تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826845453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانه ای برای زنان آسیب دیده


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه فرهیختگان: نسخه‌های مختلفی برای زنان خاص نوشته شده است؛ زنانی که دیگر وزارت بهداشت و مقامات دولتی برای پیشگیری از آسیب‌های بعدی و بیماری‌های مقاربتی هم که شده آنها را پذیرفته‌اند و از لفظ زنان خیابانی برای آنها استفاده می‌کنند.

مجید رضازاده، رئیس مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور بر افزایش مراکز سیار بهزیستی برای ارائه خدمات به این زنان اشاره می‌کند و به «فرهیختگان» می‌گوید: «وزارت بهداشت در گذشته 20 مرکز داشت که به زنان آسیب‌دیده خدمات ارائه می‌دادند، اما به دلیل اینکه زنان احساس نمی‌کردند خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کنند به این مراکز نمی‌رفتند.»
حبیب‌الله مسعودی‌فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز به «فرهیختگان» می‌گوید: «زنان آسیب‌دیده به دلیل وحشتی که دارند، تمایلی به حضور در این مراکز را نخواهند داشت.»
او می‌افزاید: «بهزیستی هم‌اکنون در مراکز DIC یا «مراکز گذری کاهش آسیب» خدماتی مانند سرنگ و وسایل پیشگیری از بیماری‌های مقاربتی را به زنان معتاد می‌دهد. این مراکز باید افزایش پیدا کند.

البته بهزیستی مراکز بازپروری هم برای زنان آسیب‌دیده دارد که این مراکز به صورت 24 ساعته است و معمولا زنان یا به صورت خود‌معرف یا با حکم قاضی در آن حضور دارند.»
به گفته مسعودی‌فرید، در تمام 24 مرکز بازپروری‌ای که برای زنان در کشور وجود دارد، خدمات روان‌شناسی و مددکاری ارائه می‌شود و بیشتر زنانی که در این مراکز حضور دارند معمولا تمایلی به خروج از این مراکز ندارند، زیرا بیشترشان به دلیل فقر و نداشتن سرپناه تن‌فروشی می‌کنند و وقتی خدماتی را دریافت می‌کنند و سرپناهی دارند دیگر سمت چنین کاری نمی‌روند. اما مجید رضازاده، رئیس مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی معتقد است: «وزارت بهداشت در گذشته حدود 20 مرکز که به زنان آسیب‌دیده خدمات بهداشتی ارائه دهد، داشت و برنامه‌های وزارت بهداشت در این زمینه موضوع جدیدی نیست.»

 زنان اعتماد نداشتند

او می‌افزاید: «زنان آسیب‌دیده به دلیل اینکه در این مراکز خدمات ویژه و خاصی را دریافت نمی‌کردند به آنجا مراجعه نمی‌کنند. بررسی‌های ما نشان داده است که تعداد معدودی از زنان از خدمات این مراکز استفاده می‌کنند.» رئیس مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی با بیان اینکه بیشتر زنان آسیب‌دیده از خدمات مراکز DIC (مراکز گذری کاهش آسیب) استفاده می‌کنند، می‌گوید: «مراکز DIC به این صورت است که تیم سیارشان خدمات را در قسمت‌هایی که احساس می‌کنند زنان آسیب‌دیده در آنجا هستند، ارائه می‌دهند، نه اینکه مرکزی را برپا کنند و منتظر باشند زنان به آن مراجعه کنند.»

به گفته رضازاده، تیم‌های سیار مراکز DIC خودشان جزء زنان آسیب‌دیده یا معتادی بوده‌اند که حالا درمان شده‌اند و می‌خواهند به همدردهایشان کمک کنند. این تیم‌ها هم از قسمت‌های آسیب خبر دارند و هم می‌توانند راحت‌تر با افراد آسیب‌دیده ارتباط برقرار کنند.

او می‌افزاید: «در حال حاضر 140 DIC در کل کشور وجود دارد که خدمات، غذایی، بهداشتی و وسایل پیشگیری به افراد آسیب‌دیده می‌دهند. همچنین بیش از 10 مرکز مخصوص زنان وجود دارد و البته تهران تنها دو مرکز مخصوص زنان دارد، اما به دلیل اینکه تیم‌های سیار همین دو مرکز در قسمت‌هایی که زنان آسیب‌دیده هستند، حضور پیدا می‌کنند، روزانه به بیش از 100 زن آسیب‌دیده خدمات ارائه می‌دهد.»

 حضور 10 زن در یک خانه

رضازاده در مورد اینکه آیا به زنان خیابانی‌ای که در مناطق بالای شهر یا مرکز شهر حضور دارند هم خدمات می‌دهید، می‌گوید: «زنان خیابانی یا همان آسیب‌دیده‌ها همیشه در کنار خیابان نیستند. برخی از آنها در خانه‌هایی که بیش از 10 نفر در آن مشغول به این کار هستند، زندگی می‌کنند. متاسفانه کسانی که در کنار خیابان هستند معمولا تمایلی به همکاری ندارند و پاسخی به تیم‌های سیار ما نمی‌دهند.»

او می‌افزاید: «تیم‌های سیار ما اما توانسته‌اند با جلب اعتماد این افراد به برخی از خانه‌هایی که زنان خیابانی در آن زندگی و کار می‌کنند ورود پیدا کنند و تمام آموزش‌ها و خدماتی را که نیاز دارند به آنها ارائه دهند. اما باید بگویم بهزیستی موفق شده به برخی از این خانه‌ها ورود پیدا کند و هنوز خیلی از این خانه‌ها وجود دارند که شناسایی نشده‌اند.» رئیس مرکز توسعه و پیشگیری سازمان بهزیستی معتقد است: «اگر به دنبال این هستیم که خدماتی را به زنان خیابانی بدهیم تا جلوی آسیب‌ها و انتقال بیماری‌های مقاربتی را بگیریم، باید تجربه‌ DIC‌ها را پیاده کنیم و این مراکز را افزایش دهیم. وزارت بهداشت هم می‌تواند در این زمینه از تجربه بهزیستی استفاده کند.»




۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن