تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825808707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سینما و ادبیات به نیاز كودكان توجه كند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سینما و ادبیات به نیاز كودكان توجه كند
لاله جعفری، نویسنده كودك و نوجوان، بیان كرد: متاسفانه اغلب تهیه‌كننده‌ها فقط دغدغه فروش فیلم را دارند و به جای ساخت آثاری برای كودك و نوجوان، كمدی سطحی می‌سازند.


به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری؛ لاله جعفری، نویسنده، مترجم و كارگردان با تاکید بر توجه به نیاز کودکان در عرصه ادبیات و سینما گفت: مسئله مهم این است كه ما در كشورمان به طور كلی كودكان و نوجوانان را نادیده می گیریم و به خواسته ها و نیازهای این نسل بی توجهیم. بها ندادن به خواسته‌های آن ها تنها شامل ادبیات نیست بلكه با نگاهی اجمالی به وضعیت سینمای كشورمان هم می‌بینیم كه فیلم های مناسب این قشر ساخته نمی شود و خانواده هایی كه بخواهند فرزندانشان را با فرهنگ و هنر آشنا كنند، نمی دانند باید آن ها را به دیدن چه فیلم هایی ببرند.

وی افزود: متاسفانه اغلب تهیه كنندگان و فیلم‌سازها به جای دغدغه های درازمدت اجتماعی و كمك كردن به رشد قوه تخیل كودكان و نوجوانان، دغدغه فروش فیلم را دارند و تنها به ساخت كمدی‌های سطحی یا مثلث های عشقی توجه می كنند. این در حالی است كه همه ما به عنوان اهالی فرهنگ و هنر، در برابر آینده سازان كشورمان مسئولیم و باید با كمك همدیگر به تقویت قدرت اندیشیدن نسل جدید كمك كنیم.

جعفری با اظهار تاسف از وضعیت ضعیف كتاب‌خوانی در قشر كودك و نوجوان بیان كرد: اگر در كشورهای دیگر می بینیم كودكان برای خریدن تازه ترین كتاب های منتشر شده، جلوی در كتاب‌فروشی ها صف می كشند، دلایل مختلفی دارد كه باید با ریشه‌یابی آن ها، به بهبود وضعیت مطالعه در كشورمان كمك كنیم.
 
وی اضافه كرد: یكی از مهم ترین این دلایل، تبلیغات است. متاسفانه حتی وقتی آثار خوبی در كشورمان منتشر می شود، در مهجوریت باقی می ماند و به دلیل شناخته نشدن، روی قفسه‌های كتاب‌فروشی خاك می خورد و به چاپ های بعدی نمی رسد. این در حالی است كه اگر انتشارات با كمك های نهادهای دولتی و خصوصی، روی تبلیغات كتاب ها بیشتر كار كند، خریدن و خواندن آن كتاب به مطالبه كودكان و نوجوانان تبدیل شده و در سبد خرید خانواده ها قرار می گیرد.
 
این نویسنده اضافه كرد: با كنار هم قرار دادن این حلقه ها یعنی ادبیات و سینمای كودك و نوجوان می‌توان اینطور نتیجه گرفت كه شاید اگر این حلقه ها را به هم متصل كنیم، بتوان از هر دوی آن ها نتیجه خوبی گرفت. این به معنی آن است كه اقتباس در سینمای كودك و نوجوان را جدی بگیریم.
 
وی تاكید كرد: نمونه های زیادی داریم كه چطور پیوند ادبیات و سینما در حوزه كودكان به نتایج خوبی منجر شده؛ این نمونه ها را هم در سینمای جهان و هم در سینمای ایران شاهدیم. نمونه موفقی از این قضیه را می توان در فیلم سینمایی «خمره» یا «قصه های مجید» آقای هوشنگ مرادی كرمانی دید كه هم آثار سینمایی و تلویزیونی خوبی تولید شد و هم كودكان با كتاب های این نویسنده و خود ایشان آشنا شدند.
 
نویسنده «آن روز، هشت صبح»، «لنگه جوراب قرمز»، مجموعه «رازهای من» و ... تاكید كرد: به عنوان یك نویسنده كودك و نوجوان معتقدم كتاب هایی كه در حوزه كودك و نوجوان داریم قابلیت اقتباس را دارند؛ در عین حال اگر این روند شكل بگیرد، نویسنده ها با ذهن تصویری‌تری شروع به نگارش كتاب می‌كنند و همكاری های بهتری بین نویسندگان و فیلم سازان شكل خواهد گرفت كه در نهایت، كودكان و نوجوانان كشورمان از این موضوع منتفع خواهند شد.
 
لاله جعفری همچنین با اشاره به كتابش به نام «ناروال، نهنگ تك‌شاخ» اظهار داشت: در جلسه ای كه این كتاب خوانده می شد، معاونت وقت موسسه فارابی به من تبریك گفته و اعلام كردند این كتاب قابلیت تبدیل شدن به انیمیشن را دارد و به‌زودی این اتفاق می افتد. اما متاسفانه چنین نشد و این كتاب كه رمانی نوجوانانه و بر مبنای كنار هم قرار گرفتن تخیل و افسانه در واقعیت های زندگی روزمره است، با وجود جذابیت‌هایش به اثری تصویری تبدیل نشد.
 



۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن