محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827047375
جهانگیری: زبان منتقدین دولت تند و باز است/ اگر قرار شد با مفسدی برخورد شود این برخورد باید در همه سطوح باشد
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: جهانگیری: زبان منتقدین دولت تند و باز است/ اگر قرار شد با مفسدی برخورد شود این برخورد باید در همه سطوح باشد
اگر قرار شد با مفسدی برخورد شود این برخورد باید در همه سطوح باشد و این جریان و آن جریان نباید داشته باشیم چرا که نمیشود کسی که خود از بیشترین رانتها برخوردار بوده حال که فراموش شده است به رانتهای دیگران اعتراض کند.
معاون اول رئیس جمهور با انتقاد از عملکرد برخی رسانهها در انتشار اخبار دولت و طرح انتقادات و تخریب از سوی آنها اظهار کرد: دولت یازدهم از دروغ و تهمت در رسانهها گریزان است اما از جریان آزاد اطلاعات در رسانهها استقبال میکند.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در مراسمی که به مناسبت نخستین جشن فارغالتحصیلی ادوار دانشکده خبر در سالن همایشهای ایوان شمس برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه بر تأثیرگذاری خبرنگاران در اتفاقات و حل مشکلات کشور تأکید و اظهار کرد: امیدواریم دولت یازدهم بتواند با کمک خبرنگاران مشکلات پیش روی کشور را برطرف نماید.
وی با اشاره به تأسیس و فعالیت دانشکده خبر، خاطرنشان کرد: این دانشکده بنا به ویژگیهای خود در عرصه حرفهای کشور به عنوان نهادی واسط میان حوزه آکادمیک و حرفهای به شمار میآید و میتواند فاصلهها را حداقل در حوزه ارتباطات و رفع مشکلات کشور از بین ببرد.
وی افزود: توجه به مسائل دانشکده خبر از جمله امور دولت، شورای اطلاع رسانی، وزارت ارشاد و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران است.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه صحبتهای خود با اشاره به مسائل پیش روی کشور، خاطرنشان کرد: امروز کشور با مسائل متعددی روبرو است که این مسائل جدید نیست و دارای سابقه طولانی در سطوح بینالمللی، اقتصادی، اجتماعی و سیاست داخلی است که این مسائل بدون تفاهم قابل حل نبوده و نیازمند تفاهمی همهجانبه است. ما در جامعه نیازمندیم که مکانهایی برای گفتوگو و تفاهم بر سر مسائل پیشرو پیدا کنیم.
جهانگیری با تأکید بر اینکه خبرنگاران و کسانی که مجهز به دانش و مهارتهای ارتباطی هستند بهتر از هر کسی میتوانند به مسائل پیش روی کشور و لزوم تفاهم درباره مسائل مختلف بپردازند و راه حلهایی بیابند، گفت: عصر ارتباطات و گفتوگو، عصر تبدیل ارتباطات یکسویه و آمرانه به ارتباطات دوسویه و تعاملی است. عصر ارتباطات، عصر مفاهمه است و در این عصر فعالان رسانهای بیش از همه گروههای سیاسی و اجتماعی میتوانند تأثیرگذار باشند.
وی با بیان اینکه امروز تقریباً همه مسائل دنیا تبدیل به مسائل رسانهای شده است، اظهار کرد: این اتفاق دلیل بر قدرت نامحدود رسانه نیست بلکه به دلیل تأثیرپذیری و تأثیرگذاری رسانه و محیط پیرامون آن است.
جهانگیری با بیان اینکه جامعه ما به دلیل برخی تعصبات فرهنگی، تاریخی و سیاسی دارای اختلالات ارتباطی جدی است، تأکید کرد: امروز فرهنگ سیاسی ما با فرهنگ گفتوگو فاصله زیادی دارد و کنشگران رسانهای باید میدان گفتوگو و محیطهایی ایجاد کنند تا پیرامون مسائل جدی کشور، گفتوگو صورت بگیرد.
وی ادامه داد: میدان اصلی قدرت افکار عمومی است و این افکار نه با پروپاگاندا و تبلیغات بلکه با تعامل و گفتوگو به وجود میآید.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: رسانهها اگر به سوی ارتباطات بروند و ارتباطات را اصل قرار دهند قطعاً به سمت توسعه و پیشرفت کشور میروند چرا که پیشرفت جز با ارتباط صحیح بین جامعه و تصمیمگیران و گروههای مختلف اجتماعی میسر نیست.
وی با تأکید بر لزوم فعالیت اخلاقی و حرفهای رسانهها، اظهار کرد: رسانهها باید محلی برای گفتن و شنیدن باشند نه محل جنگ روانی علیه بخش دیگری از جامعه. رسانه باید محل ارتباطات باشد نه محل القائات یک سری از مسائل غیرواقعی.
جهانگیری در ادامه خاطرنشان کرد: دولت بر حسب وظیفهای که برای اداره کشور دارد به دنبال ارتباطات دستگاه اجرایی با شهروندان و پاسخگویی به افکار عمومی است. دولت به دنبال این نیست که فضای تند جنجالی پوپولیستی بر رسانهها حاکم شود بلکه دولت به دنبال تقویت نظام اطلاعرسانی عقلانی و انتقادی در کشور است.
وی با بیان اینکه دولت از انتقادپذیری بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: اخیراً یکی از مراجع رسمی نسبت به انتقادپذیری دولت نظرسنجی را از مردم انجام داده بود که به لطف خدا با نتایج این نظرسنجی بر این باوریم که دولت در پذیرش انتقاد و ایجاد فضای انتقاد در کشور توفیقانی خوبی داشته است.
معاون اول رئیس جمهور با انتقاد از عملکرد برخی رسانهها در انتشار اخبار دولت و طرح انتقادات و تخریب از سوی آنها، اظهار کرد: دولت یازدهم از دروغ و تهمت در رسانهها گریزان است اما از جریان آزاد اطلاعات در رسانهها استقبال میکند. دولت به دنبال مچگیری، پردهدری و افشاگری نیست بلکه دولت به دنبال حقیقتیابی، شفافیت و آگاهی است.
به گزارش ایسنا، معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبتهای خود بررسی مجدد مصوبه دولت درباره قراردادهای نفتی را از جمله مواردی دانست که دولت در آن موضوع به انتقادات مطرح شده توجه و در تصمیم خود تجدیدنظر کرد و گفت: در مهرماه سال گذشته در دولت مصوبهای مبنی بر اصول قراردادهای نفتی تصویب شد که این مصوبه به معنای قرارداد نبود و بلکه به معنای چارچوبهایی برای وزارت نفت است که باید در انعقاد قراردادهای نفتی آنها را رعایت کند. با این حال در جامعه انتقاداتی در این رابطه مطرح شد که ما با توجه به این انتقادات با صدور اطلاعیهای از سوی دولت از همه صاحبنظران و منتقدان دعوت کردیم که نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنند.
وی ادامه داد: در این زمینه ساعتها در وزارت نفت جلسه برگزار شد و پس از آنکه مقام معظم رهبری فرمودند که این مصوبه باید در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بررسی شود. در آن ستاد نیز از منتقدان دعوت کردیم تا مطالب خود را مطرح کنند. در همین حین نیز سران کشور و مقام معظم رهبری مکاتباتی در رابطه با قراردادهای نفتی انجام دادند و مقام معظم رهبری دستوراتی در این زمینه مطرح کردند.
جهانگیری با بیان اینکه هر روز که در تصویب قراردادهای نفتی به ویژه در میادین مشترک تأخیر ایجاد شود خسارتهای سنگینی به کشور وارد میشود، به اصلاح برخی از موارد این مصوبه اشاره و خاطرنشان کرد: هفته گذشته با بیش از 105 مورد اصلاح، 11 ماده اولیه این مصوبه به 20 ماده در وزارت نفت تبدیل و تصویب شد.
وی با اشاره به برخی انتقادات مطرح شده در این رابطه، گفت: به محض تصویب اصلاحات درباره این مصوبه باز هم عدهای فکر میکنند که باید راجع به هر موضوعی مخالفت کنند. این در شرایطی است که به نظر من کاری دقیقتر از کاری که این دولت در رابطه با قراردادهای نفتی انجام داده است در تاریخ بیسابقه است.
جهانگیری با تأکید بر اینکه دولت دانستن را حق مردم میداند، اظهار کرد: همانطور که دولت حفظ حیثیت مردم و حقوق شهروندان برای آرامش، نظم و اعتدال مهم میداند دانستن را نیز حق آنها میداند. از نظر دولت رسانهها جای آگاهی دادن و تقویت اطلاعات است نه تخریب. رسانه میدان دوستی و همزیستی است.
وی با انتقاد از تأثیرگذاری و سهم دولت در رسانهها، اظهار کرد: امروز سهم دولت از فضای رسانهای بسیار اندک و محدود است. این در حالی است که زبان منتقدین دولت تند و باز است؛ ای کاش دولت نیز میتوانست به اندازه مخالفین خود از تریبونهای رسمی استفاده کند و هر سخنی که میخواهد بر زبان جاری کند.
جهانگیری همچنین از ایجاد هجمه بسیار علیه دولت و رئیس جمهور از سوی برخی رسانهها و افراد انتقاد و اظهار کرد: در تاریخ ایران چنین حجم گستردهای از تخریبها آن هم از سوی تریبونهای رسمی نسبت به رئیس جمهور بیسابقه است.
وی با تأکید بر اینکه در روزهای گذشته تعابیر بسیاری نسبت به رئیس جمهور به کار برده شد، گفت: آقای روحانی رئیس جمهوری است که 24 سال نماینده ولی فقیه در مهمترین رکن تصمیمگری نظام یعنی شورای عالی امنیت ملی کشور بوده و امروز نیز رئیس جمهور است. او مهمترین موانع را از راه کشور برداشته است و مذاکره پیچیده هستهای با 6 کشور قدرتمند دنیا را به نتیجه رسانده است.
جهانگیری گفت: امیدواریم فضای رسانهای در حدی باشد که دولت نیز بتواند در حد مخالفین و منتقدین خود به رسانهها دسترسی داشته باشد.
وی گفت: مخالفین دولت اصرار دارند که در رسانههای خود امید و اعتدال را از مسیر خود خارج کنند و افراط و تفریط را پیش بگیرند. این رسانهها به دنبال آن هستند تا ذهنیت افراطی و بدبینانه خود را به جای واقعیت و خواست مردم در جامعه جای بیاندازند. در حالی که جامعه شدیداً نیازمند ارتباط، گفتوگو، اعتدال و امید است و مسائل ملی کشور ایجاب میکند که رسانهها، رسمی و غیررسمی در این مسیر حرکت کنند و بذر کینه، یأس، تهمت و دروغ را در جامعه نکارند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیاستهای رسانهای دولت، تصریح کرد: مصلحت کشور است که رسانه ملی و رسانههای حکومتی و تریبونهای رسمی دور از جناحگیریهای سیاسی باشند و حیثیت و حقوق همه شهروندان به عنوان سرمایههای اجتماعی کشور از سوی رسانهها حفظ شود.
وی توجه به اطلاعرسانی و پاسخگویی به موقع و همچنین گفتوگو و ارتباط دستگاهها با نخبگان را از جمله ضرورتهای کشور یاد و تأکید کرد که دولت باید در این زمینه پیشقدم باشد.
جهانگیری عدم ارتباط منسجم با نخبگان و گروههای مختلف را از نواقص و مشکلات دولت یازدهم عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در ادامه دولت این نقیصه را جبران کنیم.
وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: نیاز اساسی ما در اطلاعرسانی و ارتباطات این است که سیاستگذاران و فعالان رسانهای بتوانند فضایی ایجاد کنند که در آن چند عنصر برجسته از جمله آگاه کردن نه سردرگم کردن مردم، اطلاعرسانی کردن نه راه انداختن جنگ روانی علیه بخشهایی از حکومت، شفافسازی نه سیاه نمایی علیه کشور و گسترش فرهنگ نقد نه مچگیری و همچنین گفتوگو کردن نه القاء سکوت برجسته باشد.
جهانگیری خاطرنشان کرد: از استادان، محققان، دانشجویان و روزنامهنگاران انتظار میرود که برای ارتقاء سطح رسانهای کشور کمک کنند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه خبرنگاران در شفافیت و جریان آزاد اطلاعات رسالت دارند، اظهار کرد: دامن زدن به توقعات فزاینده در جامعه که از سرخوردگی بسیار سر در میآورد و ایجاد ابهام، یأس و سرخوردگی به سود هیچ شخص و جریان سیاسی نیست. در همین زمینه امیدواریم مجموع رسانهها در برخی از اصول از جمله دفاع از حقوق، ارزشها و آرمانهای ملت و حاکمیت قانون اصرار کنند.
وی با بیان اینکه برخی از مشکلاتی که در کشور ایجاد شده است، نتیجه قانونگریزیهایی بود که شکل گرفت، اظهار کرد: قانون باید به ویژه برای دستگاههای قانونی محترم شمرده شود و قوای سهگانه نباید در حوزه قانونی یکدیگر دخالت داشته باشند. نه قوه قضائیه باید در حوزه قانونی تصمیمگیریهای قوه مجریه دخالت کند و نه قوه مجریه در حوزه قانونی قوای مقننه و قضائیه دخالت داشته باشد. چنانچه همگی به قانون احترام بگذاریم هم قوای سهگانه مقتدری خواهیم داشت و هم نظامی مقتدر.
جهانگیری همچنین با تأکید بر لزوم مبارزه با فساد و پیگیری این موضوع از سوی رسانهها، افزود: یکی از علل گسترش فساد در جامعه غیبت رسانهها در این حوزه بوده است.
وی با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد نباید آلوده به مسائل سیاسی شود، گفت: اگر قرار شد با مفسدی برخورد شود این برخورد باید در همه سطوح باشد و این جریان و آن جریان نباید داشته باشیم چرا که نمیشود کسی که خود از بیشترین رانتها برخوردار بوده حال که فراموش شده است به رانتهای دیگران اعتراض کند.
جهانگیری در پایان با اشاره به فرصت ایجاد شده از سوی شبکههای اجتماعی در فضای مجازی، با تأکید بر لزوم رعایت حریم خصوصی و تفکیک میان حریم خصوصی و حریم عمومی، اظهار کرد: شبکههای اجتماعی در ماههای اخیر دستاوردهای مهمی برای کشور داشته است اما در عین حال باید در این فضا در رعایت فاصله میان حریم خصوصی و حریم عمومی دقت شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - 06 August 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]
صفحات پیشنهادی
زبان گوياي دولت كجاست؟/ عادت كرده بوديم به ميزها دل نبنديم/ نمایندگان نیامده به تعطیلات رفتند!
زبان گوياي دولت كجاست عادت كرده بوديم به ميزها دل نبنديم نمایندگان نیامده به تعطیلات رفتند روزنامه آرمان در گزارشی به مرد اصلاحطلب یعنی سعید حجاریان پرداخته است و مسائل و حواشی سال 76 و انتخابات ریاست جمهوری میپردازد به گزارش نامه نیوز روزنامه های صبح امروز مانند روزهایوزیر احمدینژاد: ندیدم وزیری در دولت دهم 100 سکه پاداش بگیرد/ اگر دولت احمدی نژاد مشکلی داشت باید دستگاههای ن
وزیر احمدینژاد ندیدم وزیری در دولت دهم 100 سکه پاداش بگیرد اگر دولت احمدی نژاد مشکلی داشت باید دستگاههای نظارتی مچش را میگرفتند ما منتظر گزارشات دیوان محاسبات و سازمان بازررسی در مورد حقوقهای مدیران در دولت احمدی نژاد هستیم اسدالله عباسی نمانیده رودسر و املش در مجلس در پاسنوه امام خمینی: خیلی از افراد در خارج از کشور به دنبال جدایی ما با بیت رهبری هستند/ سید حسن خمینی همیشه کنار ر
نوه امام خمینی خیلی از افراد در خارج از کشور به دنبال جدایی ما با بیت رهبری هستند سید حسن خمینی همیشه کنار رهبری بوده خبرنگار اگر چیزی می بیند نباید سریعا بازگو کند خبرنگار اگر چیزی می بیند نباید سریعا بازگو کند گفت چرا که ما مسلمان هستیم و نباید سطح زندگی غربی ها را سرلوحهرهبر انقلاب به ظریف چه گفتند؟/ نظر آیتالله جنتی درباره معمای شاه/ جنجال سانسور سیگار آیتالله طالقانی/ علت غی
تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد خبرهایی رسمی و گاه غیر رسمی خبرهایی که مورد توجه قرار میگیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند رسانههای خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود خبرهایی را برجسته میکنند و در مواردی هم از کنار آن میگذرند اگر خبرصفر تا صد ماجرای بزرگترین قرارداد پسابرجامی دولت/نظر رهبر انقلاب درباره نیروگاهسازی خارجیها چیست؟
صفر تا صد ماجرای بزرگترین قرارداد پسابرجامی دولت نظر رهبر انقلاب درباره نیروگاهسازی خارجیها چیست به همت قرارگاه شهید احمدی روشن سازمان بسیج دانشجویی جزئیات ماجرای قرارداد نیروگاه سازی وزارت نیرو با شرکت ترکیهای و بزرگترین قرارداد پسابرجامی دولت منتشر شد به گزارش فرهنگ نیوز بزبان گوياي دولت كجاست؟
زبان گوياي دولت كجاست اعتماد در یادداشت روز خود آورده است به گزارش نامهنیوز در ماههاي باقيمانده از عمر دولت يازدهم و با در نظر گرفتن دستاوردهايي كه در طول اين مدت از سوي دولتمردان تدبير و اميد حاصل شد ميتوان بر اين باور بود كه حسن روحاني در انتخابات آينده رياستجمهوري رقيبترامپ باز هم مسلمانان را هدف قرار داد
ترامپ باز هم مسلمانان را هدف قرار دادتاریخ انتشار يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ۵۳ در پی جنجالها بر سر گردهمایی ملی دموکراتهای آمریکا و سخنان انتقادآمیز خانواده یک سرباز مسلمان کشته شده در عراق علیه ترامپ این نامزد جمهوریخواهان آمریکا به این اظهارات پاسخ داد وهاشمی رفسنجانی در مراسم سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد: دولتیها که دوستان ما هستند برای ما در دانشگاه آزاد مزاحمت
هاشمی رفسنجانی در مراسم سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد دولتیها که دوستان ما هستند برای ما در دانشگاه آزاد مزاحمت ایجاد میکنند و این چیزی جز حسادت نیست رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد گفت دولتیها که دوستان ما هستند برای ما در دانشگاه آزاد مزاحمت ایجاد می کنند و این چیزی به غیر از حسادتعضو جامعه مدرسین: تریبوندارها اجازه بدهند دیپلماسی در مورد رابطه با عربستان کار خود را انجام دهد/ اگر مصالح ن
عضو جامعه مدرسین تریبوندارها اجازه بدهند دیپلماسی در مورد رابطه با عربستان کار خود را انجام دهد اگر مصالح نظام نبود به گونهای دیگر در مورد احمدی نژاد تصمیم میگرفتند احمدی نژاد تمام شده میزان رضایتمندی مراجع تقلید از دولت روحانی متفاوت با دولت احمدی نژاد است سال آخر ریاستاردوغان: مردم ترکیه خواهان برقراری مجازات اعدام هستند و باید به این خواسته آنها گوش داد/ برای استرداد گولن هیئ
اردوغان مردم ترکیه خواهان برقراری مجازات اعدام هستند و باید به این خواسته آنها گوش داد برای استرداد گولن هیئتی به آمریکا می رود دولت های اروپایی ریاکارند رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه به شبکه تلویزیونی ای ار دی آلمان گفت مردم ترکیه خواهان برقراری مجازات اعدام هستند و باید ب-
سیاسی
پربازدیدترینها