واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: زبان گوياي دولت كجاست؟/ عادت كرده بوديم به ميزها دل نبنديم/ نمایندگان نیامده به تعطیلات رفتند!
روزنامه آرمان در گزارشی به مرد اصلاحطلب یعنی سعید حجاریان پرداخته است و مسائل و حواشی سال 76 و انتخابات ریاست جمهوری میپردازد.
به گزارش نامه نیوز، روزنامه های صبح امروز مانند روزهای گذشته به موضوعات متفاوت و البته مهم جامعه پرداخته اند. موضوعاتی همانند فیشهای حقوقی و انتقاد از روحانی.
روزنامه وطن امروز در یادداشتی در تحت عنوان درمان سرطان، مسکن نیست نوشت: صحبت از ارزشهای اصیل انقلاب که تکیه بر اعتماد عمومی خیل عظیمی از مردم داشت اکنون سخت میشود. جامعه روز به روز نسبت به شنیدن خبر فسادهای سیستمی بیتوجهتر میشود، چون تا زمانی که خط قرمزی از ملاحظات سیاسی و جناحی و رودربایستیهای بیدلیل بر مبارزه با فساد در سطح کلان حاکم باشد، توجیه ناهنجاری در رشوهخواری کارمندان خردتر برای همدیگر راحتتر است و نتیجه، «انحراف» در «اصل» ارزشهای بنیادین نظام سیاسی خواهد بود نه از خود ارزشها.
شرق در گفتوگویی با محمدبهشتی با تیتر عادت كرده بوديم به ميزها دل نبنديم مینویسد: تلاش این بود که رفتهرفته کل بدنه صداوسیما را در دوره جدید و پس از انقلاب فعال کنیم و این مستلزم کارهای تولیدی با سازماندهی جدید بود که آن را آغاز کردیم. بیشتر تمرکزمان بر این بود ماشینی را که گیر کرده است راه بیندازیم. با توجه به شناختی که پیدا کرده بودیم و با توجه به ضروریات، به این نتیجه رسیدیم که نیاز است تولیدات در حوزه فیلمهای داستانی به جریان بیفتد، برای همین گروه فیلم و سریال را راهاندازی کردیم.
روزنامه آرمان در گزارشی تحت عنوان شلیک «دوم» به حجاریان! نوشت: سعید حجاریان پس از ترور ترجیح داد وقت خود را معطوف به تدوین مسیر جدید برای ادامه راه اصلاحات کند و در این میان دیدگاههای گذشته را نیز با اصلاحاتی مواجه کرد. چنان که تاکید داشت: «اصلاحطلبي براي اصلاح جا دارد نه براي نو شدن». این دیدگاه او با آنچه در گذشته درباره نوسازی اصلاحات بیان میکرد، تفاوت هایی داشت و از نگاه برخی پختهتر شده بود. اواصلاحطلبی نو را متفاوت با نو اصلاح طلبی بیان کرد و از مخاطبانش خواست که خود را درگیر نو اصلاح طلبی نکنند. او در این ایام دانست تکیه نکردن بر شعار عدالت در دوم خرداد ۷۶ با وجود کسب پیروزی، نقطه ضعف جریان اصلاحات بوده است و سازماندهي اجتماعي و بحث جامعه مدني را هم او موضوعاتی دانست که در جریان اصلاحات به آنها بی توجهی شده بود.
شرق در گزارشی دیگر با عنوان رمزگشايي از پرونده بانك دي / بررسی گزارش مربوط به مدیران بانک دی ادامه دارد به بررسی پروندههای مدیران بانکی پرداخته است و مینویسد: بااینوجود سازمان فرهنگی و سیاحتی کوثر که این نوع تخلفات در پرونده آن وجود دارد، یکی از مختصرترین بخشهای گزارش تحقیقوتفحص بنیاد شهید را به خود اختصاص داده و همچنان بانک دی به همراه زیرمجموعههایش، در کنار سازمان اقتصادی کوثر و هلدینگهای زیرمجموعه آن، رکورددار تخلفات در گزارش تحقیقوتفحص مجلس نهم از بنیاد شهید هستند. تخلفاتی که روز گذشته، رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده از میان آنها، بخش مربوط به بانک دی، گزارشهایی بهصورت جداگانه به مراجع مربوطه ارسال شده است.
اعتماد در یادداشتی با عنوان حمايت نقادانه از روحاني به حواشی انتقاد به رئیس جمهور پرداخته است و مینویسد: «نسبت اصلاحطلبان و دولت حسن روحاني!» اين عبارتي است كه در سه سال گذشته همواره محل بحث بوده است. چه رابطهاي ميان اصلاحطلبان و دولت روحاني برقرار شده و آيا اين بهترين مدلي است كه ميتوان بين يك جريان و يك دولت برقرار كرد؟ نقد قدرت در تاروپود اصلاحات تنيده شده است. حتي اگر مانند محسن ميردامادي بگوييم هيچ اصلاحطلبي كارنامهاي بهتر از روحاني كسب نميكرد نقد دولت روحاني امري ممنوع نيست. اصلاحطلبان نيز با اينكه مثل محمد رضا عارف معتقدند براي انتخابات رياستجمهوري آينده بناي رقيبتراشي براي روحاني ندارند اما دغدغهها و نقدهاي خود را در محافل مختلف مطرح ميكنند و از كانالهايي كه در اختيار دارند به گوش دولت ميرسانند.
این روزنامه در یادداشتی دیگر با تیتر زبان گوياي دولت كجاست؟ نوشت: لكنت زبان موجود در بين دولتمردان، دليل اصلي و وجوبي عدم اعتماد جامعه است. چرا دولت مردم را محرم خود نميداند تا از مشكلات موجود براي آنان سخن بگويد. اين امر مهمي است كه اگر در مورد آن غفلت شود، نتايج خوبي براي دولت به همراه نخواهد داشت. مردم بايد حس كنند نوع رايي كه ميدهند در رفتار مديران جامعه تاثيرگذار است. اما نوع اتفاقاتي كه در جامعه رخ ميدهد، متاسفانه نوعي لجبازي با راي مردم است. اين به مفهوم آن است كه توجهي به مردم نميشود و متاسفانه اين بازي به ميان همه دولتمردان نيز كشيده شده است. در فرصت باقيمانده بايد از دولتمردان خواست كه نوع رفتارهايشان را بر طبق اين اصل تنظيم كنند كه اگر فردي راي ميآورد دليلي بر قابل قبول بودن شرايط موجود نيست.
روزنامه آرمان همچنین به تعطیلی 2 هفتهای نمایندگان مجلس پرداخته است و در گزارشی تحت عنوان نمایندگان نیامده به تعطیلات رفتند! نوشت: در خاطر همگان هست که کاندیداهایی که به اسم لیست امید یا اعتدالیون درصدد ورود به مجلس بودند شعار همراهی با دولت را سر میدادند اما اکنون چه شده است که به زمان باقیمانده تا پایان دولت یعنی فقط یکسال توجهی ندارند و نه تنها در مسیر همراهی با دولت گام بر نمی دارند بلکه اعتراضی هم به تعطیلی دو هفته ای مجلس ندارند ؛ دو هفته ای که با توجه به فرصت کم دولت یازدهم دارای ارزش بالایی است. این نمایندگان باید در خاظر داشته باشند که سکوتشان در این روزها از اذهان پاک نخواهد شد.
۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]