اما در سه سال اخیر هر برنامه تحولی در کتب درسی همراه با آموزش معلمان است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: در سالتحصیلی جدید کتابهای درسی دوم متوسطه یا به عبارتی پایه دهم تغییر کرده است بر این اساس معلمان از ابتدای شهریور ماه در دوره آموزشی با مباحث و متون این کتابها آشنا میشوند.
وی با بیان اینکه ارزشیابی توصیفی در راستای شناسایی توانمندی و استعدادیابی دانشآموزان با پشتوانه علمی انجام میشود، گفت: در ارتباط با زیرساختهای لازم و میزان تسلط معلمان در زمینه ارزشیابی توصیفی دانشآموزان ابتدایی همچنان جای بحث وجود دارد و بر این اساس معلمان با این روش ارزشیابی آشنا شوند.
خزاعی با اشاره به برنامه هدایت تحصیلی عنوان کرد: هدایت تحصیلی دانشآموزان در سال تحصیلی جدید در پایه نهم انجام میشود و چون شیوه هدایت تحصیلی تغییر کرده، حسایست خانوادهها را برانگیخته است.
وی با بیان اینکه عوامل مشاورهای 85 درصد در هدایت تحصیلی مؤثر بوده است، افزود: 25 درصد عوامل تأثیرگذار نیز نظر اولیا، مربیان، مشاور، دانشآموز و سوابق تحصیلی دانشآموز تأثیر داشته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه میزان هجوم و درخواست ادامه تحصیلی در رشته تجربی بسیار بالاست، تصریح کرد: در کنکور سراسری امسال 506 هزار دانشآموز در رشته علوم تجربی شرکت کردند که از این تعداد تنها 1.24 درصد در رشتههای پزشکی قبول میشوند.
وی تأکید کرد: بحث هدایت تحصیلی به منظور ایجاد توزیع توازن رشتهای انجام میشود تا در آینده جامعه دچار آسیب نشود در این راستا خانوادهها باید با روند هدایت تحصیلی همسو و همراه شوند.
خزاعی با بیان اینکه استعداد، رغبت دانشآموز، ظرفیت آموزش و پرورش و بازار کار در هدایت تحصیلی مؤثر است، افزود: براساس پیشبینیها 43.5 درصد دانشآموزان استان باید در رشته فنی و حرفهای و کار و دانش و مابقی در رشتههای نظری ادامه تحصیل دهند.
/شهبازی محب/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]